עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

תקציב: 10-15 אלף

דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש...

דיסק קשיח לפחות 500+..

ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה

תודה מראש לעוזרים :P

פורסם
  • מחבר

מישהו? בבקשה?

פורסם
  • מחבר

* גודל המסך?17+

* משקל רצוי?לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משנה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אפשר

* בלוטות?אפשר

* גודל מינימלי של כונן קשיח?500+

* צורב DVD?כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית?כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

פורסם

נראה שאתה מחפש משהו לחלוטין לא נייד בעל כח עצום? תשקול אולי דסקטופ אבל אם בא לך להוציא הון על דסקטופ בקופסא של לפטופ יש כמה דברים שאתה יכול לקנות :D

ה- Sager NP9262 זה אחד הדברים הכי חזקים שאני מכירה בתחום הלפטופים (בנוי על ה- Clevo D900C).יש לו מעבדים שולחניים (Quad Core) מסדרת האקסטרים, תומך עד 9800M GTX (כולל אפשרות לכרטיס מסך כפול), עד 8gb של RAM (למרות שתאלץ לשלם על תוספת כזו הון תועפות שכן זה דורש שימוש ב 4gb SO-Dimm)...הרשמימה ממשיכה, זו מכונה מטורפת. לא ניתן לרכוש את זה בארץ למיטב ידיעתי אבל אני כן יודעת על אנשים באוסטרליה שקנו סייגרים. אין לי שמץ של מושג מה מדיניות האחריות שלהם, מומלץ כמובן לברר. כמובן שהמחשב הזה הוא לחלוטין לא מיועד לניידות מכל סוג וגם הייתי אומרת שמומלץ להשתמש בפד מקרר בגלל המעבדים השולחניים וכרטיסי המסך החזקים.

בשביל משהו יותר זול (עם איכות בניה פחות מוצלחת כמובן) אתה יכול להסתכל על HP HDX (ספסיפיקציות נמוכות בהרבה מאלו של הסייגר אבל אולי יהיה יותר קל להשיג אחריות בארץ)

ל-Gateway יש סדרה יחסית זולה של לפטופים לגיימרים (P) שנחשבת תמורה טובה לכסף אבל לא בדקתי אותה בעצמי.

באופן כללי הייתי מחכה כרגע לראות מה הולך לצאת בפלטפורמת מונטבינה בתחום ה- Desktop Replacements לפני שהייתי קונה משהו. עד כה לא עודכנו עדיין הרבה מהלפטופים. אני יודעת ש-Alienware אמורים להוציא משהו חדש מאד בקרוב (אולי הוא לא יהיה נגוע בהמון בעיות כמו הסדרה הקודמת שלהם...כרגע אני לא ממליצה עליהם)

פורסם

נא להוסיף את התקציב לכותרת.

:police:

למה אתה מחפש מחשב נייד לשימושים האלה? הרי "נייד" עם מסך 17" הוא לא באמת נייד.

אתה מחפש מחשב שתוכל להעביר אותו בקלות בין ישראל לאוסטרליה?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את הHP HDX.

תודה ;)

פורסם

הזמנתי את הHP HDX.

תודה ;)

וואו....לי לוקח 4 חודשים להחליט על לפטופ חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים