עבור לתוכן

ירידת מחירים (אינטל...)

Featured Replies

פורסם

אתר האינטרנט TechConnect Magazine פרסם היום ידיעה על הורדת מחירים (נוספת) של חלק ממעבדי אינטל. הנה רשימת המעבדים, מחירים הקודם ומחירם החדש (בהזמנות של 1000 יחידות):

Q6600 - 193$ (224$)

E8500 - 183$ (266$)

E8400 - 163$ (183$)

E7200 - 113$ (132$)

בירידת מחיר ה-Q6600, זוהי הפעם הראשונה בה מעבד בעל ארבע ליבות מתוצרת אינטל מוצע במחיר של מתחת ל-200$, וכנראה יגביר את הדרישה למעבד פופולרי זה.

פורסם

לא יודע אם זה קשור אבל גם חלק מהחנויות בארץ הורידו את המחיר (E7200 ב 570 שקל).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה קשור, יותר סביר שזה בגלל היחלשות הדולר. בד"כ לוקח זמן עד ששינויים כאלה מגיעים לשוק בארץ (ירידת המחירים נודעה רק היום).

פורסם

מתי תיהיה הירידה?

פורסם

שלום לכולם

כבעלים של חנות המחשבים rsm.co.il

אינטל פירסמה בקרב המשווקים המורשים שלה את הירידה שתחל ב 20 ליולי ( שמתרחשת כל שנה בערך באותה תקופה ).

אני מניח שיתחילו לראות ירידת מחירים מעודכנת בשבוע הבא .

- בדרך כלל הירידה בארך מתרחשת בשני שלבים : 1 ירידה מתונה 2. לקראת אמצע חודש הבא הירידה הגדולה יותר .

דבר זה קורה על מינת לאזן את המחירים החדשים על מחירי המעבדים שנמצאים במלאי .

תודה

מיכאל

הבעלים של rsm.co.il

פורסם

תודה על העדכון , באמת תקופה טובה לקנות מחשב , כרטיסי מסך גם בירידה ...למהר ולקנות

פורסם

מעניין כיצד תגיב AMD ?

פורסם

פיטור המנכ"ל ? אופס, כבר עשו את זה..

פורסם

שלום

בהמשך למה שכתבתי אתמול , כפי שניתן לראות גם AMD לא "ישבו על הגדר"

והורידו במעט את מחירי המעבדים שלה .

לגבי זמן טוב לקניית מחשב חדש , אני גם חושב וזאת מכוון ש ירידת המחירים במעבדי אינטל מתרחשת בימים אלו

וכן הושקו כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA ו ATI וגם התבצעו ירידות המחירים הדרושות להתבצעת לכן

שילוב של מחירי מעבדים נמוכים יחסית למה שהיו + מחירי כרטיסי מסך חדשים = זמן טוב לקנית מחשב .

בברכה

מיכאל

הבעלים של חברת rsm.co.il

פורסם

כן, בשביל בעל חנות, כל יום זה זמן טוב לקנות מחשב. הכי טוב, תקנו שניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים