פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים.לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי.לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון.עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה.יש עצות? :םכי אני לא מבין בדברים האלה.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תן קצת פרטים חשובים יותר, איזה לוח למשל... ? דרייברים עדכניים ? אוזניות כן עובדות ? רמקולים ?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר תן קצת פרטים חשובים יותר, איזה לוח למשל... ? דרייברים עדכניים ? אוזניות כן עובדות ? רמקולים ? רמקולים עובדים.אוזניות עובדות.אין לי מושג אם הדרייברים עדכניים. (יש לי דרייברים, והתקנתי אותם. ם: )ואין לי שמץ איזה לוח יש לי.איך אני בודק? ם:
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים א. אתה יכול להתקין תוכנה כמו SISoft Sandra (חינמית) או CPU-ID (או CPU-Z) מפה http://www.cpuid.com/cpuz.php (גם חינמית) ושם לראות... ב. אם האוזניות עובדות, וכנ"ל רמקולים, אין בעיה בדרייברים או בכרטיס קול. תנסה לבדוק אם המיקרופון לא על MUTE ב VOLUME CONTROL. או סתם מוחלש שם עד הסוף.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר איזה לשונית לצלם ולהעלות לאינטרנט? עריכה: לא משנה הנה צילמתי את שתי אלה, מקווה שזה מה שצריך:
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים זה נשמע מאד מוזר. תסיר את הדרייברים של כל הדברים שקשורים לאודיו. תעשרה אתחול למחשב ותתקין מפה את הדרייברים (הייתי ממליץ קודם להוריד אותם). תנסה להוריד מפה את הדרייברים העדכניים עם ה AUDIO STUDIO ולראות איתו אם זה עובד לך: http://support.intel.com/design/motherbd/software/ias/download.htm
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר קודם כל שאלה אחת. אתחול = פרמוט? שאלה שנייה, מה אני צריך להוריד מהאתר הזה? אני לא מבין איך אני יודע איזה אני צריך. שאלה שלישית, איך אני מסיר את כל הדרייברים שקשורים לקול?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים טוב. שלב שלב. לצערי אני אוכל רק לתת את הטיפ הזה, ואחר כך אני נכנס להתקלח ולישון (יום עבודה מחר ) קיצר. 1. אתחול = restart (כיבוי והדלקה של המחשב). 2. אתה צריך להוריד מפה : http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=2066〈=eng את הדרייברים לכרטיס קול (יש שתי אפשרויות, תכף נגיע לזהות איזה יש לך) 3. כדי להסיר את הדרייברים, א. תעשה RIGHT CLICK עם העכבר על MY COMPUTER ותבחר שם PROPERTIES. (מאפיינים). ב. תבחר לשונית HARDWARE ושם DEVICE MANAGER (חומרה ומנהל התקנים בהתאמה) ג. תמצא את Audio, video and game... תחת זה יש רשימה של כל מיני דברים. אחד מהם יגיד לך אם יש לך Audio של Sigmatel או אינטל. לפי זה תוריד דרייבר מתאים בשלב 2. לדעתי בכל מקרה תוריד את כל הדרייברים ואחרי זה תעדכן כבר את כולם... בלי קשר. ד. הדרייבר שירד יהיה בשני המקרים עם התוכנה של אינטל שנקראת Audio Studio והיא תאפשר לך לשחק עם זה ולבדוק. שלחתי לך הודעה גם בפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.