פורסם 2008 ביולי 2417 שנים היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות).השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים איזה יש לך כרגע? ולמה אתה רוצה להחליף?+פרטים על הלוח אם...איך אתה מצפה לעזרה בלי לתת מפרט?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים +פרטים על הלוח אם...איך אתה מצפה לעזרה בלי לתת מפרט?יש מפרט בצד..לדעתי, אין טעם להחליף מעבד.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים יש מפרט בצד.. לדעתי, אין טעם להחליף מעבד. או קיי, סורי.. לא ראיתי... מממ בעיקרון נכון, ב600-700 שקל גם אין משהו הרבה הרבה יותר טוב... לא משהו שיתן הבדלים משמעותיים שבאמת שווים את השדרוג והכסף...
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר חבל על הכסף. תעשה אוברקלוק למעבד וכך תרוויח תוספת ביצועים נחמדה.הייתי רוצה לעשות את זה אבל הבנתי שזה מסובך...
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים לא מסובך בכלל, יש גם מדריך כאן באתר.מומלץ להצטייד לפני בגוף קירור. (שאינו סטוק)ומשחה טרמית, על-מנת לשמור על המעבד בטמפ' טובות.התרד סטוק של המעבד שלך, הוא כמדומני, 1.8GHZ,בתוספת מתח מתונה וקירור פשוט (100~ ש"ח)תוכל להשתמש בו באופן סדיר על 2.6GHZ ואף יותר, תלוי בשאר הרכיבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.