פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר מעולהתודה רבה אחיאבל אני חשבתי על המסך Eizo S2231WEיש לך מחשבה על מסך אחר טוב יותר?
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים כן, כולל מסך אוקי נסמוך על המומחה מקסימום נמכור את המחשב ונקנה לוח כבר אז איזה לוח DDR2 אתה ממליץ לCF עם שני סלוטים של X16 OC טוב וקל כי אני לא יודע לעשות OC לבד כרגע וכמובן שיתמוך בQ9450 ובמקום להיטסינק בשבילו חם איפה שאני גר =) אם הבאנדל של הלוח יכלול גם כרטיס קול לא מובנה אני אהיה מאוד שמח אתה יכול להמליץ לי גם על לוחות ואני כבר אברר כמה הם עולים ואיפה לא בוער לי כל כך המחיר כל עוד הוא לוח איכותי בהתאם. כל לוח X48 או X38 של חברה טובה כמו: MSI GB ASUS. תבדוק איזה מהם באים עם כרטיס קול חיצוני קח בחשבון שבשביל איכות סאונד , עדיף שתתיקח אחד עם מובנה, שיהיה יותר זול ולקנות כרטיס קול הרבה יותר טובמ מה שתקבל. עריכה: איך שכחתי את DFI... אם אתה רוצה לעשות OC בלי להסתבך, תקנה לוח מהחדשים שלהם, אתה יכול להוריד פרופילי OC למעבד שלך מהאתר שלהם או מפורומים, לטעון את הפרופיל והלוח יעשה הכל לבד
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר ממ אוקיאולי רק תוכל להמליץ לי על דגם כזהלאט לאט אני מסתבך עד מעל לראש כאןדגם אחד שתומך בCF מלא של 2*X16עם כרטיס קול מובנהאחד כזה של DDR2 ואחד כזה של DDR3משם אני אמשיך ואעשה את החישובים שלי לבד מול החברתודה =)
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר אין ממש הגבלת תקציברק רוצה לדעת מה טובאחליט בסוףעדיין אין לי מפרט אז אני בונה חלקים חלקים בסוף אפרסם מפרט כאן ומשם נמשיךיש לי זמן לא בועררוצה שיצא מחשב טובומה רע בכרטיסים שאתה מקבל עם הלוחות HighEnd של ASUSנראים לי לא רעאו שיש לוחות שמגיעים עם כל הפיצרים של הרמה הגבוהה ובלי הכרטיס עם תג מחיר נמוך יותר שבו אפשר לקנות כרטיס בנפרד?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר אוקי אז לסיכוםהלוח הכי טוב שיש כרגע בשוק שיתאים למעבד Q9450שגם תומך DDR2 וגם תומך CF מלא של שני ערוצי X16 הוא ASUS MAXIMUS II FORMULAתקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים הוא לא תומך שני ערוצי 16X תיקון: ערוץ אחד 16X ערוץ שני 8X[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 15:14:19RAMPAGE FORMULA הוא הבחירה הנכונה הוא תואם את כל מה שכתבת
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר אה כן כן התבלבלתיתודה רבה לך בנאדם =)עכשיו רק זכרונות אני צריך להתאים לדבר הזהמה עדיף4 גיגה ב-4 סטיקים של גיגה או 4 גיגה ב-2 סטיקים של 2 גיגהוזכרונות של מי כדאיושהיה אפשר לעשות להם OC נחמד ונכבדכרגע אני לא מבין גדול אבל כשיהיה לי זמן אני אכנס לזה כמו שצריך ואשדרג את המערכת לאט לאטכסף לא חסר =)
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים אם התקציב מאפשר לך על זכרונות נחמדים של OZ\G.Skill\Geil\Corsairבמהירות 1066mhz עם CL4. (או CL5, אם התקציב לא מאפשר)על מנת שלא יגבילו אותך באוברקלוק.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר אפשר לקבל רשימה של דגמים מומלציםשאוכל להשוות ברשת מה עולה כמה לעומת הביקורות שהם קיבלו...כרגע אין לי תקציב ואין לי מפרט מלאזה מה שהרכבתי עד עכשיוIntel Core 2 Quad Q9450 ASUS Rampage FormulaReadon HD4870X2אני צריך להכניס כאן מארז זכרונות ספק כוננים וכל השארלא סגור על היקפי כרגעאני נעזר בכם לאט לאטכשתתחיל להתגבש מערכת כמו שצריך אפתח פוסט מסודר יותר
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים אני ממליץ על אלה בחום http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2612 מהזכרונות הטובים שיש בנויים ל-OC חברה מצויינת ואמינה עם אחריות לכל החיים ביקורות משבחות ותוצאות מרשימות ב-OC תוך שמירה על טמפרטורה טובה בזכות הקירור היחודי
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר אפשר לראות ביקורת על הזכרונות האלה?האם יש דגם דומה אבל עם CL נמוך יותר?כרגע מחיר לא מפריערק רוצה לראות מה טוב, נתחשבן בסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.