עבור לתוכן

התלבטות, אשמח לייעוץ :

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC.

הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד...

1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים)

2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון,

3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב.

הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון)

הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה)

הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ)

ברור לי שצריכה להיות פשרה כלשהי, אבל לא ברור לי איזו :-)

על כמה קונסולה יכולה לתפקד גם כ HTPC לאור הדרישות הנ"ל ?

עד כמה HTPC יכול לתפקד כקונסולה מבחינת חווית המשחקים ?

אשמח לשמוע דעתכם,

תודה.

פורסם

הדרישות די מכתיבות קונסולה , כשהשלישית - כשיצא PLAYTV הוא יהיה פתרון מצויין שיוכל להקליט גם תכני HD (מה שרוב הכרטיסי לכידה לא מתקרבים לעשות) ולשימוש כללי הייתי מציע יס מקס ולא מחשב עם כרטיס לכידה (בין השאר בגלל האופציות האמיתיות להקלטת 2 ערוצים וכו).

(מניסיון עם הוט מג'יק וPS3 בסלון).

מחשב HTPC במארז HTPC או שיהיו לו ביצועים נמוכים משמעותית מקונסולה , או שיעלה משמעותית יותר.

אם אתה מוכן לשים בלוק ולהשתמש במקלדת ועכבר בסלון (אני לא) , אז זה אולי יותר משתלם , אחרת - לך על קונסולה (ככה גם האישה לא תרצה לתלות אותך :) )

מה גם שהיכולות STREAMING וUPSCALING בקונסולות מצויינות (ובPS3 יש גם אחלה אופציה לכתוביות)

ליביו

פורסם

ה"חיסרון" היחיד ב PS3 מגיע אם יש צורך בכתוביות בעיברית. אם כן, צריך לקודד מראש את הסרט עם תוכנה מיוחדת על המחשב, תהליך די קצר שלוקח כחצי דקה בערך.

פורסם

אני הייתי הולך על HTPC. יש לך יותר חופש בחירה ובטח בעתיד יצאו כרטיסי טלוויזיה שמקליטים HD

פורסם

לך על htpc ועל wii זה כמו לקנות גם לחמניה וגם את הגבינה הצהובה

פורסם
  • מחבר

הדרישות די מכתיבות קונסולה , כשהשלישית - כשיצא PLAYTV הוא יהיה פתרון מצויין שיוכל להקליט גם תכני HD (מה שרוב הכרטיסי לכידה לא מתקרבים לעשות) ולשימוש כללי הייתי מציע יס מקס ולא מחשב עם כרטיס לכידה (בין השאר בגלל האופציות האמיתיות להקלטת 2 ערוצים וכו).

(מניסיון עם הוט מג'יק וPS3 בסלון).

מחשב HTPC במארז HTPC או שיהיו לו ביצועים נמוכים משמעותית מקונסולה , או שיעלה משמעותית יותר.

אם אתה מוכן לשים בלוק ולהשתמש במקלדת ועכבר בסלון (אני לא) , אז זה אולי יותר משתלם , אחרת - לך על קונסולה (ככה גם האישה לא תרצה לתלות אותך :) )

מה גם שהיכולות STREAMING וUPSCALING בקונסולות מצויינות (ובPS3 יש גם אחלה אופציה לכתוביות)

ליביו

Yes Max/Hot Magic לא רלוונטי מבחינתי.

לא הבנתי מה אתה מציע..

ה"חיסרון" היחיד ב PS3 מגיע אם יש צורך בכתוביות בעיברית. אם כן, צריך לקודד מראש את הסרט עם תוכנה מיוחדת על המחשב, תהליך די קצר שלוקח כחצי דקה בערך.

מה לגבי הקלטה מהטלויזיה ? האם אפשר לסמוך על פתרון סטרימינג מהקונסולה למחשב ? זה באמת עובד ?

אני הייתי הולך על HTPC. יש לך יותר חופש בחירה ובטח בעתיד יצאו כרטיסי טלוויזיה שמקליטים HD

כרטיס טלויזיה כבר היום זה יתרון של HTPC, כך שאתה לא ממש משנה את המשוואה..

לך על htpc ועל wii זה כמו לקנות גם לחמניה וגם את הגבינה הצהובה

עד כמה ב wii מפגין כרפיקה טובה ?

פורסם

אני לא משתמש בסטרימינג, אני מעביר את הסרטים דרך דיסק קשיח בקופסא חיצונית USB, אבל לפי ה מ ו ן ת'רדים שקראתי פה ובפורומים אחרים אין שום בעייה לבצע סטרימינג עם WMP 11 או תוכנה בשם TVERSITY. אני בספק אם יהיה בארץ כרטיס טלוויזיה שיקליט ב HD, החברות בארץ לא יאפשרו את זה בכדי שלא תגנוב להם תכנים ובגלל זה הם מחייבים מעבר דרך הממיר שלהם שמקודד את התכנים (שמישהו יספר להם שמזמן לא צריך אותם בשביל תכני HD).

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בסטרימינג, אני מעביר את הסרטים דרך דיסק קשיח בקופסא חיצונית USB, אבל לפי ה מ ו ן ת'רדים שקראתי פה ובפורומים אחרים אין שום בעייה לבצע סטרימינג עם WMP 11 או תוכנה בשם TVERSITY.

לא הבנתי, איך אתה מקליט תוכניות מהטלויזיה לדיסק הקשיח ?

יש לך גם קונסולה וגם HTPC ?

פורסם

אני מציע שתיקח PS3.

זה גם נגן מדיה מצויין עם כונן BLUE RAY וWIFI מובנה (מה שאין לXBOX) וגם אחלה קונסולה.

הקלטה מהטלוויזיה עדיין אין , יהיה כשיצא הפלייטיוי בספטמבר.

STREAMING עובד מצויין לכל סוגי הוידאו כולל HD.

הכוונה של FA היא כרטיס טלוויזיה שתומך בתכני HD - מה שרובם ממש לא עושים.

הגרפיקה של הWII בסדר, לא בדיוק הצד החזק.

ליביו

פורסם

אני לא מקליט מהטלויוזיה - למה לי?! אני מוריד הכל מהאינטרנט, זמין יותר, מגוון יותר, נוח יותר - מזמן כבר אין לי YES או הוט. אם אתה מחפש פתרון להקלטה מהטלויזיה ה YES מקס הוא הפתרון הכי נוח.

לגבי הגרפיקה של WII - פשוט תבדוק פה:

http://www.gametrailers.com/platformlist/wii/index.html

פורסם
  • מחבר

אני מציע שתיקח PS3.

זה גם נגן מדיה מצויין עם כונן BLUE RAY וWIFI מובנה (מה שאין לXBOX) וגם אחלה קונסולה.

הקלטה מהטלוויזיה עדיין אין , יהיה כשיצא הפלייטיוי בספטמבר.

STREAMING עובד מצויין לכל סוגי הוידאו כולל HD.

הכוונה של FA היא כרטיס טלוויזיה שתומך בתכני HD - מה שרובם ממש לא עושים.

הגרפיקה של הWII בסדר, לא בדיוק הצד החזק.

ליביו

1. כונן בלו רי יעלה עוד מעט מעד מאוד.

2. בינתיים קראתי ש PlayTV לא יעבוד בישראל, לכן יש בעיה של הקלטת תוכניות

3. אם כבר, מדוע לא XBOX ?

פורסם

עכשיו ש HDDVD ירד מהפרק ואין להם מתחרים, אין שום סיכוי שתראה ירידת מחירים בקרוב ל BR.

פורסם

אז ככה לאקס בוקס היום יש גירסא בלי כונן קשיח (ממנה נתעלם) גירסא עם 20 ג'גה גירסאת ה"עלית" עם 120 ג'יגה והולכת לצאת גירסא של 60 ג'גה שתחליף את ה20

עכשיו מבחינת מקום אני מניח זה לא הכי בעיה הקטע הוא כזה

לאקס בוקס אין WIFI מובנה כמו לPS3 זאתאומרת שאם אתה רוצה לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי אתה תהיה חייב לקנות מתאם מיוחד שבארץ עולה די הרבה

עוד יתרון שיש לפי אס 3 הוא הבלוריי אבל אלא אם כן אתה משיג את הסרטים שלך חוקית הוא לא הכי שימושי היום

פורסם

EITANIR התייחסותי להודעתך:

1) כונן בלו ריי לא עולה מעט למחשב , מעל אלף ש"ח לכונן מחברה נורמאלית , ואם רוצים כבר לחסוך ולקנות אחד שכותב - זה עולה כבר 1500+

2) בינתיים אף אחד לא יודע ב100% וההתיחסות אם יעבוד או לא היא רק לשידורים דיגיטלים , אנלוגים לא תיהיה שום בעיה.

3) כמו שנאמר - כתוביות , בלו ריי, כונן קשיח שאפשר להגדיל לבד בקלות וWIFI.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים