עבור לתוכן

CF של 4850 - כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם! היום קיבלתי את ה-CF של 4850 שלי ויש לי כמה שאלות.

א. יש סה"כ 4 יציאות DVI כמו שאתם בטח יודעים, חיברתי את המחבר של D-sub ל -DVI והכנסתי לאחד היציאות (בחרתי באופן אקראי) - צריך להיות איזשהי יציאה ספיציפית שאליה אני צריך לחבר? או שזה בסדר אם אני מחבר לכל אחד מה-4?

ב. בכל מקרה, המסך לא מכיר את החיבור כ-DVI ורושם שאני עדיין מחובר עם Dsub. מדובר במסך מסוג BENQ.

ג. בנוגע ל-CF עצמו. איך אני יכול לדעת שהוא באמת עובד? כי ב-CCC ה-BOX של ה-CF מסומנת בוי. אבל ב-3Dmark06 הוא רושם לי False בקטע של Linked Display Adapters.

תודה רבה!

פורסם

א. אחת היציאות שבכרטיס העליון.

ב. זה הגיוני, המסך פוגש יציאת D SUB , הוא לא יודע שזה ממיר.

פורסם
  • מחבר

א. אחת היציאות שבכרטיס העליון.

ב. זה הגיוני, המסך פוגש יציאת D SUB , הוא לא יודע שזה ממיר.

וכדי לפתור את הבעיה, אני צריך לקנות כבל DVI חדש?

אגב. אף אחת מהיציאות בכרטיס העליון לא עבדה, אז אני מניח שהוא העבד. בכרטיס השני 2 היציאות עובדות אז אני מניח שהוא ה-MASTER לא?

פורסם

איזו בעיה?!

פורסם
  • מחבר

איזו בעיה?!

לא בעיה.. הקטע שזה כאילו חיבור D-Sub. אני חייב לקנות כבל חדש DVI לא? לשים 2 מתאים לא יעזור?

פורסם

אני לא כ"כ הבנתי אותך.

אתה מחבר את המסך לאחת מהיציאות בכרטיס העליון, אם אתה רוצה עם מתאם ואם אתה רוצה בלי.

זה נכון שעדיף בלי אבל זה לא כזה קריטי.

יש לך אפשרות במסך הזה לחבר עם כבל DVI ללא מתאם?אתה גם צריך שבמסך תהיה כניסת DVI בשביל זה.

פורסם

הכבל הוא DVI והמסך צריך DSUB אז הכרטיס ממיר את בשידור... עזוב את זה הכל בסדר אין כאן בעיה. בנוגע לאיפה צריך לחבר... צריך לחבר את הכבל לכרטיס הראשי (או איך שאתה קראת לו - MASTER) ולא משנה לאיזהחיבור אתה מחבר אותו העיקר שזה יהיה חיבור בכרטיס הראשי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

תראו, הכבל הוא DSUB וזה פעל ב-DSUB עד אתמול. פשוט עכשיו קיבלתי כרטיס מסך שיש לו רק DVI. אז מה שאני צריך לעשות זה פשוט לקנות כבל חדש של DVI נכון?

ויש לכם רעיונות בנוגע ל-CF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים