פורסם 2008 ביולי 2217 שנים נו טוב אחרי שהתייאשתי להשיג את הלוח האידיאלי מבחינתי , ראו :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672החלטתי לחפש אלטרנטיבות דומות .אני מחפש לוח שהינו בעל מאפינים כמו ה- EP43-DS3R :1.יש לו 4 PCI2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E .(לא pci-express )3.יש לו pci-express בודד , גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire .4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם .5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM )6.ביוס כפול חומרתי .7. 2 יציאות ESATAעצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במצב מוצק ושיש להם 4 חריצי pci רגילים).תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר שימו לב של- EP43-DS3R יש 4 pci רגילים לעומת הלוח המקביל של ASUS P5QL-E שיש בו רק 3 pci (חשוב לי שיהיו 4 pci על מנת להעביר את הכרטיסים שיש לי כבר במחשב הישן ).מבחינת firewire שניהם זהים .יש עוד אופציות ללוח בעל מאפינים הדומים ל - EP43-DS3R אבל מתוצרת חברות אחרות (מלבד asus )
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר שימו לב של- EP43-DS3R יש 4 pci רגילים לעומת הלוח המקביל של ASUS P5QL-E שיש בו רק 3 pci (חשוב לי שיהיו 4 pci על מנת להעביר את הכרטיסים שיש לי כבר במחשב הישן ).מבחינת firewire שניהם זהים .יש עוד אופציות ללוח בעל מאפינים הדומים ל - EP43-DS3R אבל מתוצרת חברות אחרות (מלבד asus ) ?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר שימו לב של- EP43-DS3R יש 4 pci רגילים לעומת הלוח המקביל של ASUS P5QL-E שיש בו רק 3 pci (חשוב לי שיהיו 4 pci על מנת להעביר את הכרטיסים שיש לי כבר במחשב הישן ).מבחינת firewire שניהם זהים .יש עוד אופציות ללוח בעל מאפינים הדומים ל - EP43-DS3R אבל מתוצרת חברות אחרות (מלבד asus ) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.