עבור לתוכן

המלצות ללוח אם ומעבד ASUS X48 וE8400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד:

1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR

2.משחקים

3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל)

וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות:

1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח

2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT

3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה?

יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000.

אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.

פורסם

למטרות OC הייתי ממליץ על לוח אם ASUS RAMPAGE FORMULA

קירור למעבד הייתי שם THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME גם בהנחה שאתה עושה OC ה-BT מרעיש קצת

הספק לא יסחוב את כל הרכיבים ובנוסף OC יש לשדרג

זכרונות הייתי ממליץ על OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC מצויינים ל-OC

פורסם

הזכרונות שרשמו מעולים.

גם אלו של מושקין מעולים.

כל זכרונות שהם 1000MHZ ומעלה ו4 ג'גה ותזמונים של 5-5- וכו', הם בסדר גמור ויעשו לך את העבודה :)

לגבי קירור, מה שרשמו הוא מעולה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה יש לציין שיש ברשותי כבר רכיבים כמו זכרונות שמצויינים למעלה 2GB ויש ברשותי את הקירור שנכון לעכשיו אין ברשותי די כסף לשדרג את כל הרכיבים שרשמתם.

איזה זכרונות או סט של 2GB/4GB אני יכול לקנות שיותאמו לסט הקיים??

בנוגע ללוח ASUS X48 שוב פעם אם אין לו אופציות ששונות עקרונית מהP5E-X38 אז אודה לכם אם תסבירו לי ואז אני ירכוש את הP5E ויוכל לפנות קצת מזומנים לכיוון הזכרונות והספק,אך אם תאמרו לי שבכל תוקף עדיין לטווח ה"ארוך" (3 שנים) עדיף את השילוב של הX48 ו45NM לטובת כל מיני פ'יצרים חדשים ונתונים שיש בלוח החדש אשמח לדעת על זה.

תודה ואשמח לתשובה.

פורסם

בעיקרון אין שום הבדל אבל אם יש X48 אז למה לא לקנות זה הפרשים קטנים מאוד

אם תוכל לפרט את כל שאר המפרט זה יעזור מאוד להמליץ על ספק

מהו התקציב לדבר?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אשמח אם תפרטו את היתרונות של הX48 אל מול ה38 אם בכלל ואם זה שווה הצדקה של הוצאת +300 ש"ח על הX48??

דבר שני אופק המפרט שלי מפורט הן ב"מפרט-מחשב" והן בחתימה שלי.

והשאלות שציינתי בפוסט הקודם עומדים בפניהם חברים?

אשמח להמלצות ולתגובות.התקציב הוא לערך 1700+- ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

X48 יותר חדיש

יש לו תמיכה מובנית ב1600FSB

ונחשב טיפונת יותר מהיר (מבחני ביצועים, די זניח)

לדעתי כן כדאי ללכת על X48, מה עוד שהוא הרבה יותר זמין כיום בחנויות מאשר X38 (לדוגמא לוחות X48 של ג'יגה בייט ממש קל למצוא ותוך ימים ספורים ירכיבו לך אותו)

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על שני דגמים ספציפיים:P5E וP5E-DELUXE כשהאחרון מבניהם הינו בעל הפלטפורמה החדישה (X48).

דבר שני שמצאתי בשוטטות ברשת הוא את הלוח הזה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5325

ולגביו אשמח לחוות דעת (ואני מצרף אותו לרשימת הבחירה מ3 הלוחות כרגע)??

לגבי סט זכרונות שיתאים לסט הקיים שלי (נמצא בחתימה) אשמח לסט כזה או שפשוט אני יחליף לסט של 4GB דוגמת זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258

אשמח גם ללינקים לחנויות אמינות במרכז ובעלות מחירים נמוכים וטובים.

המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

לגבי הספק לא נראה לי שהוא יספיק עם שילוב של אחד מ3 הלוחות ושידוכו לE8400 עם OC שאני מתכנן לו (בקירוב 4GHZ-) אז אם ישנה אפשרות לא לשדרג את הספק ואם הוא גבולי אשמח אם תציינו זאת וגם מהו ספק מתאים למערכת??

פורסם

אין שום הבדל בין X38 לבין X48 נקודה! ושניהם תומכים ב-1600FSB

פורסם

X48 תומך רשמית ב1600FSB עבר בדיקות

X38 לא תומך רשמית אבל זה בעצם אותו דבר בדיוק וזה גם תומך גם 1600FSB אבל שוב לא רישמית.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי איזה לוח מ3 הלוחות שנתתי פה הוא המומלץ ביותר כללית וגם מבחינת OC ושיהיה מקורר טוב?? ומזה נותן לי שהוא תומך רשמית/לא רשמית ב1600FSB??

לגבי הזכרונות גם אשמח לקבל חוות דעת האם להישאר עם שלי לבנתיים או לרכוש את הזכרונות שנתתי בתר'ד הקודם סט של 4GB??

פורסם

אני חושב שהבחירה הטובה ביותר תיהיה

ASUS Rampage Formula

+

OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5

פורסם
  • מחבר

בכל זאת מהי החנות הטובה והזולה ביותר באזור המרכז שאפשרי לקנות את הלוח הספציפי הזה ממנה??

ומהי הבחירה השנייה המומלצת?? שוב מהבחינות שציינתי בפוסט הקודם??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים