עבור לתוכן

[עזרה] הארדיסק לPS3

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי PS3 של 40GB, המקום כבר כמעט תפוס ואני מתכנן לקנות HDD

עכשיו יש לי שאלות

- מה עדיף, נייד או נייד

- במידה ונייד , ברגע שאני מחבר אותו לPS3 הוא יזהה אותו ואני יוכל להוריד משחקים וכד' להארדיסק הנייד ולהריץ משם (לא שנראה לי אבל אולי)

- במידה ונייח כל העניין מבטל את האחריות הבלעדית של SONY (יושפאר) או שזה מותר

ולשנייהם, תמליצו לי על דגמים עדיפים, של כ250GB , במחירים הגיוניים (250~500 ככה)

תודה רבה, אור

פורסם

נייד או נייד?

:)

למיטב הבנתי לא תוכל להוריד משחקים לדיסק קשיח נייד שמחובר ב USB לקונסולה.

הדרך הכי טובה היא פשוט להחליף את הדיסק הקשיח של הקונסולה בדיסק בעל נפח גדול יותר.

דיסק קשיח, כל דיסק קשיח 2.5 יתאים לקונסולה

מה שכן, אם הורדת מלא דמואים ואתה לא משחק בהם כבר (כמה אפשר לחרוש על דמו?) מומלץ למחוק אותם, הם תופסים הרבה מקום.

HUber החליף את ההארד-דיסק שלו, הוא ישמח להגיב

פורסם
  • מחבר

אופס :| טעיתי חחח

אני יודע לגבי זה שצריך HDD של 2.5" השאלה איזה חברה, מותג, וכד' כדאי לי

והאם כדאי לי להשקיע מאמץ ולקנות אחד עם 7200RPM , או שאני לא ארגיש בהבדל...

פורסם

מה שאני עשיתי זה להחליף את ה 40 גיגה שבקונסולה ב 120 גיגה (היום בדיעבד הייתי שם 160) ואת ה 40 גיגה שהוצאתי מהקונסולה שמתי בקופסא חיצונית,

לטעמי הפיתרון הכי אלגנטי ונכון. ב 40 גיגה שבקופסא החיצונית אני מעביר מידע (בעיקר סרטים) מהמחשב לקונסולה.

לא משנה של איזו חברה הדיסק הקשיח, הדבר היחיד שצריך לוודא זה שהוא SATA וכמובן 2.5". כנס ל YOUTUBE והקש בחיפוש PS3 HD ותמצא המון מדריכי ווידאו שיסבירו לך איך להחליף, זה ממש פשוט ואפילו מוסבר בחוברת שקיבלת עם הקונסולה.

אין שום צורך ב 7200, לא תרגיש בהבדל בשום מצב.

SimonSix - הורדתי את רב הדמואים והטריילרים שיש ב PSN (חינם - לא?) ועדיין לא מילאתי אפילו 80 אחוז מה 120 גיגה! :xyxthumbs:

פורסם

זה לא מבטל את האחריות על הקונסולה - זה דבר שנתמך מהיצרן.

וסוני ממליצים לא לשים 7200RPM עקב החום הגבוהה יותר שהוא מייצר.

ליביו

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה שאתה שומר על ה40GB דברים ומדייה, איך? הרי אין לו חיבור USB

ומאיפה קנית את הHDD שלך? מהארץ \ מחו"ל , אשמח לדעת מאיפה

פורסם

הוא קנה דיסק קשיח חיצוני 2.5" 120 גיגה (לדוגמא WD PASSPORT או ELEMENTS) , הוציא אותו מהמארז ושם אותו בPS3.

את הדיסק של ה40 גיגה הוא שם במארז וחיבר לPS3 עם USB.

ליביו

פורסם

ליוויו - לא בדיוק. קניתי דבר שכזה:

http://tms.co.il/product/2132

בתוכו שמתי את הדיסק 40 גיגה שהיה בקונסולה (ואיתו אני מעביר סרטים מהמחשב לקונסולה) ובקונסולה שמתי את זה (רק 120 ולא 250):

http://tms.co.il/product/4917

הפיתרון הכי אלגנטי לטעמי. ככה גם ה 40 גיגה שהוצאתי מהקונסולה מנוצל וגם בקוסולה יש לי נפח ענק.

פורסם

כל המידע שנמצא על ההארדיסק (פרופיל/הורדות/שמירות/רכישות) ניתן לשיחזור על הארדיסק חדש?

הרי החלפה שכזו בעצם מחזירה את הקונסולה למצב של ברירת המחדל, לא?

פורסם

עשיתי את הפרוצדורה הזו ישר מהקופסא, מייד כשקיבלתי את הקונסולה, ככה שלא היה צריך להעתיק/לשחזר כלום. בכל מקרה ראיתי שיש באופציות של הקונסולה אופציה לגיבוי מידע שקיים על הדיסק בקונסולה להתקן חיצוני ככה שאני מאמין שגם בדיעבד זו לא צריכה להיות יותר מידיי בעייה.

פורסם

כמו שנאמר אפשר לעשות BACKUP וRESTORE וככה לשמור על כל ההגדרות והקבצים במעבר לכונן חדש.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ידוע לי הכל, הרוב ידעתי רציתי לוודא, עכשיו איזה חברה מועדפת לכאלו דיסקים קשיחים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים