עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

ב"עולה חדשה" התכוונתי לעולה חדשה שעדיין לא יודעת עברית. (שנה בארץ, כי עברית לומדים פחות או יותר תוך שנתיים).

כל השאר זה בנות כמו בנות. מה זה משנה שהן רוסיות ?

הרגשות אותן רגשות, נושאים לדיבור אותן נושאים לדיבור (אותה מעניין מה אתה עברת פה ואותך מה היא עברה שם וכדומה)

הסביבה אותה סביבה (שניכם סטודנטים או אתה סטודנט והיא חיילת או אתה עובד והיא עובדת ושניכם יוצאים לאותם מקומות של צעירים חוף,בתי קולנוע,פאבים וכדומה).

והסקס אותו סקס אז לא צריך שפה חח (טוב בעצם לא אותו סקס. הרוב מגלחות אז זה עולם אחר ולא אמזונות כמו שראיתי פה ה' ירחם). ;D

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אל תטרח ללמוד רוסית. אני אגיד למה.

- הרבה רוסיות לא מתקרבות לישראלים בגלל התרבות או יותר נכון בגלל החוסר תרבות. ברוסיה "היי כוסית" ברחוב היה מזכה אותך באגרוף.

- גם אם תהיה עם רוסיה עולה חדשה, ממש לא יעניין אותך העברית. היא תתעניין הרבה יותר בזה שיש לך שורשים רוסיים כמוך ושעברת עלייה כמוה ושיש לכם מה לחלוק.

- כמו שאמרתי הרוב שמה מחפשות גם ישראלים ורשומות ביותר מאתר היכרויות אחד ומדברות עברית ולכן תמצא חבר ישראלי שירשום אותך, יעשה לך צילום נורמלי וזהו. אפילו את הכרטיס תוכל לכתוב בעברית.

זה רעיון שאף אחד לא חושב עליו כמעט, אז כדאי לך להקשיב לי ולעשות את זה ולנסות את מזלך.

קודם כל תודה על הלינק .

לצערי לא הבנתי איך לתפעל את האתר ולא כל כך נעים לי לשאול חברים רוסים בעניין הזה.

ממילא , אני חושב כבר די הרבה זמן ללמוד לקרוא ברוסית אולם עד כה פשוט התעצלתי לעשות זאת.

נראה לי שהאתר הזה , הוא "הקש ששבר את גב הגמל " (במובן החיובי של המילה ) ואני "אתלבש" על העניין הזה.

האם לדעתך זה עניין מסובך למי שדובר את השפה ברמה של שפת רחוב ללמוד לקרוא אותיות דפוס ברוסית?

אגב , שמתי לב שיש אותיות זהות לגמרי באנגלית וברוסית שהמשמעות הפונטית שלהם (כלומר איך הן נשמעות ) שונה לחלוטין , מוזר מאוד ....

זה לא בלבל אותך כשלמדת אנגלית ?

אגב, קטע משעשע אבל אמיתי לחלוטין שנזכרתי בו עכשיו ,תוך כדי הכתיבה:

בבית הספר הייתי התלמיד הכי גרוע בכיתה באנגלית , אולם למזלי הייתי גם חרמן לא קטן

וכאשר באופן מיקרי , גיליתי :ylsuper:בחנות הספרים השכונתית מלאי גדול של מגזינים יד שנייה ("יד שנייה" תרתי משמע :spermat:) של PLAYBOY +PENTHOUSE במחיר מצחיק ,קניתי את כולם וחרשתי עליהם חזק :spermat: :spermat: :spermat: :spermat: :spermat: :spermat: .

תוך מספר חודשים הפכתי מהתלמיד הכי גרוע באנגלית לתלמיד הכי טוב בכיתה .

אף אחד לא הבין ( ואני כמובן גם לא סיפרתי ....) איך תלמיד עם ציון של "מספיק בקושי" הפך לתלמיד של "טוב מאוד ".

זה בטח נישמע לרובכם הזוי לחלוטין , אבל זאת הייתה תקופה אחרת של טרום עידן האינטרנט , האנשים היו אז שמרנים ותמימים והמגזינים האלו נחשבו בזמנו לשיא הנועזות ולא נמכרו ברוב חנויות הספרים .

כדי להשיג אותם היה צריך לנסוע במיוחד לאזור התחנה המרכזית של תל אביב ולרכוש אותם במחירים מופקעים .

מזכיר לי קצת את זה :

פורסם

אל תטרח ללמוד רוסית. אני אגיד למה.

- הרבה רוסיות לא מתקרבות לישראלים בגלל התרבות או יותר נכון בגלל החוסר תרבות. ברוסיה "היי כוסית" ברחוב היה מזכה אותך באגרוף.

שמע, אלכס, גם אני רוסי ולמרות זאת ממש נמאס לי מרוסים שרואים את עצמם אליטה תרבותית. אין ספק שיש הרבה רוסים משכילים ומתורבתים (כמו שיש אשכנזים ומזרחים), אבל הרוב לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק. הגישה האליטיסטית הלא מוצדקת (לחלוטין) מונעת מעולים חדשים להשתלב בחברה.

פורסם

לא יכולתי לתאר זאת טוב יותר.

פורסם

שמע, אלכס, גם אני רוסי ולמרות זאת ממש נמאס לי מרוסים שרואים את עצמם אליטה תרבותית. אין ספק שיש הרבה רוסים משכילים ומתורבתים (כמו שיש אשכנזים ומזרחים), אבל הרוב לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק. הגישה האליטיסטית הלא מוצדקת (לחלוטין) מונעת מעולים חדשים להשתלב בחברה.

hell yeah !

אני אפילו ארשה לעצמי לצטט את זה מילה במילה , ולהסכים עם כל מילה !

פורסם

עוד אחד -

[move]HELL YEAH![/move]

פורסם
  • מחבר

חברה אתם משתלטים לי על ה-POST .....

להזכירכם ,הנושא של הפוסט : אתרי הכרויות ודברים הקשורים בכך.

אם אתם רוצים להתווכח בנושאי עליונות\נחיתות של רוסים מול ישראלים ממוצא אחר , אז תפתחו לכם פוסט משלכם .

אם כבר סטיתם אני רק יכול להגיד דבר אחד וזאת לא דיעה לכאן או לכאן , אלא אלו העובדות :

תיבדקו מי ממלא את בתי הכלא ומאיזה מוצא כמעט כול משפחות הפשע וה-"חיילים שלהם " (כלבים בני כלבים שכמעט אף אחד מהם לא הייה בצבא וזאת הסיבה שאפילו לפגוע בבן כלבה אחר עם אקדח מטווח אפס הם לא מסוגלים ).

תיבדקו מצד שני מי ממלא את האוניברסיטאות , מי מאייש את בתי החולים ,HIGH TECH והיחידות המובחרות בצבא שבזכותם הגעתם היום הביתה בחתיכה אחת.

אני סבור שהעובדות מדברות בעד עצמן אפילו לקשיי ההבנה הכי גדולים פה :bash:

פורסם

שמע, אלכס, גם אני רוסי ולמרות זאת ממש נמאס לי מרוסים שרואים את עצמם אליטה תרבותית.

הרוב לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק.

"עם שאינו מכיר את עברו - ההווה לו דל ועתידו לוט בערפל". יגאל אלון אמר את זה והוא צודק. אם אינך יודע את הסיבה לכך הרי שאתה לא מכיר את הנתונים של העלייה של שנות ה 90.

אני לא יודע כמה זמן אתה בארץ אבל אני פה 17 שנה והכרתי על כך הרבה משפחות של אנשים ששם היו בעלי מקצוע ופה התגלגלו להיות כלומניקים שזה כואב והכל עקב קליטת עלייה לוקה בחסר. התאמין באמת שיש מישהו ששקל לשנייה לקום ועזוב את כל מה שיש לו בחיים ולעבור לארץ אחרת בשביל לגמור על בקבוק וודקה ביד?

לא.

דיברנו דווקא אתמול עם חברים למה אחרי עלייה כל כך קשה וחלומות כל כך גדולים על ארץ ישראל יש ריבים וזה מגיע אצל זוגות שהתפרסמו בחדשות לכדי ריבים ורציחות עקב המצב ואני חושב שהמשפט שאמר אוסקר ויילד בזמנו די ממחיש את המצב

"כולנו חיים בביבים, אך רק מעטים מאיתנו נושאים מבטם אל על לעבר הכוכבים. האם אהבתם? האם נאהבתם? האם לגמתם מכוס החיים עד תומה? אם לא, יאה לכם המוות על פני חיים שכאלה!"

הם הגיעו למקום שחשבו שינצל את השכלתם ויקבל בהבנה את תרבותם ומה לעשות ופשוט למרות שראו אותה, בדרך אל כוס החיים הישראלית.

מי שאומר שבאתרי היכרויות ההבדל בין הישראליות לבין הרוסיות אינו קיים באופן חד וברור

א) או שלא ביקר באתר ישראלי וגולש רק ברוסים הרבה זמן

ב) או שגולש באתר ישראלי ולא היה באתר רוסי הרבה זמן

פורסם
תיבדקו מצד שני מי ממלא את האוניברסיטאות

אני בן למורה , אחי הגדול בעיצומם של לימודים לתואר שני , אחי הקטן מסיים עכשיו שנה ראשונה לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה

עשיתי מכינה לבגרות במתמטיקה ,

אני סטודנט באו"פ

ואני אומר לכם בוודאות שיש המונים יוצאי עדות המזרח במוסדות להשכלה הגבוהה

מי שחושב אחרת כנראה לא היה במוסד כזה מעולם .

פורסם

אף אחד פה לא אמר מילה לגבי מזרחים. זה בגדר על ראש הגנב בוער הכובע? ;)

אגב בענייני היכרויות. כל מי שחושב שאין לו סיכוי עם מדהימה שיציץ פה איך ברגע שנותנים לכוסית טיפשה להבין שיש בחיים יותר משופינג היא מוצאת משהו גם בחנון הכי גדול. אגב גם החנונים מתחילים להבין שלבנות יש משהו מאחורי הגוף. זה רק ההכרח להשתלב ביחד מוליד ניסים כאלה.

http://beautygeek.nana10.co.il

פורסם

טוב אני חייב להסביר את עצמי ,

אני אוהב את עולי בריה"מ , חבר ילדות שלי היה ממוצא רוסי , ההורים שלו עלו בשנות ה 70

זה היה בן אדם שהייתי יכול להיות איתו שעות על גבי שעות ולא להשתעמם .....

אני אוהב את המנטליות שלהם , את האחווה שלהם ,

שכן שלי, רוסי , הקפיץ אותי יום אחד לעבודה שלי עם האוטו שלו , ושם שיר ברוסית נחמד מאוד עם קצב עם באס מרשים (אתם בטח מכירים את הסגנון )

והתחיל לתרגם לי את השיר " אני מרים כוסית לחיים ,ולא רוצה להיות שיכור מהיין , אלא מהאהבה "

הזכיר לי קצת את סגנון זוהר ארגוב שאני מאוד אוהב , כלומר במילים אבל לא במלודיה .

מה שמפריע לי אצל חלק עולי בריה"מ כמו אצל כל בן אדם אחר , זה גאווה . " אני ואני ואני ואני וכל השאר זבל .... "

עריכה : לא משנה אני לא רוצה להפריע לכם זה נושא לדיון אחר סליחה והמשך גלישה נעימה :)

פורסם
  • מחבר

אני בן למורה , אחי הגדול בעיצומם של לימודים לתואר שני , אחי הקטן מסיים עכשיו שנה ראשונה לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה

עשיתי מכינה לבגרות במתמטיקה ,

אני סטודנט באו"פ

ואני אומר לכם בוודאות שיש המונים יוצאי עדות המזרח במוסדות להשכלה הגבוהה

מי שחושב אחרת כנראה לא היה במוסד כזה מעולם .

נכון יש , לא אמרתי שאין .

יחד עם זאת מה שאתה אומר לא שולל את טענתי ממקודם.

אני ממש לא דיברתי על כלל היהודים ממוצא מיזרחי.

אני אומר זאת מתוך ידיעה בתור אחד שהתנדב במשא"ז , ואתה מוזמן לבדוק זאת :

90 אחוז מהאסירים היהודיים שממלאים את בתי הכלא האזרחיים ,באים מאותה עדה שממנה באים האלפרונים האברג'לים והאבוטבולים .

אני לא טוען שכל בני העדה הם זבלים או פושעים .

יש בתוכם הרבה אנשים טובים וישרים , בעיקר אלו שהם שומרי מסורת ורבים מהם גם משרתים במשטרה ובמג"ב , אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות ,לקבור את הראש בחול בשם "התקינות הפוליטית " ולהתעלם מהעובדה שאחוז גבוהה מאוד מהם מהווים בעייה חמורה מאוד לשלום הציבור והם הפכו לסיכון שזרועות אכיפת החוק לא מסוגלים להתמודד איתם במתכונת הנוכחית .

פורסם

לא משנה asta :) עזוב זה נושא לדיון אחר

תפילתי , שכור ההיתוך הישראלי יעשה את שלו ,

אני בהחלט מודע לתנופה הכלכלית שעולי בריה"מ תרמו למשק , יישר כח .

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוסי אז אני צינצנת ריבה , אתה בפורום הזה מתחזה לרוסי על מנת שיהיה לך יותר קל להשמיץ עדה מסויימת שאתה לא סובל באופן אישי .

מפליא אותי שיש כאן כאלו שקונים את השקר שלך ועוד חוגגים עליו כמו דפרים אמיתיים.

אני גר בשכונה לא הכי טובה ואתה מוזמן לעשות סיבוב בפארק ולראות מי השיכורים ומי בדיוק הנרקומנים שזרוקים על הספסלים.

אני מבטיח לך שאחרי הביקור הדעה שלך תשתנה מקצה לקצה.

עבור חלק מהרוסים וודקה זה בדיוק כמו הגת עבור התימנים .

אחוז האלכוהוליסטים בקרבם יותר קטן מאחוז הנרקומונים בקרב אוכלסיית הישראלים הותיקים בכלל והמיזרחיים בפרט.

אם תשאל אותי אני מעדיף שיכורים שזרוקים ברחוב מאשר נרקומנים בקריז שעלולים לרצוח אותך בשביל מנה .

אגב אני מיתנצל להרוס לך קצת את הסטיגמה המסולפת שאתה חי בה , אבל אצלי במשפחה לא שותים אלכוהול מלבד אירועים מישפחתיים ואני אישית שונא וודקה ,יין ואפילו לא אוהב בירות מלבד בירה שחורה ומשקה רוסי מסורתי שניקרא "קווס" שאין בו כמעט אלכוהול .

בכלל אם אתה מסוגל להגיד משפט כל כך אידיוטי ותת-רמה כמו "שרוב הרוסים הם לא יותר מסמרטוטים עבורם הישג בחיים זה להשיג בקבוק וודקה בחינם ולמצוץ אותו על ספסל בפארק" אז אתה בעצמך סמרטוט שזקוק לאיבחון פסיכאטרי יסודי ומעמיק .

ואני מאוד מקווה שכאשר אתה תיפול ליידיים של רופא (שרוב הסיכויים יהיה רוסי ) שהוא יעשה טעות בדיאגנוזה ......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים