עבור לתוכן

עזרה בקשר לבעיה בפיסי 3 דגם 40 גיגה

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון כעבור כחצי שעה לאחר שאני מפעיל משחק המאווררים של הסוני מתחילים לעבוד בטירוף והמכשיר חם בנוסף כאשר אני ממשיך לשחק עם המאווררים פועלים בצורה הזו יש מלא תופעות של תנועה איטית של המישחק כמו קיפאון תמונה עד מצב שהמישחק ניתקע או שמופיע לי מסך שחור ולפעמים הוא עושה גם הפעלה מחדש לאחר שהו ניתקע אני מציין שתופעות אלו לא הופיעו לי בעבר רק בתקופה האחרונה אשמח עם תעזרו לי כי יש לי אחריות למכשיר מבקש עזרה מאנשים שעברו את אותה חוויה

פורסם

לא ידוע לי על בעיה כזאת ברשת

אולי הPS3 פשוט לא עומד בחום של הקיץ בישראל ?

איך החום בחדר שלך

פורסם

אין שום בעיה עם החום הישראלי.

הPS3 נמצא במקום מספיק מאוורר? (רמז - כוך או סיפרייה לא ממש מתאימים לו)

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא ידוע לי על בעיה כזאת ברשת

אולי הPS3 פשוט לא עומד בחום של הקיץ בישראל ?

איך החום בחדר שלך

החום בסדר גמור המכשירהצד של האיוורור כלפי החוצה הוא לא חנוק וגם הדלקתי מזגן קררתי קצת תחדר וזה גם קרה ומה עם עוד תופעות שרשמתי לא התייחסת אליהם
פורסם

משחק ספציפי שזה קורה בו או כל משחק?

איזה גירסאת תוכנה?

ליביו

פורסם

גם הפתח לכניסת האוויר חשוף ומאוורר?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אבל היום בבוקר הגרוע מכל היתרחש באמצע מישחק אונליין פיתאום אין קול אחר כך ניתקע ולאחר מכן המכשיר לא קרא לי שום מישחק ורשם הודעת שגיעה ועשה איתחול מעצמו ומסרתי אותו לישפאר

פורסם

משתתף בצערך

רק למען הפורום בבקשה תיתן עדכונים

היחיד שידוע לי בפורום שחשב לתת PS3 לתיקון לישפאר זה ליביו

אבל הוא תיקן דרך חנות חיצונית בסוף

מעניין לדעת למה התקלה קרתה ואיך בשרות של ישפאר

פורסם

כל התקיעות של המשחק והכל נשמע מקרה קלאסי של התחממות יתר.

בכל מקרה שלחת לישפאר סביר להניח שתקבל את המכשיר עוד חודש (הם מתקנים את זה בחול בלבד)

פורסם
  • מחבר

אם אני מקבל אותו עוד חודש אני שורף להם תחברה ואין מצב שהם לא מביאיםלי מכשיר חלופי עד שהם מחזירים תמכשיר מחול למה מה הכסף גודל אצלי על העצים פאק 3000 שקל הם קיבלו מין הראוי שיתנו לי פיתרון מיידי ולא חודש[br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 07:56:47

משתתף בצערך

רק למען הפורום בבקשה תיתן עדכונים

היחיד שידוע לי בפורום שחשב לתת PS3 לתיקון לישפאר זה ליביו

אבל הוא תיקן דרך חנות חיצונית בסוף

מעניין לדעת למה התקלה קרתה ואיך בשרות של ישפאר

חופשי מעניין ומוזר למה דפקה לי זה קרה כולי בעצבים מזה כולה חצי שנה המכשיר אצלי אין כולם מיסתלבטים על האקסבוקס אבל מיסתבר שסוני לא כאלה מושלמים הם רק ידעו לתקוע לנו מחיר לקניה בארץ לא יותר מזה
פורסם

גם לי זה קורה הרבה שהמאווררים משתגעים ועושים הרבה רעש...

אבל הכל בסדר איתו בנתיים... עובד כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם ישפר והם בסדר גמור הם אפילו נותנים מכשיר חלופי לזמן מוגבל עד שמתקנים תמכשיר ובמקרה קיצוני ביותר מחליפים לחדש אז יש תיקווה מי שיש לו בעיות ואחריות כמובן שינצל בזמן [br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 08:09:24

גם לי זה קורה הרבה שהמאווררים משתגעים ועושים הרבה רעש...

אבל הכל בסדר איתו בנתיים... עובד כמו שצריך...

תוסיף אותי למסנגר שלך נכיר בסבבה eli690@windowslive.com
פורסם

עם שירות כזה כבר עדיף להזמין PS3 מeBay בחצי-שליש מחיר ואם צריך אז לתקן בחנות חיצונית [איזו חנות אגב מטפלת בזה?] :nixweiss:

פורסם

מדיהגיימס , אנג'ויסטיק , VGS (זו רשימה ודאית של חנויות עם מעבדה משלהן שיודעות לטפל בPS3 , בטוח שיש עוד כמה)

וטוב לשמוע שהם נותנים מכשיר חלופי (זה לא תמיד היה ככה).

אני לא תיקנתי אצלם בזמנו כי חודש לאחר גמר האחריות - הם לא היו מוכנים ללכת לקראתי או לתת מכשיר חלופי או להתחייב לעלות התיקון או לזמן התיקון.

אם המכשיר היה באחריות והייתי מקבל חלופי - כנראה הייתי מתקן אצלהם.

ליביו

פורסם
חופשי מעניין ומוזר למה דפקה לי זה קרה כולי בעצבים מזה כולה חצי שנה המכשיר אצלי אין כולם מיסתלבטים על האקסבוקס אבל מיסתבר שסוני לא כאלה מושלמים הם רק ידעו לתקוע לנו מחיר לקניה בארץ לא יותר מזה

תראה יש תקלות שיכולות להיגרם בכל הקונסולות

אני פוחד מהיום שהעינית של הWII תמות לי

מה שכן זה מתחיל להפחיד שכבר ל2 בפורום היו בעיות אם הPS3

הקונסולה הזאת לא קיבלה הרבה דיווחים על תקלות חומרה

ובינתיים חשבתי שהתקלות שלה זה פחות מ1%

דיברתי עם ישפר והם בסדר גמור הם אפילו נותנים מכשיר חלופי לזמן מוגבל עד שמתקנים תמכשיר ובמקרה קיצוני ביותר מחליפים לחדש אז יש תיקווה מי שיש לו בעיות ואחריות כמובן שינצל בזמן [br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 08:09:24

תוסיף אותי למסנגר שלך נכיר בסבבה eli690@windowslive.com

בינתיים נשמע בסדר גמור

תעדכן לראות איך השרות שלהם

אולי עוד שנתיים אני יקנה PS3 שהמחיר יהיה זנותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים