עבור לתוכן

התייעצות בקשר לנתב אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10

מה אתם אומרים עליו?

בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון ..

יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים?

עוד שאלה

האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<?

זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש

בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ

השאלה היא האם זה אפשרי?

תודה

פורסם

בקשר להאם אפשר להוציא את המחשב ושרק הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט - כן.

בקשר לטווח... לא יודע :P

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד תגובות

פורסם

אני יכול לנחש, אבל אני מהסס לעשות את זה אחרי שמודרטור אחד כבר כמעט הרביץ לי כי טעיתי...

הניחוש שלי הוא שאתה צריך עוד אחד שיחזק את האות (שכחתי כבר איך קוראים לזה) בשביל שיגיע להכל - בעיקר למרתף. אני מדגיש אבל, זה רק ניחוש (פחות או יותר) מלומד.

פורסם

במקום לנחש, פשוט תקנה את הראוטר ותראה מה הטווח שהוא מכסה לך ורק אז תחליטאם לקנות עוד אחד שיחזק את האות או לא . . .

פורסם

סביר להניח שזה לא יספיק ואכן תזדקק למגבר (Repeater לזה שלא זכר) אבל לא תדע לבטח עד שלא תנסה. זה מאד מאד תלוי במבנה של הבית ובכמות המתכת בקירות ובמיקום של היחידה.

קח בחשבון שבכדי לנצל אותו כראוי תזדקק לכרטיסי רשת שתומכים בDraft n (כולל בלפטופ).

פורסם

קודם כל, מרתף תמיד יהיה בעיה. האם המרתף כלול ב3 קומות שציינת? אם כן, אז תוכל למקם אותו קרוב לכניסה למרתף ויש מצב שהוא יתן לך קליטה בשתי הקומות האחרות. אם מדובר בשלוש קומות + מרתף אז זאת בעיה, לא תוכל לכסות הכל עם נתב אחד. אתה יכול לקנות משחזר (repeater) שיפיץ את האות ממקום שעוד יש בו קליטה טובה ומקומות שאין בהן קליטה. הבעיה היא שאני לא מכיר משחזרים בDRAFT N 2.0... ככה שאתה מאבד הרבה מהיתרונות של הטכנולוגיה החדשה. אתה כמובן יכול לקנות עוד נתב כזה בדיוק ולהפוך אותו למשחזר שתומך בהכל.

דבר שני, כמו שנאמר מעלי, ע"מ להנות מהיתרונות של הנתב הזה אתה כרטיסי רשת אלחוטיים התואמים לDraft N 2.0. כרטיסי MIMO, pre-n או Draft N 1.0 לא יעשו את העבודה.

דבר אחרון, שים לב שזה הנתב בגרסא הישראלית (קושחה שונה) ואנשים מדווחים על בעיות איתו, לכן אם אחרי ההתקנה דברים לא עובדים כמו שצריך תתקשר קודם ליבואן (פיקוק) ולראות אם הם יכולים לספק לך גרסאת שדרוג לנתב.

פורסם
  • מחבר

המרתף הוא מתחת לשתי הקומות... כאשר תיכננתי שהנתב יהיה בקומה הכי עליונה..

אם הנתב הזה שעולה כל כך יקר לא יספק לי עבודה כמו שצריך אז למה לשלם בכלל ?

מה זה ה-draft m הזה? יש את זה ב-DELL INPIRION 1525. ?

פורסם

יש לי בעיה זהה..

לא עדיף כבר רשת על קו טלפון או על חשמל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים