פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר תחתוך את הזכוכית בעדינות עם דרמל או משהו בצצדים, תוציא אותה, ותדליק תמסך ואל תשכח לצלם אני יודע שאמרת את זה בצחוק אבל זה לא אמור להוציא אלקטרונים?
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים לפני שמתעסקים עם פירוק מכשיר חשמלי סגור, כדאי לבדוק עם חשמאלי או באינטרנט אילו סכנות יכולות להיות (כמו התפוצצות, סכנות חשמליות וכו').
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר טוב לאחר שניסיתי להבין איך פועל crt הגעתי למסקנה שאי אפשר לעשות את משDori כיוון שזה פועל כמו נורה ויש שם ריק ואז אם אני אוציא את הזכוכית אז זה לא יעבוד...הדבר היחיד שניתן לעשות הוא, עם הקופסא שלו אז תעלו רעיונות.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים תשלח אותו למיחזור!השפופרת (הזכוכית הגדולה) נמצאת בכמעט ריק, לשבור אותה בצורה לא מבוקרת ייצור פיצוץ שמסוגל לזרוק חתיכות זכוכית לרדיוס של מטרים.בנוסף בשפופרת מכילה חומרים רעילים כמו כספית, קדמיום ועוד מירעין בישין. ככה שלפרק את המסך סתם ככה יכול להזיק לך ולסביבה (בכל מקרה יזיק לסביבה).אז לפני שאתם הולכים ומפרקים/זורקים מוצרי אלקטרוניקה, תחשבו קצת!אם אתה רוצה להשתמש בקופסא של המסך, תפרק את השפופרת ואת האלקטרוניקה משם ותמסור אותה למיחזור או תשמור חלקים לשימוש חוזר.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים +1 לגבי תרומה.ואם תגיד לי שאתה מעוניין אני גם אמצא לך מקומות בהם אתה יכול לתת אותו.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים זה שיש לך שני מסכים אחד ליד השני וכשאתה מגיע לקצה של מסך אחד, אתה עובר למסך השני יעני שני מסכים, שני destop שונים, של אותו מחשב. כמובן שצריך כרטיס מסך שתואם את הפונקציה הזאת (שני יציאות של vga/dvi)
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אתה יכול לקחת את הרעיון של המוד רחוק יותר, תפרק אותו. תרוקן אותו עד הסוף ואז תשים בפנים מחשב שלם ובמקום פרספקס איפה שהזכוכית הייתה, שים LCD. יענו מחשב שלם בתוך המסך (אני מקווה שאתה לא אוברקלוקר כי לא תהיה לך זרימת אוויר מושלמת)
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים תשלח אותו למיחזור!השפופרת (הזכוכית הגדולה) נמצאת בכמעט ריק, לשבור אותה בצורה לא מבוקרת ייצור פיצוץ שמסוגל לזרוק חתיכות זכוכית לרדיוס של מטרים.בנוסף בשפופרת מכילה חומרים רעילים כמו כספית, קדמיום ועוד מירעין בישין. ככה שלפרק את המסך סתם ככה יכול להזיק לך ולסביבה (בכל מקרה יזיק לסביבה).אז לפני שאתם הולכים ומפרקים/זורקים מוצרי אלקטרוניקה, תחשבו קצת!אם אתה רוצה להשתמש בקופסא של המסך, תפרק את השפופרת ואת האלקטרוניקה משם ותמסור אותה למיחזור או תשמור חלקים לשימוש חוזר.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים לא יודע מה איתכם, זה מה שאני עשיתי עם המסך הישן שלי: ואגב, החלפתי אותו בCRT אחר. אין אף LCD שמסוגל להציג תמונה איכותית בכל רזולוציה, ובמיוחד במשחקים כמו CRT.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר אי אפשר לפרק את הcrt מהזכוכית זה יחידה אחת שבפנים יש ריק אני יכול להשתמש רק בקופסא. לכן אל תעלו רעיונות כאלה מפגרים. זה כמו לאגיד לי להוריד רק חצי מהזכוכית של הנורה
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים תגיד תודה שאנחנו מנסים לעז\ור לך בכללמה זה "אל תעלו כאלה רעינות מפגרים" למה נראה לך שלכולנו פה יש CRT לידנו ואנחנו יכולים לבדוק או שכולנו עשינו פה משהו חוץ מלחבר למחשב עם CRT?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.