עבור לתוכן

-

Featured Replies

פורסם

-

פורסם

512 המגה הנוספים לא בדיוק נותנים לו משהו, במיוחד לנוכח העובדה שיש לו בקר 256 ביט. שיפור של אחוזים בודדים, ה 4850 עדיין מוביל בקילומטרים.

פורסם
  • מחבר

-

פורסם

3870, זה זבל, זבל טהור, לא שווה אגורה, ברגע שתפעיל איתו פילטרים אין לך משחק.

4850 לא רואה אותו מבחינת ביצועים.

פורסם

אל תתיחס למבחני הביצועים שהבאת... הם ממש מוציאים את ה-4850 מושפל... אין בכלל מה להתלבט... קח את ה-4850 בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

שאלה מטופשת מה יותר טוב....3870 או 4850 אולי פשוט תשאל: מה יותר טוב?

כלב שמחרבן בסלון או כלב שמחרבן בחצר?

אני בטוח שאתה לא רוצה להריח חרא שאתה רואה את הפוליגרף.

פורסם
  • מחבר

-

פורסם

אתה התבלבלת קצת...

ה 3870X2 עוקף את ה 4850 בביצועים לפי ההשוואה, לא 3870.

שים לב...

פורסם

כן לחבר שלי יש את אותו כרטיס מסך וכל המארז שלו מלא בשקעים מהבעיטות שלו :)... הכרטיס ישאר חרה גם לאחר תוספת של זיכרון כי הליבה לא מסוגלת להשתמש בכולו.... עדיין ביחס עלות מחיר ה4850 יותר טוב ממנו בהרבה ובנוסף לכך אם אתה רוצה השוואה אז ניראה לי שגירסא מסורסת של 4850 יכולה ליהיות בערך (עדיין אפילו קמצ יותר) מה3870 1 GB.... אני ממליץ בחום לא לגעת בכרטיסים של ATI שהם לא ה4850 ו4870.... רק השניים האלה נורמאליים כל השאר קקי :xyxthumbs: וה3870 X2 עולה הרבה יותר מה4850 מתחמם יותר ממנו ובשבילו תזדקק לספק של 500 וואט מינימום...

פורסם
  • מחבר

-

פורסם

להביא את הטלפון לא ניראה לי שיצא לי כי יש לנו סכסוך (אם הוא רואה אותי אז הוא מתנפל עלי ואז מתעורר בבית חולים אז חבל לי עליו...) שני דברים אני יכול להגיד לך בוודאות! הכרטיס הזה אומנם יותר טוב במיקצת בביצועיו מול ה4850 אך הוא לא כרטיס שעולה 1700 ש"ח... דבר שני הוא שלחבר שלי היה חשבון חשמל מופרז (זה הוא סיפר לי... אני בטוח לפי ביקורות מאתרי חומרה שהכרטיס הנ"ל היה שותף אמין בחשבון חשמל של 5000 ש"ח...) ומחשב ממש חם.... פעם כשהבאתי את המסך שלי לבית שלו ורציתי לחבר את המסך לכרטיס לא הצלחתי לגעת בו כי הוא ממש רתח! ואני עם העור פיל שלי קיבלתי כבייה... אם יש לך תקציב של 1700 ש"ח לכרטיס עדיף לך 4870 כמובן.... ועוד משו עם המסכים יהיו פחות מ22' אז עדיף לחסוך ולקנות 4850 לכל מחשב וב800 ש"ח שנותרו אפשר לקשט את המקום או לקנות בירה לכל החברה ;D

עוד משו קניית 3870X2 היא בזבוז כסף מוחלט... לא רק שתצטרך לקנות כרטיסי מסך אלא גם מזגן כי ניראה לי ש11 כ.מ שמגיעים בכיף לטמפרותורות של 90-100 מעלות במקלט אחד לא ממש ישמחו בקיץ... אם אתה לא מאמין סתכל פה-

http://hwzone.co.il/reviews/dx10_high/21/

בהצלחה אני ממליץ בחופ על ה4850 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים