פורסם 2008 ביולי 2117 שנים יש לי המון תיקיות בתיקיה אחת, ואני רוצה להעביר את כל השמות של התיקיות לטקסט.מה הדרך הכי מהירה לעשות אתזה?
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים לפתוח שורת פקודה (התחל-->הפעלה-->CMD)לכתוב DIR /b ולהקיש אנטר.ואז להעתיק את מה שיוצא.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים או פקודה טובה יותר:dir /ad/b > list.txtיצור לך קובץ list.txt נקי ומוכן, שבו רשימה של הסיפריות (בלבד) בסיפריה, סיפריה בכל שורה.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר נכנסתי לCMD, ואני מנסה להגיע לתיקיה והוא לא נותן לי!אני מנסה להגיע לכונן D, וכותבcd d:והוא עושה לי ככה:C:\Documents and Settings\User>cd d:D:\C:\Documents and Settings\User>מה הקטע שלו?
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים יש לי המון תיקיות בתיקיה אחת, ואני רוצה להעביר את כל השמות של התיקיות לטקסט.מה הדרך הכי מהירה לעשות אתזה?DIR > 1.TXTמכניס את הרשימה ישר לקובץ טקסטצריך להיות ממותה כדי לדעת דבר כזה ;D
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר תכתוב רק D: בלי CD וואו, ממתי זה ככה? אני תמיד זוכר שזה היה CD בכל אופן זה עובד! מדהים ;D עכשיו אני אוכל לשמור את רשימת האלבומים שלי במידה ומשהו יקרה... תודה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים הפקודה הנכונה היא: cd /d d: /d זה Switch שצריך להשתמש בו מתי שעוברים לכונן אחר. או שפשוט תעשה d:
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים למה בכלל לעבור לכונן d עם הפקודה cd? תרשום d: וגמרנו אויש איזה איחור אופנתי דפקתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.