עבור לתוכן

איזה קירור מגיע לי עם המעבד E8400 Box ?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו.

ורציתי לשאול עוד שאלה

לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 ..

אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ?

ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

לגבי השאלה הראשונה שלך, המעבד מגיע עם קירור 'סטוק' - שזה אומר מאוורר "מקורי" של אינטל.

לגבי השאלה השניה שלך, עד כמה שידוע לי אין בכרטיסי המסך של היום משמעות לרוחב הפס הגבוה יותר שנותן תקן הPCI-e 2.0.

גם הכרטיסים החזקים ביותר כיום יתנו את אותם ביצועים, בין בחריץ 1.0 ובין בחריץ 2.0.

פורסם
  • מחבר

ואם למשל אני מוריד את המאוור סטוק, כאילו את המאוורר המקורי של אינטל ושם את הקירור Freezer pro 7 מי יקרר יותר טוב המאורר המקורי

או זה?

ולגבי השאלה השניה עד כמה ששמעתי ראיתי שאמרו שיש הבדלים ביניהם בקצב העברת נתונים תיאורוטית פי 2 יש לך מושג על מה אותו הבן אדם דיבר?

מפני שלא כל כך הבנתי את זה

בגדול יש הבדל ביניהם? בביצועים קצת ויש עוד?

פורסם

ניתן ואף מבורך להחליף את הקירור המקורי באחד טוב יותר. הפריזר נחשב לקירור טוב וזול, אך לא שקט במיוחד.

תיאורטית רוחב הפס הוא כפול, תיאורטית! במציאות, כרטיס בודד לא מנצל את כל רוחב הפס באפיק בתקן 1.0 ולכן אם תחבר אותו בחריץ בתקן 2.0 תוספת הביצועים תהיה מזערית עד בלתי מורגשת. בעתיד, לכשיצאו כרטיסים חזקים יותר ומהירים יותר, אפיק בתקן 1.0 כבר יהווה צוואר בקבוק. ולשם כך נולד תקן 2.0 לאוויר העולם.

פורסם

הפריזר כן שקט, יש לי אותו ומאוד מומלץ

פורסם

גם לי יש אותו, כשהוא לא על מהירות מקס' הוא מאוד שקט (אך המעבד די חם).

פורסם

ניתן ואף מבורך להחליף את הקירור המקורי באחד טוב יותר. הפריזר נחשב לקירור טוב וזול, אך לא שקט במיוחד.

הוא התכוון לא לאנשים חובבי שקט או אוברקלוקרים.

במערכות מתקדמות ויקרות, כבר יש לגיטימציה להתשדרג. (נניח, במפרטים של 6K ומעלה)

למשתמש הממוצע שגולש בנענע, הוא מעולה.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת משתמש ממוצע שגולש בנענע חחח?

ותודה על העזרה שלכם!

פורסם

הוא מתכוון שאם אתה לא עושה OC , הקירור סטוק יספיק לך, המעבד קריר במהירות סטוק.

פורסם

בכל הנוגע ל Core 2 Duo, אפשר לעשות עם הפריזר 7 יופי של אוברקלוק, אנשים פה נוטים להגזים.

בנוגע לקואדים, זה כבר סיפור אחר.

הפריזר 7 שקט לחלוטין עד 1000 RPM, שקט יחסית עד 1500RPM, וברמות של 2000 RPM ומעלה כבר לא שקט.

.......הנקודה היא שאצלי במאמץ לדוגמה הוא בחיים לא עובר את ה 1200-1300, ובמנוחה יושב על 800-900......

פורסם

אני מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון,

התכוונה באוברקלקרים הוא אוברקלוק בנוני ומעלה.

לאוברקלוק מתון\בלי אוברקלוק בכלל - הפרו-פריזר אכן עדיף משמעותית על קירור סטוק.

פורסם
  • מחבר

אווקי תודה רבה הבנתי :)

עכשיו המחשב אצלי אבל בלי מערכת הפעלה, רציתי לשאול סתם שאלה בקשר ל-RPM .

עם כמה RPM ה-Freezer Pro 7 מגיע לי במחשב החדש?

תודה רבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים