עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

מצטער לפוצץ לך את הבועה, אבל הבנות באתרי הכרויות בטווח בגילאים שלנו, ואולי אף גם בגילאים מבוגרים יותר, הן פשוט הזבל של הזבל, או מבחינת המראה או מבחינת האישיות ובדרך כלל שניהם גם יחד. האתרים האלו פשוט מפוצצים בפרחות ובערסים. את אהבת חייך כנראה לא תמצא באתר הכרויות, לפחות לא בחינמיים.

זאת בדיוק הסיבה שאני לא גולש באתרי הכרויות ישראליים.

ואני מצטער שאתה לא יכול לגלוש באתר הרוסי ההוא שתראה איך מתנהלת שמה שיחה (עם רוב הבנות כי בכל עדה יש כאלה שלא חונכו ע"י ההורים).

הבחורה מנסה לברר אם אתה משכיל בשאלות שונות ומשונות אם זה ע"י איזה ספר קראת לאחרונה ובין אם זה אם ביקרת פעם בתיאטרון, או לאיזה תואר אתה לומד (לראות עד כמה ספגת את "ערכי ישראל" ואם אתה מתכוון לרכוש השכלה בכלל) ושאלות שנגיד אף פעם לא שאלו אותי באתר ישראלי.

זה פשוט שונה כל כך מאתרים ישראליים.

*שלא תבינו לא נכון. אלו שכותבות בפרופיל שמחפשות סטוץ לא שואלות שאלות מיותרות

• תגובות 102
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק. גם אני כתושב רמת גן לא מחפש בכלל בנות מבת ים או מעבר מקסימום תל אביב רמת גן גבעתיים ופתח תקוה. כל ההתעסקות הזאת במרחק זה מיותר ולמנוע את זה מראש זה נבון

לא משנה איפה עובדים. משנה איפה יש גישה לבנות שנראות טוב.

זה בדיוק כמו בצבא. מכירים את "עדיף לעשות ביד שנתיים מלזיין מישהי מ8200" ? כמה שזה נכון . . . הייתי בבה"ד 1 שני שליש מהשירות. כמה צוערות ראיתי מתפקידי מודיעין ותפקידים "חכמים אחרים" וזה אסון. כל שאר הפקידות 1 מ3 חמודה פחות או יותר.

ככה גם אח"כ תפקידים "מדעיים" אין שם יפות מי יודע מה. אף אחד לא מצא לזה הסבר עדיין. בגלל זה "יפה ואופה" זה מושג נדיר.

והנדירות הללו לא מחפשות ערסים. הן מחפשות גבר עם מעמד עם השכלה ונתפסות מהר מאוד ככה שעד שמוצאים אחת לא בשביל סטוץ אלא בשביל זוגיות זה יכול לקחת שנים.

אני למשל בשנה האחרונה ה5 -6 בנות היחידות שמצאו חן בעיניי ממש ושפגשתי במקומות שונים (3 בעבודה) היו תפוסות אחת אחת וחלקן נשואות בכלל.

צא מהסרט.

----

"האתר הזה לא חינם אגב..."

אז עכשיו חוסכים במקום דלק, דמי מנוי בדרך לאהבה ?

פורסם

בואנה מספר 12 מהדירוג הרוסי הזה דומה לכוכבת פורנו ג'וליה בונד , חבל שאני לא יודע רוסית :lol:

תגיד חבוב משלמים בקומברס כל כך קצת שאתה צריך גם לעבוד שישי ושבת ? ולעשות משמרות בלי סוף ?

אני אישית אף פעם לא נפגשתי עם בחורה מהאינטרנט. אני חושב שקליק שקורה במציאות עדיף. תנסה ללכת בשישי שבת לבלות ותחפש ככה.

את הפייסבוק הזה אני כל כך אוהב. למרות שגם שם אפשר לחפש דרך אנשים מהעבר.

פורסם

בואנה מספר 12 מהדירוג הרוסי הזה דומה לכוכבת פורנו ג'וליה בונד , חבל שאני לא יודע רוסית :lol:

תגיד חבוב משלמים בקומברס כל כך קצת שאתה צריך גם לעבוד שישי ושבת ? ולעשות משמרות בלי סוף ?

אני אישית אף פעם לא נפגשתי עם בחורה מהאינטרנט. אני חושב שקליק שקורה במציאות עדיף. תנסה ללכת בשישי שבת לבלות ותחפש ככה.

את הפייסבוק הזה אני כל כך אוהב. למרות שגם שם אפשר לחפש דרך אנשים מהעבר.

אתה יודע, כל אותן בנות שאתה פוגש במקומות אחרים,חוזרות הבייתה לכרטיס שלהן באתר זה או אחר וממשיכות שמה איתי.

אז מה זה משנה איפה אני תופס את אותה בחורה ? :)

לכל אחד אילוצים משלו. אצלי זה אילוצי זמן וזה שמזמן הפסקתי ללכת למועדונים ושאר שטויות. אני מעדיף לראות סרטים אישית.

ואני עובד הרבה כי אני בוחר, לא כי אני מוכרח. אמרתי כבר שלכל אחד סדר העדיפויות שלו. את מה שאנשים מוציאים על סיגריות מכוניות וסמים אני חוסך או משקיע באפיקים אחרים.

חוץ מזה אל תשכח שאני צעיר ורק התחלתי לעבוד בהיי טק שנה ראשונה וכל מי שעבד יודע מה זה טחינה של שנה ראשונה שצריך להוכיח את עצמך ולהרביץ הישגים.

בשנה האחרונה טחנתי והבאתי ביצועים מטורפים במוקד ושיאים שלא יישברו הרבה זמן וזכיתי להצעות מעניינות , מכתבי המלצה וכדומה.

עוד מעט אני עובר עבודה ואז הטירוף הזהז ייפסק ויתחילו החיים האמיתיים במחלקת סיסטם או הדרכה במכללה או משהו של שעות עבודה 8-5 ומשכורת גלובאלית יפה ולא שעתית. זה פירטתי לאלה שחושבים שלומדים MCSE, מרמים במבחנים עם TEST KING ואז נכנסים לשכר 20 אלף ועובדים חצי יום. :nono:

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הסיבה שאני לא גולש באתרי הכרויות ישראליים.

ואני מצטער שאתה לא יכול לגלוש באתר הרוסי ההוא שתראה איך מתנהלת שמה שיחה (עם רוב הבנות כי בכל עדה יש כאלה שלא חונכו ע"י ההורים).

הבחורה מנסה לברר אם אתה משכיל בשאלות שונות ומשונות אם זה ע"י איזה ספר קראת לאחרונה ובין אם זה אם ביקרת פעם בתיאטרון, או לאיזה תואר אתה לומד (לראות עד כמה ספגת את "ערכי ישראל" ואם אתה מתכוון לרכוש השכלה בכלל) ושאלות שנגיד אף פעם לא שאלו אותי באתר ישראלי.

זה פשוט שונה כל כך מאתרים ישראליים.

*שלא תבינו לא נכון. אלו שכותבות בפרופיל שמחפשות סטוץ לא שואלות שאלות מיותרות

האם יש דרך לתרגם את האתר הזה מרוסית לאנגלית ?

ניסיתי באמצעות שני השירותים הרשומים מטה שמאפשרים תרגום אתרים שלמים , אולם לא הצלחתי :

http://babelfish.yahoo.com/

http://www.google.com/translate_t

אם למישהו זה הצליח ,אז אני מבקש שידווח כאן .(אולי עשיתי משהו לא נכון \הדפדפן נידפק ?).

רעיונות יתקבלו בברכה

פורסם

תלמד רוסית.

פורסם
  • מחבר

תלמד רוסית.

אני יודע רוסית מההורים ודווקא ברמה די טובה כדי לנהל שיחה , אולם אני לא יודע לקרוא \לכתוב ברוסית בכלל .

פורסם

אגב שמתי לב שאתה מטבריה מה חסר בנות שם (אני בטוח שלא רק אני יודע שבטבריה יש מלא בנות יפות)? למה לעזאזל לחפש באינטרנט?

פורסם

לחלקכם מאוד מוזר להבין שאנשים שאין להם זמן פנוי, פוגשים באינטרנט את אותן בנות שאנשים עם זמן פנוי פוגשים במציאות. אנחנו רק פוגשים אותן במציאות לאחר היכרות און ליין.

אתם יודעים, זה לא שהבנות באתרי ההיכרויות זה חייזריות כולשהן :lol:

פורסם

תתפלא

פורסם

מי שמעוניין, TOP100 הרוסיות היפות בישראל

http://lov.co.il/top/top.phtml?rating_id=11574

*יש רשימה כזאת של ישראליות באיזה אתר?

אם זה בישראל מדוע האתר כולו כתוב בשפה הרוסית? ???

פורסם

כדי שאנשים כמוך לא יכנסו ?

פורסם

קראת בכלל את ההודעות שלי בנושא הזה? אני נגד היכרות אתרי הכרויות פרופר, לדעתי זה מלאכותי ולא בריא.

מקושרים הוא לא אתר היכרויות, זו רשת חברתית. ובן אדם ששולח ברשת חברתית הודעות כלליות של copy&paste לעשרות בחורות במקביל - זה פשוט עלוב. ברמות שאתה לא מבין בכלל.

סלח לי, בלי להעליב אותך, או כל אחד פה..

רשת חברתית זה עלוב בדיוק באותה מידה כמו אתר הכרויות. אם מה שמעניין אותך זה כמה העניין עלוב, תהיה בטוח, גם רשת חברתית זה עלוב לחלוטין.

אני אמנם עוד בתיכון, אז לי ממש אין בעיה.. אבל צאו לבר, צאו למועדון, מה אתם בני 30? (בלי להעליב את בני ה30 כאן.. ^_^)

אני מניח שרובכם גם סטודנטים, לא?

צאו עם חברים, צאו לים..

פורסם

אבל אין לי חברים!!!! :s07: :'( :'( :'( :'(

פורסם

אני אמנם עוד בתיכון, אז לי ממש אין בעיה.. אבל צאו לבר, צאו למועדון, מה אתם בני 30? (בלי להעליב את בני ה30 כאן.. ^_^)

אני מניח שרובכם גם סטודנטים, לא?

צאו עם חברים, צאו לים..

מה שמסביר את ההודעה שלך...

למה נראה לך שפייסבוק זה תחליף לחיים האמיתיים?

אני יוצא לברים, יוצא למועדונים, יוצא עם חברים, יוצא לים, יוצא עם החברה, תאמין לי שלא חסר.

כל זה לא קשור לעובדה שפייסבוק עוזר לשמור על קשר דיי רציף עם חברים רבים, שחלקם רחוקים (פיזית) ובלעדיו לא בטוח שהיית נשאר מעודכן כלכך בחיים שלהם.

אתה עוד בסך הכל נער בתיכון, ולכן אתה כנראה לא מבין את זה, אבל כשתגדל קצת ותעבור קצת דברים בחיים אתה תגלה פתאום שיש לך חברים מכל קצוות הארץ, שהכרת כל אחד מהם במקום אחר - צבא, חברים משותפים, אירועים שונים ומשונים.. הכל יכול להיות.

אלה אנשים שמצד אחד אתה לא יכול להיות בקשר טלפוני יומי איתם (לך תדבר עכשיו עם עשרות אנשים, מה גם שזה מעלה את השאלה מה ההבדל בין קשר טלפוני לאינטרנטי.. אם כבר, אינטרנטי עדיף. לפחות אתה גם רואה תמונות), ומצד שני אתה לא רוצה למחוק אותם מהחיים שלך ואתה רוצה להשאר מעודכן אם הם טסים לתאילנד/מתחתנים/מצאו עבודה חדשה/עברו דירה/וכו'..

בקיצור, ההודעה שלך יוצאת מנקודת הנחה שפייסבוק מיועד לכל אותם אנשים שלא ממש יוצאים מהבית, והיא כמובן לא קשורה למציאות אפילו בקצת.

קהל היעד של פייסבוק שונה לחלוטין, ומספיק לראות את כמות ה"סלבס" (האמיתיים, לא משתמשים פיקטיביים) שרשומים שם בשביל להבין את זה. אתה חושב שלדודו ארז / אפרת אברמוב אין חיים והם כל היום מול המחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים