פורסם 2008 ביולי 2417 שנים אני וחבר עומדים לקנות לוח אם מארצות הברית ורציתי שתעזרו קצת בבחירה של הלוחולהתאים להם זכרונות בהתאםהלוח הראשון הואASUS MAXIMUS II FORMULAתומך ב-DD2...ממה שביררתי הוא עולה 270 דולר באיביירציתי לדעת לפני הקניה אם כדאי להשקיע בלוח שתומך ב-DDR3 שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד.אם כן על אילו לוחות DDR3 אתם ממליצים בסביבות ה-300 דולרואילו זכרונות כדאי לקנות בשביל הלוחותחשבנו על X48 Platinum של MSI כלוח שני אבל אשמח לחוות דעת שלכםמאוד חשוב !!הלוחות חייבים לתמוך ב-CrossFire.ובנוסף לזה בלוח הראשון יש אופציה ל-OC אוטומטי שהמערכת עושה בעצמהזה גם מאוד חשוב כי אני והחבר לא יודעים לעשות OC בכלל בכלל תודה רבה לעונים =)
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים קודם כל נתחיל בזה שלוחות ASUS טובים בהרבה במיוחד ל-OC זכרונות DDR3 לא משתלמים היום הם לא מציעים ביצועים טובים בהרבה מ-DDR2 ועולים הרבה ולכן לא משתלמים חפש לוח עם DDR2 תוותר על לוחות MSI אם תוכל לפרט את שאר המערכת, גודל המסך ותקציב זה יעזור מאוד על רגל אחתץ הצעות טובות הם ASUS MAXIMUS II FORMULA ציפסט P45 ASUS RAMPAGE FORMULA ציפסט X48 ההבדל הוא שבציפסט X48 שתי חריצי ה-PCI-E תומכים ב-16X ככה שהביצועים ב-CF טובים קצת יותר מלוח P45 שתומך בחריץ אחד 16X ובשני רק 8X כך של-CF איכותי הייתי הולך על ה-RAMPAGE FORMULA
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר אוקי אז ככהאנחנו מתכננים על Q9450וכרגע כרטיס אחד של 4870X2כמובן עם אפשרות הרחבה בעתיד...לו יש מסך 19 ואני מתכנן על 22 רחבההתלבטות שלנו היא אם כדאי לקנות לוח שתומך ב DDR3 ולהוסיף לו את הזכרונות הכי זולים שיש כרגע שעדיין יתנו ביצועים נורמליםועם הזמן לשדרגרוצים המשחשב יחזיק לפחות 5 שנים בתצורה הנוכחית (רק להוסיף כרטיס נוסף מתי שיהיה צורך...)ושובלגבי הOC אנחנו לא יודעים לעשות אותו בכללבגלל זה הלכנו על לוח שעושה OC באופן אוטומטי....ניסיתי למצוא מדריך שיסביר איך לעשות אבל עדיין לא הצלחתי להביןאני מאוד מאוד מודע ליכולות של OC מוצלח וכמה ערך הוא יכול להוסיף למערכתאשמח להמלצות ועזרה גם בנושא הOC לכשמחשב החדש יגיע =)
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים לוחות DFI מסוגלים לבצע OC באופן אוטומאטיראה כאןhttp://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PAGE_TYPE=US&PRODUCT_ID=5936&SITE=USצביקה
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר מממ אוקיאבל עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי הDDR3כמה זמן ה-2 הולך להחזיק מעמד והאם זה הולך לעלות לי ביוקר לשדרג ללוח אם שתומך 3 בעוד שנתיים פחות או יותרומה מבין הלוחות של הDFI שווים פחות ומה שווה יותרלא כל כך מתמצא בתפריטים שלהםואני רואה שהמערכת מתקדמת לכיוון OC יותר ויותר רציניאז כדאי שיהיה מקום על הלוח בשביל איזה היטסינק נחמד עבור המעבדתודה
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים לדעתי עד ש-DDR3 יהיה משתלם תוכל כבר לשדרג לוח כרגע זאת תהיה זריקה של כסף לפחובעניין הלוחות אני עדיין נשאר עם המלצתי אני חסיד של ASUS ובצדק אני חושב זה לא עניין גדול ללמוד איך לעשות OC קצת ניסוי וטעיה ומדריך פה ושם ואתה מסודר רעיון טוב יהיה להיכנס לאתר של ASUS ולדגם הספציפי שהמלצתי ופשוט ללמוד את התכונות שלו מסבירים לך כיצד לבצע OC בעזרת התוכנות הנלוות[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 15:15:35כבר הרכת מפרט?אם כן אשמח לראות אותו ולתת לך חוות דעת כי בנתיים לפי מה שאני מבין אתה לוקח מעבד 4 ליבות שהוא בזבוז כסף לדעתי הם לא יותר חזקים מ-2 ליבות כרגע לך על E8400הכרטיס מסך מצוייןזכרונות היתי ממליץ על OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC מצויינים ל-OC בנויים לכך
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר המפרט שאני מרכיב עדיין ממש בחיתוליםיש לי רק את המעבד כרטיס המסך ואני מתלבט על הלוח כמו שאתה שם לבזכרונות שבאמת כרגע אין לי אפילו כיווןראיתי בביקורות שההבדלים בין זכרון DDR2 מוצלח לDDR3 חדש הוא בסהכ משהו כמו 2 FPSהשאלה איך זה משפיע עלי בטווח הרחוק אם אני רוצה לשדרג מערכתכרטיס מסך אפשר להוסיף עם CFמעבד אני מעדיף שלא להחליף ולוח אם ממש לאאני עכשיו עם איזה טרנטה מ2002 שכבר בקושי זזהשלא נדבר בכלל על DX10ועכשיו גם את המעבד אני לא בטוח שאקנהמה רע במעבד 4 ליבותכרגע הוא נותן ציונים דומים לE8400 ואני בטוח שבעתיד הוא יניב תוצאות יפות יותר כשמשחקים ילמדו לעבוד עם הליבותקל וחומר אם הוא יעבור OC כמו שצריךאני בעקרון קונה את החלקים מארה"ביש לי איזה חודש ככה עד שאסיים את כל הפירוט חלקים אבל אתה מוזמן לעזור לי2000 דולר למחשב.Q94504870X2Eizo S2231WEאלה החלקים שבחרתי עד עכשיוהאיזו הוא מסך 22אני צריך כוננים קשיחים (תכננתי על 500GB בRAID של 250X2)צורבים קירור למעבד מארזבכלל מחשב מא-תעכבר ומקלדת אשקול בהנחה שיהיה משהו שבאמת יצדיק את זהרמקולים יש לי 2.1 שאני לא הולך לוותר עליהם
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר דולר בארצות הבריתאל תשנה ערך לשקלתסתכל מחירים באיביי בכדי לקבל הערכה של מה המחיריםבגדול זה 300 למעבד עוד 300 ללוח 500 לכרטיס מסך 500 למסךזה עוד 400 להיקפיחושב שיספיק לקנות שם כוננים ומארז איכותיים ב-400?ואני לא יודע אם להתעקש על לוח שתומך DDR3נראה לי שזו תהיה השקעה טובה לטווח הארוך (5 שנים)ואם אפשר לקבל בבקשה המלצה ללוח שתומך ב-DDR3 מתוצרת ASUSשמאפשר CF כאשר שני הערוצים פועלים ב-X16 ולא שני X8
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים כולל מסך נכון?תוותר על DDR3 תאמין לי אני יודע שזה מפתה אבל זה רק בגלל שאתה לא מתמצא מספיק בתחום אחרת היית מבין איזה בזבוז של כסף זה תוכל לעיין בהמון שירשורים בנושאותראה שם מסקנה חד משמעית שאומרת שאין טעם לקנות DDR3
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר כן, כולל מסךאוקינסמוך על המומחהמקסימום נמכור את המחשב ונקנה לוח כבראז איזה לוח DDR2 אתה ממליץ לCF עם שני סלוטים של X16OC טוב וקל כי אני לא יודע לעשות OC לבד כרגעוכמובן שיתמוך בQ9450 ובמקום להיטסינק בשבילוחם איפה שאני גר =)אם הבאנדל של הלוח יכלול גם כרטיס קול לא מובנה אני אהיה מאוד שמחאתה יכול להמליץ לי גם על לוחות ואני כבר אברר כמה הם עולים ואיפהלא בוער לי כל כך המחיר כל עוד הוא לוח איכותי בהתאם.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים בבקשה את הפינה הזאת סגרנו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131284זכרונות http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227289מסך מעולה למשחקים אך פחות לסרטים הוא ASUS MW221C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.