פורסם 2008 ביולי 2317 שנים למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא עובד?מתאם שמחבר בין שלט של סוני, ומהצד שני יוצא כ-USB למחשב
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים רגיל...אתה מחבר למחשב הוא מזהה את השלט וכל המשחקים מזהים אותו יש לי אחד של speed-link
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים יש לי סך הכל פועל אבל היום אין לו כל כך טעם פעם שהיו פורטים מהPS2 לPC זה היה מצוין כי במשחקים כמו PES הייתה לך את השליטה הנוחה ביותר היום הפורטים למחשב מגעים רובם מהXBOX360 ובמחיר הזול שלו היום עדיף לך לקנות גימפד כזה וזהו
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים יש לי סך הכל פועל אבל היום אין לו כל כך טעם פעם שהיו פורטים מהPS2 לPC זה היה מצוין כי במשחקים כמו PES הייתה לך את השליטה הנוחה ביותר היום הפורטים למחשב מגעים רובם מהXBOX360 ובמחיר הזול שלו היום עדיף לך לקנות גימפד כזה וזהו נניח וזה מיועד ל-PES.. אז השלט של הסוני לא יתפקד טוב? ובאופן כללי שמחברים אותו דרך המתאם הוא מגיב טוב?.. יכול להשתלם כי יש כאלה מתאמים עם 2 יציאות
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים אם כבר יש לך גיימפאד של PS2 - זה ממש לא עדיף לקנות גיימפאד של 360.קניתי מתאם PS2-USB (באותה מידה זה גם טוב לגיימפאד'ס נוספים לPS3, אם הזיהוי תנועה לא קריטי) ב-6$, והוא תומך בשני שלטים.סה"כ אפשר לסדר הגדרות סבירות עם כל גיימפאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.