עבור לתוכן

OC עם DFI P45 T2RS PLUS!

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה.

צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת :smile1:

פורסם

יאללה תגיע ...

פורסם
  • מחבר

הלוח אצלי, הספק הבעייתי הוחלף ל PCP&C 610W

הלוח כרגע על FSB של 492MHZ אליו הגעתי תוך מספר דקות בלבד, אני עם E8200. המחשב רץ ב PRIME כרגע לטחון אותו קצת, נכון לעכשיו (10 דקות... ) אין אזהרות, אין ERRORS. אני חייב לציין שאני גם על מתחים די נמוכים, רק 1.32V ל NB למשל. בגלל שהמטרה היא לבדוק את הלוח, המכפלה על 6.

קצת על הלוח-

גרסה חדשה של ה P45-T2RS, מכיל עוד 2 חיבורי SATA, ועוד כמה הפתעות.

DFI טוענים ששמו דגש על נושא ה OC, ולפי מה שאני רואה נכון לעכשיו.... זה בהחלט ככה.

DFI כללו כמה שטויות חדשות, כולל מחבר בשם EZ-Connector שלמעשה זהה ל Q-connector של אסוס

לא צריך יותר לשבור את הגב בחיבור כל הדברים הקטנים והמעצבנים האלו, חברו אותם בגובה העיניים וזרקו פנימה!

DK%20P45-T2RS%20PLUS.jpg

8 חיבורי SATA, תומך בקרוספייר, מתגי הפעלה/ריסט על הלוח עצמו, ג'מפר ב IO panel, סט ג'אמפרים בעלי "זנב" (שלא תצטרכו לשבור את האצבעות ולאבד את השפיות עד שתוציאו ותחזירו את הג'מפר.... מצוין למי שעושה OC)

צג חיווי בעל 2 ספרות על הלוח, ומערכת קירור לא רעה עם היטפייט שעובר בין 3 סינקים.

הלוח מכיל המון פיצ'רים ה-ר-ב-ה מעל רמת המחיר שלו, ומחירו בארץ-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3324

עכשיו, אני יכול להגיד בלב שלם ושמחה גדולה-

לכו על הלוח הזה, הוא שווה כל אגורה ולמעלה מכך. זו רק גרסת ביוס ראשונה, וכבר הוא עושה OC בכיף, טונות של פיצ'רים, זוהר ב UV ומה לא.

צרפו ספק איכותי וזכונות טובים, ויש לכם פצצה של מחשב. אני לוקח כל מילה רעה שהעזתי להגיד על סדרת הלוחות הזו, מסתבר שזה היה לחלוטין באשמת הספק.

DFI חוזרים סוף סוף לימי הזוהר שלהם :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש!

אני שמח שהבעיות איתו נפתרו!

מסכנים לוחות האלה טוחנים אותם.. :silly:

פורסם
  • מחבר

חצי שעה בפריים, שום בעיות בינתיים... אני אתן לו לסיים שעה ואעבור הלאה.

נ.ב- הלוח מגיע עם בקר חדש של Jmicron

הארדיסק SATA1 בן 3 שנים מעלה לי את ויסטה אולטימייט ב 15 שניות. (לשם השוואה, לוח אסוס P5Qפרו העלה אותה ב 23 שניות, בקר של Sillicon image)

DFI Lanparty

כי עכשיו יש סיבה למסיבה :smile1:

פורסם

יפה מאוד , 492 יציב זה מכובד ביותר ...

יאללה מחכה לשמוע אותך עובר את ה500 :)

פורסם
  • מחבר

למי שזוכר, היו לי בעיות רציניות ב OC בגלל הספק.......

הוחלף ספק ל PCP&C 610W, הוחלפו זכרונות ל GSKILL PI, הוחלף לוח לגרסת הפלוס.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349733.0

המצב כרגע:

492MHZ FSB יציב, מכפלה של 6, עם E8200 ופריזר 7

מתח ל NB 1.32V

מתח CPU VTT 1.23

מתח PLL נשאר על 1.55

מתח לזכרונות 2.1V

GTLים על מצב מקורי

למעבד לא נתתי עוד מתח- אין טעם. הבדיקה פה היא ללוח, והמעבד על תדר ממש לא גבוה. יושב על 1.18 וולט.

492MHZ עבר פריים שעה שלמה ולא הניב ERROR אחד, עוד לא עשיתי SuperPi.

ניסיתי להעלות ל 500MHZ, עלה ווינדוס, נפל בפריים אחרי קצת יותר מ 5 דקות.

אני אעדכן ברגע שאצליח להגיע ל 500 יציב לגמרי, אבל סה"כ אני סוף סוף יכול להגיד שהלוח הזה מומלץ גם לאוברקלוקינג :xyxthumbs:

DFI מבטיחים שיפורים בגרסאות הביוס הבאות, נכון לעכשיו, מדובר על גרסת ביוס ראשונית ללוח, ואני חייב להגיד שאם לוקחים את זה בחשבון, התוצאה נכון לעכשיו די מרשימה. הג'יגבייטים בימיהם הראשונים נתקעו על 430-450 גג.

פורסם

בפעם הבאה שתפתח שני טרדים באותו הנושא אאלץ לתת לך אזהרה. הטרדים אוחדו.

פורסם
  • מחבר

העברת את הנושא מפורום לוחות אם, לשם הוא שייך, רק כי הזכרתי אוברקלוקינג, ראית שקיים פה אחד שמתייחס בלעדית לאוברקלוקינג, וזה נקרא לפתוח 2 ת'רדים באותו נושא? :screwy: קצת היגיון בבקשה, הת'רד בפורום לוחות אם התייחס ללוח האם, הפיצ'רים, המבנה, המחיר, והכדאיות. לא היה צריך להעביר אותו לפה.

פורסם

את הסימן הזה :screwy: תעשה לחברים שלך. יש לך מיוט לחודש והטרד הזה ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים