עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

kvas כלל לא אלכוהולי, זה יותר כמו בירה שחורה.

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקיצר האשכנזים דפקו את כולם :smile1:

סתם,

אין מה לעשות, אפשר להגיד שכל עדה באה מעולם נפרד, שהשפיע על המנטליות שלה,

האשכנזים והרוסים הגיעו ממדינות מסויימות,

והמזרחים הגיעו ממדינות מסויימות,

אני לא מתכוון מדינות מסויימות פולניה, רומניה או אוקראינה, אני מתכוון מדינות מפותחות מול מדינות חלשות,

ולצערנו ההשלכות של זה נוגעות אלינו עד היום.

רק עוד הרבה שנים המצב הזה יעלם, ולכולם תהיה מנטליות "ישראלית" ולא תהיה יותר מנטליות אשכנזית, רוסית, או מזרחית

פורסם

ורבים מהם גם משרתים במשטרה ובמג"ב

אני מכיר הרבה יותר מזרחים שהגיעו לתפקידים כמו טייס, צוללות וחובלים מאשר רוסים שהגיעו לשם, ולא רק זה, אלא שרוב הרוסים שמתגייסים ליחידות מיוחדות לא תמיד עושים את זה מאידיאולוגיה, בשונה משאר אזרחי המדינה.

פורסם

asta יש לי דבר אחד להגיד לך- אתה גזען.

אין לך שום הוכחות לכך שאחוז הנרקומנים המזרחיים יותר גבוה מיוצאי ברה"מ

"נרקומנים בקריז שעלולים לרצוח אותך בשביל מנה" ראית את הסרט על זהר ארגוב יותר מדי פעמים :kopfpatsch:

אתה חושב שכל מזרחי שלישי הוא ערס- וזה כנראה בגלל אזור המגורים שלך..

נכון שזה מצחיק, אבל יש איזורים עם "ריכוזי ערסים" גדולים (כמו בשכונה שאני גר בה)

ויש מקומות שהם בדיוק ההפך.

בקיצור, הגזמת.

פורסם

אני מאוד מקווה שכאשר אתה תיפול ליידיים של רופא (שרוב הסיכויים יהיה רוסי ) שהוא יעשה טעות בדיאגנוזה ......

הרגת אותי. זה מזכיר לי את הקללות באידיש :

"א זיסן טויט זאלסטו האבן- א טראק מיט צוקער זאל דיך איבערפארן- שיהיה לך מוות מתוק- שתדרוס אותך משאית טעונת סוכר" :lol:

יש עוד פנינים פה

http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ShowMessage-eng.asp?LangCode=Heb&ID=2983039

אני מכיר הרבה יותר מזרחים שהגיעו לתפקידים כמו טייס, צוללות וחובלים מאשר רוסים שהגיעו לשם, ולא רק זה, אלא שרוב הרוסים שמתגייסים ליחידות מיוחדות לא תמיד עושים את זה מאידיאולוגיה, בשונה משאר אזרחי המדינה.

אני הייתי אחד משני הרוסים היחידים ביחידת מודיעין קרבית מיוחדת משתי פלוגות של 120 איש.

הסיבה היא שהרוב לא עוברים סיווגים בטחוניים כאשר מתחת לכמה שנים בארץ יש פסילה אוטומטית ומעבר לזה עוד כמה סעיפים שאני אמנע מלכתוב עקב בטחון שדה.

אבל יש סיבה לכל דבר.

כזכור העולים הרבה יותר חכמים מכל הצבא, לדברי הרמטכל

ומלבד זאת לאור השטויות שנאמרו פה אתם תידהמו מהמספרים האלה לאור מה שחיילים עולים עושים וחיילות ומה ששאר הישראלים עושים בצבא.

פורסם

אם אתה רוסי אז אני צינצנת ריבה , אתה בפורום הזה מתחזה לרוסי על מנת שיהיה לך יותר קל להשמיץ עדה מסויימת שאתה לא סובל באופן אישי .

מפליא אותי שיש כאן כאלו שקונים את השקר שלך ועוד חוגגים עליו כמו דפרים אמיתיים.

אני גר בשכונה לא הכי טובה ואתה מוזמן לעשות סיבוב בפארק ולראות מי השיכורים ומי בדיוק הנרקומנים שזרוקים על הספסלים.

אני מבטיח לך שאחרי הביקור הדעה שלך תשתנה מקצה לקצה.

עבור חלק מהרוסים וודקה זה בדיוק כמו הגת עבור התימנים .

אחוז האלכוהוליסטים בקרבם יותר קטן מאחוז הנרקומונים בקרב אוכלסיית הישראלים הותיקים בכלל והמיזרחיים בפרט.

אם תשאל אותי אני מעדיף שיכורים שזרוקים ברחוב מאשר נרקומנים בקריז שעלולים לרצוח אותך בשביל מנה .

אגב אני מיתנצל להרוס לך קצת את הסטיגמה המסולפת שאתה חי בה , אבל אצלי במשפחה לא שותים אלכוהול מלבד אירועים מישפחתיים ואני אישית שונא וודקה ,יין ואפילו לא אוהב בירות מלבד בירה שחורה ומשקה רוסי מסורתי שניקרא "קווס" שאין בו כמעט אלכוהול .

בכלל אם אתה מסוגל להגיד משפט כל כך אידיוטי ותת-רמה כמו "שרוב הרוסים הם לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק" אז אתה בעצמך סמרטוט שזקוק לאיבחון פסיכאטרי יסודי ומעמיק .

ואני מאוד מקווה שכאשר אתה תיפול ליידיים של רופא (שרוב הסיכויים יהיה רוסי ) שהוא יעשה טעות בדיאגנוזה ......

אהלן, צנצנת ריבה. צנצנת ריבה, אין לי שום כוונה להיכנס לויכוח. אני אמרתי את דעתי על שהתגבשה אחרי 17 שנים בארץ. לצערי לא קראת את תגובתי ולכן התעצבנת. לא אכפת לי. נמאס לי מהגישה האליטיסית של רוב הרוסים "אנחנו הכי טובים", "אנחנו הכי חכמים", "אנחנו הכי מוכשרים", "אנחנו נשלחו ע"י האל זאוס להביא תרבות לארץ". חאלס. נמאס. אין ספק שיש הרבה מאד רוסים משכילים ומתורבתים, אבל תפסיקו להתנהג כאילו החרא שלנו לא מסריח. לצד אותם רוסים רוסים משכילים יש הרבה מאד סרמטוטים. [br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 06:54:25

"עם שאינו מכיר את עברו - ההווה לו דל ועתידו לוט בערפל". יגאל אלון אמר את זה והוא צודק. אם אינך יודע את הסיבה לכך הרי שאתה לא מכיר את הנתונים של העלייה של שנות ה 90.

אני לא יודע כמה זמן אתה בארץ אבל אני פה 17 שנה והכרתי על כך הרבה משפחות של אנשים ששם היו בעלי מקצוע ופה התגלגלו להיות כלומניקים שזה כואב והכל עקב קליטת עלייה לוקה בחסר. התאמין באמת שיש מישהו ששקל לשנייה לקום ועזוב את כל מה שיש לו בחיים ולעבור לארץ אחרת בשביל לגמור על בקבוק וודקה ביד?

לא.

אלכס, הורי סיפרו לי על המנטליות הזאת, אז מספיק. היא לא התפתחה בגלל קשיים בעלייה, זו מנטליות שהתפתחה עוד בברית המועצות. אתה יודע שמקום עבודה טוב בשביל רוסי זה מקום בו אפשר לגנוב? שאל את אבא שלי, בעל עסק. הוא קבלן עבודות גבס זעיר שעושה פרוייקטים ברחבי הארץ. ברוב המקרים הוא עובד באתרי בניין, אבל לפעמים הוא משפץ עסקים שונים. אתה יודע כמה פעמים הוא תפס את עובדיו גונבים מאותם עסקים? סתם, אפילו אין להם מה לעשות עם אותם דברים, אבל העיקר לגנוב. ככה היה מקובל בברית המועצות. כולם גנבו. הרגלי השתייה של רוסים גם התפתחו מקשיים בעלייה? מדובר בהרגלים שתפסו שורשים במשך מאות שנים עוד בתקופת הצארים. ומה עם הקללות? אתה יודע כמה רוסים ראיתי שיודעים יותר קללות ממילים? גם זה חלק מהעליונות התרבותית של עולי ברית המועצות?

שוב, אין ספק שיש הרבה רוסים משכילים ומתורבתים, אבל יש גם הרבה מאד סמרטוטים, בדיוק כמו בכל עדה.

פורסם

אם אתה רוסי אז אני צינצנת ריבה , אתה בפורום הזה מתחזה לרוסי על מנת שיהיה לך יותר קל להשמיץ עדה מסויימת שאתה לא סובל באופן אישי .

מפליא אותי שיש כאן כאלו שקונים את השקר שלך ועוד חוגגים עליו כמו דפרים אמיתיים.

אני גר בשכונה לא הכי טובה ואתה מוזמן לעשות סיבוב בפארק ולראות מי השיכורים ומי בדיוק הנרקומנים שזרוקים על הספסלים.

אני מבטיח לך שאחרי הביקור הדעה שלך תשתנה מקצה לקצה.

עבור חלק מהרוסים וודקה זה בדיוק כמו הגת עבור התימנים .

אחוז האלכוהוליסטים בקרבם יותר קטן מאחוז הנרקומונים בקרב אוכלסיית הישראלים הותיקים בכלל והמיזרחיים בפרט.

אם תשאל אותי אני מעדיף שיכורים שזרוקים ברחוב מאשר נרקומנים בקריז שעלולים לרצוח אותך בשביל מנה .

אגב אני מיתנצל להרוס לך קצת את הסטיגמה המסולפת שאתה חי בה , אבל אצלי במשפחה לא שותים אלכוהול מלבד אירועים מישפחתיים ואני אישית שונא וודקה ,יין ואפילו לא אוהב בירות מלבד בירה שחורה ומשקה רוסי מסורתי שניקרא "קווס" שאין בו כמעט אלכוהול .

בכלל אם אתה מסוגל להגיד משפט כל כך אידיוטי ותת-רמה כמו "שרוב הרוסים הם לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק" אז אתה בעצמך סמרטוט שזקוק לאיבחון פסיכאטרי יסודי ומעמיק .

ואני מאוד מקווה שכאשר אתה תיפול ליידיים של רופא (שרוב הסיכויים יהיה רוסי ) שהוא יעשה טעות בדיאגנוזה ......

:yelclap::goodposting:

השנקל בדרך.

snekel.gif

נ.ב-

עצוב נורא שהת'רד הזה התדרדר לנושא מפגר שכזה

בעזרתם של כמה טרולים.

פורסם

אם כבר אז הבעיה נעוצה בהתייחסות שלכם ל"רוסים" כמקשה אחת.

לדעתי ולדעת רבים אחרים, ההבדלים המובהקים אותם הזכרתם טמונים בהבדלים בין עולי ברית המועצות היהודים לעולי ברית המועצות הגויים. אצל היהודים יש דגש חזק על חינוך, ערכים, תרבות גבוהה וכדומה, בעוד שאצל הגויים - פחות. תרבות הגניבה, השפה הגסה והשתייה המופרזת (כי שתייה היא מנת חלקם של כולם) - יותר. כמובן שהכל יחסי, לכל כלל יש יוצא מן הכלל וחלקכם יגידו שזה סטריאוטיפי/גזעני ו"מספיק עם היהודים עליונים לכל" וכו'.

אישית, הכרתי אנשים משני ה"צדדים" שלא תאמו להכללות הללו. יחד עם זאת, מכלל עולי ברית המועצות שהכרתי (והכרתי הרבה), נראה שזו התבנית שחוזרת על עצמה. הכוונה אגב של מדינת ישראל שאיפשרה עלייה, הייתה הבאת יהודים ארצה. מאות אלפי הגויים ש"תפסו טרמפ" פשוט כדי לברוח לעתיד טוב יותר, הם סוג של מחדל של המדינה. אני לא טוען חס ושלום שיש להוקיע אנשים אלו או שהם עשו משהו לא בסדר. הם סה"כ חשבו על עתידם - זכותם. כוונתי להפרש בין הכוונה המקורית של המדינה לתוצאות בפועל.

יש לי חברים יהודים שמקורם בברית המועצות, אך יש לי גם חברים כאלה שאינם יהודים וחשוב לי לציין שלמיטב הבנתי אלו הבדלים שמקורם בחינוך שונה שעובר מדור לדור, כך שגם אם דבריי אינם תקינים פוליטית ואף נשמעים מרחיקי לכת, אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד אישית.

פורסם

אני אקשר את זה חזרה לנושא הפוסט כי הכל קשור אחד בשני.

ויודעים למה קשה להתחבר לבנות רוסיות שחושבות לפעמים שאתם קופים (כי כמה חברים שלכם פעם באו אליהם בגישה שמזלזלת בנשים?) כי הן לא רגילות לזה.

הן רגילות לכבוד.

למישהו שפותח את הדלת כשנכנסים לאנשהו או יוצאים. של הבית של המכונית של דלת בארוע כולשהו כי זה משדר כבוד.

שלא מגדפים,אומרים מילים מרוקאיות כמו "מאמי,כפרה,מותק,בובה, כל דבר שגורם לה להרגיש כמו בארבי על מדף ב TOYS R US".

זה חינוך מהבית ואין לי מושג כי לא חונכתי בבית שכזה אבל אני מאוד אשמח לשמוע איך זה היה במרוקו שככה זה התגלגל.

למען השם הייתי גם מדריך קצינים בחלק משירותי והייתי בהרבה מקומות, נפגשתי גם עם דרוזים ובדואים בבה"ד 1 בקורס קצינים ואתם צריכים לראות את הכבוד למשפחה שהם נותנים.

אז אל תדברו איתי על זה שיש כמה רוסים משלא חונכו בבית כיאות ועכשיו ראיתם דוגמה אחת וזהו.

CHYMES לפחות התמתנת. עברת לדבר מ"רוב הרוסים" בהודעה הראשונה ל "הרבה מהם" בשנייה.

אתם יודעים למה יש בעייה לעולים? תקראו (בין השורות תקראו את הנתונים שאני מדבר עליהם כל הזמן ומאיפה באה הגישה האליטיסטית הזאת - מהמציאות ומספרים של מדינת ישראל עצמה):

http://news.msn.co.il/Archive/news/Internal/Internal/200507/20050720085946.htm

פורסם

אלכס!

do-not-feed-the-trolls.jpg

פורסם

אומרים מילים מרוקאיות כמו "מאמי,כפרה,מותק,בובה, כל דבר שגורם לה להרגיש כמו בארבי על מדך ב TOYS R US".

תראה איך אתה מדבר... "מילים מרוקאיות"... למה אצלכם זה יותר טוב? משתמשים במילים כמו בלאט חוינה דלביוב בתור פסיקים במשפט.

פורסם

ההבדל הוא:

- ניואנסים של המילה.(דוגמה: ל"פיזדטס" יש מיליון משמעויות כמו "שיט" או כמו "וואי איזה יופי" תלוי בהקשר המילולי ובטון המדובר).

- לעולם לא אומרים מילים כאלה לבנות.

- ולא להורים.

ולא גורמים להם להתבייש בך ולכן לא מדברים ככה למבוגרים ממך.

אז אם אתה שואל למה יש אתרי היכרויות שונים זה לא כי רוסים או בדואים או דרוזים או עאשכנזים או לא יודע מה נראים שונה, זה כי יש דברים ותרבויות שהכבוד הוא לא מילה גזה ויש תרבויות בהן זה הפך למין משהו מקובל ולכן הרצון לא להיתקל ב "משהו מקובל הזה".

*לא דיברתי רעות על מזרחים פשוט שכל אחד יחשוב לשנייה כמה מהחברים שלו עשו את הנ"ל לאלה שאמרתי שלא עושים ויבין אותי.

פורסם

פותח התראד, מצטער. אבל כניראה שאנשים מסויימים לא מסוגלים להמשיך לדון בנושאים מסויימים מבלי לגלוש לנושא עדות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים