עבור לתוכן

איזה Radeon 9500Pro לקנות???

Featured Replies

פורסם

היי

אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל.

שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות?

לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב.

בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ...

TIA

פורסם
עקב מקרים רבים החוזרים ונשנים בזמן האחרון:

מעתה כל הודעה על איזה חברה עדיפה תנעל מיידית ללא אזהרה - נא דפדפו אחורה או תשתמשו באפשרות ה- search.gif

מהסטיקי.

פורסם

אני ממליץ לך על ספיר,הרקלוס...

עם אתה יכול לגאד עוד 300 ש"ח אז כמובן עדיף רדאון9700 של פאור קולור! ;D

פורסם

אם אתה רוצה להספיק לקנות 9500PRO אני מציע לך להזדרז כי הכרטיסים נגמרים

פורסם

הפסיקו ליצר אותם או משהו?

למה נגמרים? זה אחד הכרטיסים הכי נמכרים של ATI

אני לא רואה שום סיבה שיבטלו את הסדרה

פורסם

ATI תפסו שיגעון עם הרדאון 9600פרו!! אז 9500פרו יוצא מהליגה!! :lol:

פורסם

ביטלו את סדרת ה9500 מכיוון שהכרטיסים יקרים מאוד לייצור (בעצם 9700 עם מגבלה בביוס), ולכן הרווחים של ATI עליהם הם מזעריים.

לכן ATI גם הוציאה את ה9600 שאומנם הביצועים שלהם נמוכים יותר, אבל חתיכת הPIPELINES בחצי והמעבר ל0.13 מיקרון הוזילו משמעותית את עלות הייצור של ה9600, כך שהסיבות לביטול הן כלכליות, ולפי דעתי גם מוצדקות מהצד העיסקי של ההחלטה (למה למכור כרטיס ששווה 2000 ש"ח ב-1000...).

פורסם

הרדאון 9500פרו בנוי על PCB אחר שנותן רק 128ביט... גם אם תשנה את הביוס ל-9700 הוא לא יעבוד ב-256ביט לזיכרון! ;D

פורסם

הרדאון 9500פרו בנוי על PCB אחר שנותן רק 128ביט... גם אם תשנה את הביוס ל-9700 הוא לא יעבוד ב-256ביט לזיכרון! ;D

אתה טועה

אם תפתח את ארבעת צינורות העיבוד הרדומים הכרטיס יעבוד ב256 ביט

פורסם

הוא לא יעבוד ב256BIT

אבל כן יהיו לו את 4 צינורות העיבוד הרדומים

(אם כי לא מומלץ)

פורסם

איזה צינורות רדומים ?

אתם בטח מתכוונים ל 9500 הרגיל כי לפרו יש כסטנדרט 8 צינורות עיבוד (ל 9600 פרו ול9500 הרגיל רק 4 צינורות עיבוד)

מכאן הכח של ה 9500 פרו על כל השאר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים