פורסם 2008 ביולי 2417 שנים קרירין , עזוב את הסטטיסטיקות שלך, אתה תידהם מה אפשר להוכיח בסטטיסטיקות (לא נכונות) וחישובים פסודו מתמטים.מה גם שאם משווים את כמות הRRODים לכמות הבעיות של הPS בפורום (2 בדיוק , כשאחת מהן לא ממש מפתיעה) אז מקבלים תמונה מוזרה גם כן.ליביו
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר חברה אל תהיו שאננים לי זה לא יקרה אל תחיו בסרט אף אחד כאן עם הסוני שלו לא חסין מהתקלות שקורות וייקרו גם בעתיד בן עם זה עם האחריות ובין עם זה לאחר האחריות הייתי מאחל לכולם תקלות במסגרת האחריות ולא כשאין אחריות אחר כך העלות היא גבוה במיוחד שאין מעבדות כמו בחו"ל ופה בארץ כולם טחמנים במחיר של התיקונים ומה שקרה לי אני מאמין בוודאו שקרה לעוד הרבה בכל העולם לא לכולם יש אומץ כמוני לדווח על זה רק מהבאסה שזה קורה לא בא לך לשתף אף אחד ואני יעדכן את כולם מה ניסגר לגבי החוויה שאני עובר כרגע
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים צר לי שאתה חווה את החוויה הלא נעימה הזו אלי. :-X קרה לי פעם אחת שה PS3 קפא והבנתי שהכל ענין של איוורור נכון. פתח האיוורור לכניסת האוויר אצלי היה חסום ולכן לא נכנס אוויר כנ"ל החלק החשוב יותר באיוורור הקונסולה והוא פתח האיוורור שמוציא אוויר (אוויר חם) זו הסיבה שהעמדתי את הקונסולה כך שאוויר קריר מגיע מלמעלה והחום נפלט החוצה ויש לו מרחב. מאחל לך בהצלחה עם הסיפור הלא נעים הזה. תעדכן.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אכן אני חייב לציין שגם לי נראה שבעמידה האיוורור יותר טוב מבשכיבה (ועדיין הוא שוכב אצלי מחוסר מקום בטיחותי לקונסולה להעמיד אותו - 3 כלבי נינג'ה ) ליביו
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר מה הקשר עם הוא עומד או שוכב הרי יש את שני האופציות למכשיר אז מין הסתם הוא יעבוד בשני המצבים והאויר יצא החוצה ואצלי הוא עמד וכל הפתחים היו לא חסומים תמיד בדקתי עם הזרימה של האויר טובה או חנוקה ולא הרגשתי שהיא חנוקה או שהאויר תקוע התקלה שלי היא כללית מאוד ומורכבת מאוד ולא בגלל האיוורור נהרסו דברים יותר רציניים ממאווררים לא תקינים או זרימת אויר ואתם עוד תראו שאני צודק המאווררים ממש לא מדאיגים אותו יש במכשיר דברים יותר משמעותיים ובעלי ערך מאשר המאוורים שעולים 50 שקל גג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.