פורסם 2008 ביולי 2917 שנים יש סיכוי די קלוש שהגיע, אבל אני מנסה לארגן את היום שלי כך שאוכל.המפגש עדיין מתקיים, כן?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אני לא יכול להבטיח שאני בא, אבל אני גם לא אומר שלא כנראה שאני אבוא... ואם אני אצליח לשכנע אותו, אני אסחוב איתי גם חבר... (הוא גם רשום בפורום ד"א)
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים כמו שהציעו מעלי ->שימו בעמוד ראשי ותראה את אחוז המענה גודל.. אני בעצמי לא הייתי מודע לכן לא בטוח שאגיע , למרות שמאוד רוצה
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר נחשו בזכות מי צורפו לפה עוד איזה 5 כל הכבוד... כולם צריכים להירתם ולהודיע בהודעות פרטיות לפחות לעוד 2-3 משתמשים... להתעורר חברים!. Aviko
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים Aviko, זה לא הגיוני שיש מפגש, וכולם צריכים לדעת עליו יום לפני,למשתמשים הרגילים אין מספיק כוח על מנת להגביר את המודעות בצורה רצינית.שימו הודעה קטנטנה בדף הראשי, אני בטוח שזה יגביר את המודעות במאות אחוזים.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר Henz16, ההחלטה אם לפרסם את העמוד בדף הראשי של האתר אינה שלי.הצעתי את הרעיון, והתקבלה החלטה לא לפרסם כרגע מפגשים לא רשמיים.הלוואי והמצב היה אחרת והייתי יכול להשפיע יותר, אבל אתה מוכרח להבין שאני רק בורג קטן במערכת הזאת שנקראת HwZone, ואין לי ממש את הכוח ואת הסמכות לבצע דברים שכאלה...Aviko
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מספיק רשמי כדי להיות בסטיקי, ולא מספיק רישמי כדי להיות בדף הראשי.. :s07: :s07:
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מישהו מסר לי שאמורה להתקיים תערוכת גאדג'טים ביד נוקיהו באותו יום.היא אמורה להתחיל ב 17:00.מעוניינים להפוך את זה לחלק מהמפגש? אילן, אתה מביא הארד-דיסק-רגל הפעם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.