פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מישהו מסר לי שאמורה להתקיים תערוכת גאדג'טים ביד נוקיהו באותו יום.היא אמורה להתחיל ב 17:00.מעוניינים להפוך את זה לחלק מהמפגש? אילן, אתה מביא הארד-דיסק-רגל הפעם??חח כן אני אביא דיסק או שניים..ואולי עוד כמה דברים..
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים 100% מגיע. אז נפגשים בגג של עזריאלי? יש פה פלאפון של מישהו ש 100% מגיע.. אבי? ;D ד"א יהיה קל לזהות אותי, אני אגיע עם חולצה של LosNir אני גם תורם הארד-דיסק מת ד"א.. נ.ב., אם אתם רואים מישהו שמנסה לגייס ולשכנע אנשים לקנות Chimei 222H תבינו שזה אני
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר טוב אנשים מחר נראה את כולכם יהיה מגה- מגניב מחכה כבר.... אגב אני מביא ידידה אז לא להתנפל...וכן הטלפון שפרסמתי שלי ואני בא בטוח.Aviko
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים חבר'ה אני מריח פה בחורה כולם להביא מחר את הגטקעס המיוחדים למסיבות ולשים רקע ורוד לאייפון שלהם ;D מה נראה לך אנחנו כמו אלה מ"היפה והחנון" ??
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים שכחת להגיד, משיקים את 1nstall כאחראי פורום כללי!מזל טוב! עוד שוטר לפורום! ;D
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יטב תזהר ממני, כדאי לך מאוד לבוא!אני בתחנה מרכזית, פספסתי את הרכבת של אחד וחצי אז אני עולה בשתיים וחצי וכנראה מגיע בארבע..תחכו לי!מי שרוצה ליצור קשר- 0542375503נראה אתכם שם, עמרי.אגב אופרה מיני ופלאפון דור 3 זה שילוב מנצח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.