עבור לתוכן

מכוניין לרכוש את הנייד מדגם DELL INSPIRION 1525 (התקציב עד 4000), מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מצטרף גם אני לשאלה.. זה גם הדגם שאני רוצה

אבל שימו לב יש משהו מוזר.. רשום אחריות 35 חודשים ולמטה רשום 36.. לאיפה נעלם חודש?

פורסם

קשה לתת דעה כללית על מחשב כי כל דבר הוא יחסי לצרכים ולתקציב שלך ולכל מחשב יש יתרונות וחסרונות. אם תפרט אותם יהיה ניתן לומר לך האם המחשב הזה הוא עסקה טובה בשבילך או לא.

באופן כללי, הדגם הזה נחשב מוצלח בקטגוריה של ה-Mainstream.

פורסם
  • מחבר

הצרכים כאלה:

המחשב ישמש אותי ליום יום כסטודנט אזי, אופיס, תוכנות שונות לא כבדות וגלישה בנט

ההתניידות תהיה סה"כ בין הבית ללימודים וחזרה.

כמו כן אני רוצה לראות סרטים, לחבר אותו לתצוגה גדולה(טלביזיה). צרכי מולטימדיה בסיסיים

ומשחקי מחשב ממש קלים כמו פריימר מנג'ר, נדיר שאני משחק ככה שזה לא קריטי.

התקציב שלי הוא עד 4000, אפשר לחרוג קצת.

פורסם

אני חושבת שבשביל התקציב שלך זו בחירה טובה. מכיוון שאתה סטודנט הייתי שוקלת גם את הסדרה של ה- dv2700 שכן זהו 14' ומתאים יותר להסחבות לאוניברסיטה. לעומת זאת, ל-1525 יש חיבורים יותר מוצלחים (אם החיבור לטלוויזיה חשוב לך), מסך יותר טוב ואולי איכות בניה קצת יותר טובה. אלו יתרונות חשובים אבל אני חסידה גדולה של מחשבים קלים לסטודנטים :) לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

2.7 KG עוד לא הרגו אף אחד ויש לי כבר אחלה תיק שירשתי ממשהו.......

וחומצמיזה רופין זה לא מקום גדול, אין הרבה איפה להתנייד.....

ידוע לך משהו על צריכת הסוללה שלו?

פורסם

משום מה המעבד מהסדרה הזאת Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 מעבד

2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מהירות

החלה להעלם מהחנויות.. מישהו יודע למה?

פורסם

עם אתה שוקל להתנייד הרבה הייתי שוקל מחשבי 13.3-14 אינץ'.. יותר קטן ויותר קל משקל ונותן אותה תמורה.

לא מרגישים שהמסך קטן יותר והרזולציה זהה.

אופציה נחמדה הוא ה-LG R405A.C216E

עם מעבד 1.83GHZ, כונן 250GB, ווינדוס ויסטה בייסיק כלול, ו-GB2 זיכרון ויציאת SVIDEO. שוקל רק 2.3 קילו ועם תוספת של עוד שנה אחריות (ל-3 שנים) יוצא 3900 ש"ח. החיי סוללה הם באזור השעתיים, אפשר להוריד בהירות מסך או אולי למצוא סוללה רצינית יותר ולשפר את זה.

אישית העדפתי אותו על פני ה-HP המתחרה (DV2750) כי זה יוצא יקר יותר ב-700 ש"ח עם שלוש שנים אחריות ומפרט דומה, והוא גם יותר כבד.

בקשר לצריכת הסוללה של ה-1525 הייתי מחפש את הביקורת ב-Notebook Review, בטוח מצויין שם.

אגב שים לב שמבחינת חיבור לטלוויזיה יש לו רק HDMI, כלומר אם אתה מחפש להתחבר לטלוויזיות ישנות יותר אתה לא יכול.

פורסם

2.7 KG עוד לא הרגו אף אחד

טעות נפוצה בקרב קוני ניידים ;D

ברצינות, זה נכון ש 2.7 ק"ג זה לא אסון אבל בהחלט יש הבדל בין רמת הניידות של מחשב 14' ל-15' ובמיוחד בין מחשב 13' ל- 15' (לא רק במשקל גם בגודל). לדעתי חלק נכבד מהסטודנטים מעריכים לא נכון את רמת הניידות שהם צריכים (על פני שיקולים אחרים) ואחר כך מתחרטים שלא קנו משהו יותר קטן. זה רק מנסיון אישי שלי וכמובן שלא כולם מסכימים איתי.

אני ממליצה שתשקול את ההצעות של biodome (אני אישית לא מתמצאת בדגמי LG אבל זו נשמעת אפשרות לא רעה בשבילך)

פורסם

AgEnT_OrAnGe,

ערוך בבקשה את הכותרת והוסף את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אדון מנהל, לבקשתך נערכה הכותרת!

עוד שאלה שעולה לי,

אני מביא את המחשב ללא מערכת הפעלה.....אני רוצה להתקין אחת בעצמי, האם מערכות ההפעלה של השולחניים זהים לניידים? לא צריך איזה גירסא מיוחדת?

אני מתלבט מה לשים, ויסטה או XP מה יותר כדי יחסית לנתוני הדגם?

פורסם

מערכות ההפעלה לניידים ולשולחניים זהות.

עם זאת, לניידים יש חומרה ייעודית הדורשת לרוב דרייברים מיוחדים, שלא נכללים בדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה.

ניתן להוריד דרייברים אלה מאתר היצרן.

ספציפית את המחשב Insprion 1525 דל שחררה ללא כוונה לתמוך ב-XP. בסופו של דבר, לאחר לחץ מתמשך מצד לקוחות רבים, DELL שחררה דרייברים ל-XP, וכעת השמועות הן ש-XP רצה על המחשב הזה והכל מתפקד כראוי. עם זאת, כנראה עדיין יש סיכוי לתקלות פה ושם, ו-Vista תיתמך יותר טוב במחשב הזה. המעבד שלך מהיר וטוב, ואם יש לך 2GB זיכרון לפחות - אין סיבה לא ללכת על Vista.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים