עבור לתוכן

עזרה בקשר לבעיה בפיסי 3 דגם 40 גיגה

Featured Replies

פורסם

קרירין , עזוב את הסטטיסטיקות שלך, אתה תידהם מה אפשר להוכיח בסטטיסטיקות (לא נכונות) וחישובים פסודו מתמטים.

מה גם שאם משווים את כמות הRRODים לכמות הבעיות של הPS בפורום (2 בדיוק , כשאחת מהן לא ממש מפתיעה) אז מקבלים תמונה מוזרה גם כן.

ליביו

פורסם
  • מחבר

חברה אל תהיו שאננים לי זה לא יקרה אל תחיו בסרט אף אחד כאן עם הסוני שלו לא חסין מהתקלות שקורות וייקרו גם בעתיד בן עם זה עם האחריות ובין עם זה לאחר האחריות הייתי מאחל לכולם תקלות במסגרת האחריות ולא כשאין אחריות אחר כך העלות היא גבוה במיוחד שאין מעבדות כמו בחו"ל ופה בארץ כולם טחמנים במחיר של התיקונים ומה שקרה לי אני מאמין בוודאו שקרה לעוד הרבה בכל העולם לא לכולם יש אומץ כמוני לדווח על זה רק מהבאסה שזה קורה לא בא לך לשתף אף אחד ואני יעדכן את כולם מה ניסגר לגבי החוויה שאני עובר כרגע

פורסם

כמה תיקון כזה עולה? [כשאין אחריות כמובן]

פורסם

צר לי שאתה חווה את החוויה הלא נעימה הזו אלי. :-X

קרה לי פעם אחת שה PS3 קפא והבנתי שהכל ענין של איוורור נכון.

פתח האיוורור לכניסת האוויר אצלי היה חסום ולכן לא נכנס אוויר

playstation_3.jpg

כנ"ל החלק החשוב יותר באיוורור הקונסולה והוא פתח האיוורור שמוציא אוויר (אוויר חם)

sony-playstation-3-unveiled_6.jpg

זו הסיבה שהעמדתי את הקונסולה כך שאוויר קריר מגיע מלמעלה והחום נפלט החוצה ויש לו מרחב.

מאחל לך בהצלחה עם הסיפור הלא נעים הזה.

תעדכן.

פורסם

אכן אני חייב לציין שגם לי נראה שבעמידה האיוורור יותר טוב מבשכיבה (ועדיין הוא שוכב אצלי מחוסר מקום בטיחותי לקונסולה להעמיד אותו - 3 כלבי נינג'ה :) )

ליביו

פורסם

OMG

זה רק אני או שמעמידים אותה יש דימיון לשקיל אוניל ?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר עם הוא עומד או שוכב הרי יש את שני האופציות למכשיר אז מין הסתם הוא יעבוד בשני המצבים והאויר יצא החוצה ואצלי הוא עמד וכל הפתחים היו לא חסומים תמיד בדקתי עם הזרימה של האויר טובה או חנוקה ולא הרגשתי שהיא חנוקה או שהאויר תקוע התקלה שלי היא כללית מאוד ומורכבת מאוד ולא בגלל האיוורור נהרסו דברים יותר רציניים ממאווררים לא תקינים או זרימת אויר ואתם עוד תראו שאני צודק המאווררים ממש לא מדאיגים אותו יש במכשיר דברים יותר משמעותיים ובעלי ערך מאשר המאוורים שעולים 50 שקל גג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים