עבור לתוכן

מסך LCD עד 2.3K רחב 22" לגרפיקה

Featured Replies

פורסם

שלום רב

הכותרת ממצה ת מה שאני צריך

הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22".

חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה.

עם חסרים פרטים אשמח לענות.

תודה מראש

עמרי

פורסם

אין חיה כזו.

פורסם

שלום רב

הכותרת ממצה ת מה שאני צריך

הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22".

חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה.

עם חסרים פרטים אשמח לענות.

תודה מראש

עמרי

אתה צריך עוד מזומנים אם אתה רוצה מסך כזה.

פורסם

תוסיף עוד 500 ש"ח, ותקבל מסך 24'' עם איכות צבעים גבוהה. עד אז אתה תקוע.

פורסם

shadownet על איזה מסך אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אשאל אחרת.

איזה מסך 22" אשר ממולץ לגרפיקאים

1. הכי זול

2. נותן את התמורה המירבית

(לא בהכרח אותו מסך)

פורסם

יש כמה מסכי 22" עם התאמה אך ורק להבאה לדפוס במרחב הצבע Adobe RGB. אם אתה לא עובד עם המרחב הזה, אין לך מה לעשות איתם בהקשר לעיבוד תמונה (צריך גם מצלמת DSLR, אשר יכולה לצלם במרחב זה, וכמו כן קולורמטר שיוכל להכין פרופיל ICM ל-aRGB על מנת להזינו לפוטושופ ולכייל את המסך כראוי). הזול ביותר שמתאים לעריכה גרפית מסוג זה הוא ה-Eizo S2231W - והוא לא נכנס בתקציב.

לגרפיקה המבוססת על מרחב הצבע הסטנדרטי sRGB ואשר תמיד מיישמים אותו לצורך עיצוב אתרים ועיבוד תמונות שצולמו ב-sRGB אין בכלל 22" הולם. במקרה כזה נותר ללכת על 20" לא רחבים כ-HP LP2065.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה,

צריך רק לעבודת web.

בוא נגיד עד 2500

מה ממליץ?

מעדיף רחב אבל אם אתה חושב אחרת אז אשמע בכיף.

פורסם

לעבודת web מסכים עם מכלול צבעים סטנדרטי בלבד מתאימים. לך על ה-HP.

פורסם
  • מחבר

dell

2408wfp

איך זה?

פורסם

אתה יכול לקרוא על הנושא כאן:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/5/

וגם יש פוסטים של ארז, שהתייחס לכניסת מסכים עם מכלול צבעים מורחב לשוק, ולמה חשוב לא רק להתייחס לסוג הפאנל אלא גם לעובדת היות המסך מתאפיין ב-Wide Gamut, כאשר מכלול הצבעים עליו אחראיות המנורות חורג מעבר לכיסוי של 72% מה-NTSC , מה שמביא עימו יותר חסרונות מיתרונות עבור מעצבי web

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=279263.msg2462458#msg2462458

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272584.msg2411775#msg2411775

לגבי ה-2408WFP: הוא לא ברמה של ה-HP הנ"ל או Dell 2007FP מבחינת דיוק בצבעים עבור תמונות שצולמו במרחב sRGB הוא מציג צבעים לא מדוייקים (רוויים יתר על המידה), כאשר מציגים אותן עליו בגלל מכלול צבעים מורחב בכיסוי של 102% מה-NTSC.

פורסם

אותה המלצה שנתת לWEB קיימת לגבי שימוש של עריכת וידאו????

פורסם

אם מדובר בעריכת וידאו לצורכי מקצוע, אכן כן מומלץ גם לקחת מסכים בעלי פאנלים איכותיים עם מכלולי צבעים סטנדרטיים בשלל הגדלים לפי מסגרת תקציבית. אני לא מאמין שעורך וידאו מקצוען שחשוב לו לראות צבעים מאוזנים יתפשר גם בסעיף הזה.

פורסם

בולבלתי

אם כן אותם המלצות? HP או 2007FP ומה עוד?

ולמה הדגם הזה של HP כל כך נדיר . החנות נקסטופ הזו נראית יקרה אין מקומות אחרים?

פורסם

גם ה-HP LP2065 וגם Dell 2007FP מומלצים הן לעריכה גרפית והן לעריכת וידאו חצי-מקצועיים. יש להם מכלול צבעים סטנדרטי.

את ה-HP ניתן לקנות כיום אך ורק בנקסטופ שהוא יבואן מקבילי. HP ישראל לא מעוניינת עד היום לשווקו למגזר הפרטי, לכן הוא לא מופיע בעוד חנויות. בעיניי זה לא משנה ממי קונים מסך איכותי, מאחר וכולם מחוייבים לתת אחריות. ברגע שמסך עובר לגמר ייצור, גם אלו שקנו מיבואן מקבילי וגם אלו שרכשו מיבואן רשמי נמצאים באותה סירה של החלפה לדגם אחר לא איכותי במידה ואין יורש איכותי. רק מי שקונה מסכים יותר יקרים של יצרני High End, מבטיח לעצמו אחרי מעבר לגמר ייצור תמיכה של חלקי חילוף במסגרת אחריות.

מה לעשות שמסכי 20" עם פאנל שאינו TN יקרים. עד כה לא התממשה מגמה כזו להורדת מחירים שלהם אלא של 24".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים