עבור לתוכן

האם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין להם 2 חיבורים שונים?

בכל זאת אני לא בבית פשוט אח של אמא שלי התקין לי את המערכת ההפעלה וכל זה אז אני רוצה לדעת כשאני יבוא הביתה.

תגיד עכשיו כשהוא התקין הוא חיבר את החיבור של המסך ה-LCD שלו לחיבור וכשאני אחבר את המסך ה-CRT אני אצתרך את החיבור האחר מאחורי המחשב נכון?

מפני ששניהם חיבורים שונים פשוט ליד חיבור ה-DVI מאחורי המחשב יש עוד חיבור ממש ליד יש מצב שזה זה?

פורסם

אין להם 2 חיבורים שונים?

בכל זאת אני לא בבית פשוט אח של אמא שלי התקין לי את המערכת ההפעלה וכל זה אז אני רוצה לדעת כשאני יבוא הביתה.

תגיד עכשיו כשהוא התקין הוא חיבר את החיבור של המסך ה-LCD שלו לחיבור וכשאני אחבר את המסך ה-CRT אני אצתרך את החיבור האחר מאחורי המחשב נכון?

מפני ששניהם חיבורים שונים פשוט ליד חיבור ה-DVI מאחורי המחשב יש עוד חיבור ממש ליד יש מצב שזה זה?

תשמע זה הסבר אחרון

בתמונה הבאה אתה רואה מתאם - פה מראים את שני צדדיו (יש פה 2 מתאים ומצד ימין חיבור DVI ומצד שמאל חיבור VGA) - הצבע הכחול מצד שמאל צריך לחבר את הCRT שלך ובצד השני של המתאם (כמו שנראה המצד ימין להמחשה) מחברים לכניסה בכרטיס מסך שבמחשב.

וחשוב לשים לב ששמים אותו נכון - תסתכל טוב שאתה מחבר - ותזהר הפינים רגישים מאוד.

DVI%20to%20VGA%20Adaptor.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקיי פשוט כשאח של אמא שלי חיבר את המתאם ראיתי איך הוא מחבר את זה עם המתאם של DVI ..

אז אתה אומר שאני צריך לחפש את המתאם של VGA בתוך הקופסא של הכרטיס מסך שלי? מפני ששם מצאתי את ה-DVI .

תודה על ההסבר ממש מובן תודה רבה.

לגבי הפינים אני יודע הם רגישים מספיק פין אחד זז הלך על כל החיבור, למרות שלפעמים אפשר להחזיר אותו למקום בעזרת משהו .

פורסם

יש לי כרטיס מסך שלא בא עם מתאם, וגם לא ניתן לחבר לו אחד, אז שים לב.

ד.א. הכרטיס המדובר הוא fx5200. יכול להיות שבחדשים יש.

פורסם

אוקיי פשוט כשאח של אמא שלי חיבר את המתאם ראיתי איך הוא מחבר את זה עם המתאם של DVI ..

אז אתה אומר שאני צריך לחפש את המתאם של VGA בתוך הקופסא של הכרטיס מסך שלי? מפני ששם מצאתי את ה-DVI .

תודה על ההסבר ממש מובן תודה רבה.

לגבי הפינים אני יודע הם רגישים מספיק פין אחד זז הלך על כל החיבור, למרות שלפעמים אפשר להחזיר אותו למקום בעזרת משהו .

הוא חיבר ישירות את המסך שלו ל-DVI כי יש לו כבל DVI.

אם לא שמו לך מתאם אז תקנה - לך לחנות מחשבים מובחרת ותבקש מתאם DVI ל-VGA - עלות של עד 30 - 40 שקל.

וזהו הנושא הזה נסגר.

ומשהו אחרון אני בת.

פורסם
  • מחבר

אה סליחה לא שמתי לב..

כאילו הוא חיבר את הכבל ה-DVI של המסך שלו בעזרת המתאם DVI.

אני אנסה לחפש את המתאם אם לא אז באמת אני אקנה את ה-VGA עד שבקרוב אני אקנה את המסך LCD.

ד"א אני ראיתי שתי מתאמים ,אני אראה אם השני הוא VGA , היסתכלתי בחיפוף וניראה לי שזה היה 2 DVI אני אראה כבר.

טוב תודה לכם על העזרה!

פורסם

בטח שהוא לא בא עם מתאם... כי יש לו חיבור VGA :lol:

ואפילו אם לא, זה כרטיס ממש ישן.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת בטח שהוא לא בא עם מתאם?

הוא חיבר מתאם למסך ה-LCD שלו...

דרך אגב הכרטיס מסך לא ישן,דווקא הוא יצא לא מזמן ועכשיו שמתי לב שבקוספא היו 2 מתאמים שונים.

כנראה שאחד מהם הוא ה-VGA .

פורסם

דיברתי אל UnsignedInteger.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים