עבור לתוכן

האם יהיה לי צוואר בקבוק במחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם אני אקח את הלוח אם Abit-ip35-e אז יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס HD4850,

מפני שהלוח לא תומך ב-PCIE 2.0... אז יוכל להיות לי צוואר בקבוק בגלל זה? אם כן זה יהיה גדול ונורא?

תודה לכל העוזרים

פורסם

אני לא יודע את יהיה, אבל גם אם יהיה הוא אמור להיות קטן (חבל בשביל זה לקנות לוח, במקום תתרום את הכסף לצדקה, הם יותר צריכים את זה).

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת אם יהיה לי צוואר בקבוק..

בכל זאת זה בסדר שיש לי את הלוח אם הזה והכרטיס מסך נכון? אני רוצה לדעת ב-100% יהיה איזשהוא צוואר בקבוק.. יהיה?

פורסם

אם אתה קונה עכשיו גם לוח חדש, למה לא ללכת על הצ'יפסטים החדשים כמו P45, הבדלי המחיר לא כאלו גדולים.

פורסם
  • מחבר

מפני שאני לא יכול כבר לחרוג מהתקציב...

בכל מקרה לא יהיה צוואר בקבוק נכון?

פורסם

לא..אבל אם אתה מתכנן בעתיד מערך CF או התקנה של כרטיס מסך כגון ה9800X2 וכו..הלוח אם איפשהו יגביל אותך...

פורסם
  • מחבר

אאווהוו זה עוד רחוק חחח

אני לא הולך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים שלוש אני יודע מה יהיה....

בכל מקרה אם אני אתכנן זה יקרה במיוחד ממש אם אני אצתרך ובקושי,אני יוכל גם ככה להחליף בעתיד את הלוח לא?

יהיה לוחות שתומכים במחיר יותר נמוך ועדין אני יוכל לשדרג משהו,כעת התקציב שלי מוגבל ועדיין חרגתי ממנו לכן אני לא רואה שום סיבה קריטית להוסיף או להחליף משהו,יש לי עוד איזה 3 חלקים שיכולתי להוסיף להם קצת כסף והם היו יותר טובים אבל אם אני יוסיף מפה ומפה ומפה זה לא יגמר...

גם ככה יהיה בעתיד כרטיסי מסך יותר טובים מאשר מערך CF לא? או שכל הכרטיסים יתמכו במעבדי Neleham או איך שלא יקראו לזה.

בכל מקרה 100% לא יהיה צוואר בקבוק נכון? למה משום מה ראיתי שכתבו שיהיה? הם פשוט לא יודעים ומחרטטים?

פורסם

לגבי העניין של ההוספה לכל רכיב קצת...בגדול אני מסכים איתך להתחיל להוסיף ולהוסיף..בסוף לא יוצאים מזה...

אבל הדבר הכי חשוב הוא התמיכה בעתיד..ומה שאני קורא לזה "בסיס טוב"...

שכן אם תקנה היום לוח אם=בסיס טוב..בעתיד אתה תהנה משידרוגים קלים..בלי הרבה בעיה...ולכן לדעתי עדיף להשקיע בלוח אם קצת יותר מכל השאר..

ולגבי הצוואר בקבוק..הם לא "מחרטטים"..ישנם הבדלים..אבל במקרה שלך הם לא יהיו משמעותיים..

הנה לך לינק להשוואה בין PCI-E 2.0 לPCI-E 1.0...

http://www.tomshardware.com/reviews/crossfire-meets-pci-express,1761-5.html

פורסם
  • מחבר

תאמין לי בקשר להוספה אולי התמיכה בעתיד חשובה אבל בגדול אפשר עוד שנה להחליף לוח אם לא?

אם אני אצתרך דחוף אז כמה הוא יעלה? פחות בהרבה מהמחיר שלו כרגע אני משער...

אני לא כל כך חושב כאופציה לעתיד לשדרג בכלל ואם כן זה יהיה ממש אם סיבה או שסתם אני אחסוך ואקנה לי,

ולגבי עוד שנה-שנתיים בערך... אי אפשר פשוט לשנות כרטיס מסך?או שלא תהיה תמיכה למעבד של הכפול ליבה?

בכל מקרה לגבי התקציב שלי אין כמעט על מה לדבר ב-3,350 ש"ח אפשר להכניס לוח אם טוב שיכול לתמוך? זה ניראה לי מעל ומעבר הלוחות אם

האלו יתחילו מ-500 ש"ח ומעלה כדי שיהיה אפשר למצוא לוחות טובים לא? והלוח אם שלי עולה בערך 350 ש"ח לכן יש הפרש דיי משמעותי

והתכוונת לינק להשוואה בין PCI-E 1.0 לבין 2.0 לא לבין 3.0 ...

בגדול לא הבנתי כל כך מה הם הסבירו שם אבל מה העיקרון של כל ההשואה? יש הפרש גדול?

פורסם

כן אבל להחליף בעתיד לוח אם זה הרבה יותר כסף/מסובך מאשר לקנות אחד כזה עכשיו..

מה גם שאל תשכח שתמיד (ולפעמיים לצערנו) העולם הזה מתקדם..ככה שבעוד שנה יהיו דברים חדשים..ככה שבמחיר X תוכל לקנות לוח אם חזק ומתקדם יותר..אבל אתה תקוע עם מעבד/זיכרון וכו שלא מתאימים...

לעומת זאת במקרה של לוח אם נורמלי היום..אתה תהנה ממחירים נמוכים של המוצרים כיום..שכן בעתיד הם יהיו יותר זולים..או שיתאפשר לך לקנות משהו יותר חדש במחיר נורמלי...

בכל אופן...ההפרש קטן...תתחדש..

פורסם
  • מחבר

בעתיד אם אני אזדקק להחליף אני יעשה זאת למרות שגם אם זה יהיה במיוחד...

אני מתכוון שבעתיד אני יוכל לקנות את אותו לוחות האם שכיום במחיר יותר זול מפני שכעת התקציב לא כל כך מאפשר במיוחד עם תקציב כזה נמוך..

ומזאת אומרת ההפרש קטן? איזה הפרש של הלוח אם שלי והכרטיס מסך?

טוב תודה רבה לך על העזרה שלך, אני אלך לישון לילה טוב

פורסם

ההפרש קטן מבחינת ביצועים בין PCI-E 1.0 לPCI-E 2.0...

לילה טוב..תתחדש..

פורסם
  • מחבר

יהיה הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול במהירות לא? (אני שמעתי ניראה לי שיש הבדל במהירות,לא יודע של מה אבל משהו עם מהירות נכון? )

פורסם

מהירות ? אולי קצב העברת הנתונים...שהתנפח תיאורטית פי 2....

פורסם

כפי שרואים בכתבה הבדל של 1-3%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים