עבור לתוכן

עזרה מסך מחשב crt עובד מה כדאי לעשות איתו?

Featured Replies

פורסם

תבנה בתוך המסך אקוואריום :jump:

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תחתוך את הזכוכית בעדינות עם דרמל או משהו בצצדים, תוציא אותה, ותדליק תמסך :P

ואל תשכח לצלם

אני יודע שאמרת את זה בצחוק אבל זה לא אמור להוציא אלקטרונים?

פורסם

לפני שמתעסקים עם פירוק מכשיר חשמלי סגור, כדאי לבדוק עם חשמאלי או באינטרנט אילו סכנות יכולות להיות (כמו התפוצצות, סכנות חשמליות וכו').

פורסם
  • מחבר

טוב לאחר שניסיתי להבין איך פועל crt הגעתי למסקנה שאי אפשר לעשות את משDori כיוון שזה פועל כמו נורה ויש שם ריק ואז אם אני אוציא את הזכוכית אז זה לא יעבוד...

הדבר היחיד שניתן לעשות הוא, עם הקופסא שלו אז תעלו רעיונות.

פורסם

תשלח אותו למיחזור!

השפופרת (הזכוכית הגדולה) נמצאת בכמעט ריק, לשבור אותה בצורה לא מבוקרת ייצור פיצוץ שמסוגל לזרוק חתיכות זכוכית לרדיוס של מטרים.

בנוסף בשפופרת מכילה חומרים רעילים כמו כספית, קדמיום ועוד מירעין בישין. ככה שלפרק את המסך סתם ככה יכול להזיק לך ולסביבה (בכל מקרה יזיק לסביבה).

אז לפני שאתם הולכים ומפרקים/זורקים מוצרי אלקטרוניקה, תחשבו קצת!

אם אתה רוצה להשתמש בקופסא של המסך, תפרק את השפופרת ואת האלקטרוניקה משם ותמסור אותה למיחזור או תשמור חלקים לשימוש חוזר.

פורסם

+1 לגבי תרומה.

ואם תגיד לי שאתה מעוניין אני גם אמצא לך מקומות בהם אתה יכול לתת אותו.

פורסם

אם זה מסך 796FD אני מוכן לקחת ולעשות DUAL MONITOR של CRT :)

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה DUAL MONITOR

פורסם

זה שיש לך שני מסכים אחד ליד השני וכשאתה מגיע לקצה של מסך אחד, אתה עובר למסך השני יעני שני מסכים, שני destop שונים, של אותו מחשב. כמובן שצריך כרטיס מסך שתואם את הפונקציה הזאת (שני יציאות של vga/dvi)

פורסם

אתה יכול לקחת את הרעיון של המוד רחוק יותר, תפרק אותו. תרוקן אותו עד הסוף ואז תשים בפנים מחשב שלם ובמקום פרספקס איפה שהזכוכית הייתה, שים LCD. יענו מחשב שלם בתוך המסך (אני מקווה שאתה לא אוברקלוקר כי לא תהיה לך זרימת אוויר מושלמת)

פורסם

תשלח אותו למיחזור!

השפופרת (הזכוכית הגדולה) נמצאת בכמעט ריק, לשבור אותה בצורה לא מבוקרת ייצור פיצוץ שמסוגל לזרוק חתיכות זכוכית לרדיוס של מטרים.

בנוסף בשפופרת מכילה חומרים רעילים כמו כספית, קדמיום ועוד מירעין בישין. ככה שלפרק את המסך סתם ככה יכול להזיק לך ולסביבה (בכל מקרה יזיק לסביבה).

אז לפני שאתם הולכים ומפרקים/זורקים מוצרי אלקטרוניקה, תחשבו קצת!

אם אתה רוצה להשתמש בקופסא של המסך, תפרק את השפופרת ואת האלקטרוניקה משם ותמסור אותה למיחזור או תשמור חלקים לשימוש חוזר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, זה מה שאני עשיתי עם המסך הישן שלי:

08fi7.jpg

ואגב, החלפתי אותו בCRT אחר. אין אף LCD שמסוגל להציג תמונה איכותית בכל רזולוציה, ובמיוחד במשחקים כמו CRT.

פורסם

^ וואי הצבעים ממש חיים! זה נראה כאילו התמונה יוצאת מהמסך ;D

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לפרק את הcrt מהזכוכית זה יחידה אחת שבפנים יש ריק אני יכול להשתמש רק בקופסא. לכן אל תעלו רעיונות כאלה מפגרים. זה כמו לאגיד לי להוריד רק חצי מהזכוכית של הנורה

פורסם

תגיד תודה שאנחנו מנסים לעז\ור לך בכלל

מה זה "אל תעלו כאלה רעינות מפגרים" למה נראה לך שלכולנו פה יש CRT לידנו ואנחנו יכולים לבדוק או שכולנו עשינו פה משהו חוץ מלחבר למחשב עם CRT?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים