עבור לתוכן

ראוטר אלחוטי חזק לבית של 4 קומות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חזק לבית של 4 קומות ... עשיתי המון ברורים ולפי מה שהבנתי אין לי סיכוי למצוא אחד שיחזיק את כל ה 4 אבל אני יכול להוסיף booster בשביל להגביר את האות

המליצו לי על 2 ראוטרים

LinkSys WRT54GL

Edimax BR6504N

אני לא יודע איזה לקנות ...לפי שהבנתי שניהם מעולים

אשמח מאוד אם תתקנו אותי ואכן קיים ראוטר שיחזיק את כל ה 4 קומות במידה ולא איזה ראוטר מבין השתיים אתם ממליצים בשביל הצרכים שלי!

פורסם

בעיקרון, אתה צריך לפחות 3 ראוטרים נראה לי |: (אם לא יותר, תלוי בהפרעות / עובי של קירות וכו' )

ההמלצה שלי היא Linksys כי יש לי טיפה ניסיון עם הציוד שלה ולא איכזבו אותי. אבל בשביל להשתמש בהם כ-AP לראוטר הראשי (WDS או Wireless Repeater) אתה צריך לעשות עידכון קושחה צד-שלישי שמבטל לך את האחריות.

אם אתה לא רוצה להסתבך עם זה, קנה ראוטרים של Edimax שתומכים ב-WDS ותארגן את הרשת. תעשה את השיקולים שלך לגבי המיקום של כל ראוטר ותראה איפה יש לך נקודות מתות (או אות חלש מדי), ולפי הצורך תזיז את הראוטרים, או תוסף עוד אחד (או יותר).

פורסם
  • מחבר

אני מאוד בספק אם צריכים 3 ראוטרים ... יש מצב גג ל 2

הרבה המליצו לי על linksys אבל גם שמעתי דברים מעולים על edimax

ל linksys יש 2 אנטנות ול edimax 3 אני לא יודע אם זה כלכך קשור ... אבל אשמח לשמוע דעה ממישהו מנוסה שמכיר את השתיים

זה מאוד דחוף לי .. אשמח לשמוע תשובה בהקדם האפשרי

פורסם

הראוטר של Linksys הוא מומלץ מאוד. אבל שוב, אם אתה רוצה לכסות שטח גדול, אז אתה צריך להשתמש ב-WDS או Wireless Repeater.

שאלו הם אופציות שקיימות בראוטר של לינקסיס רק אם אתה מעוניין בעידכון קושחה צד-שלישי (DD-WRT), וכמו בכל עידכון קושחה, גם בזה יש סיכון.

וקח בחשבון שאם תעדכן, אז האחריות של הראוטר שלך מתבטלת.

אז אם אתה לא רוצה להתעסק עם כל העידכוני קושח האלה, לך על ה-Edimax.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין מכם אני צריך לקנות 2 ראוטרים

אחד שישמש כ ראוטר רגיל והשני כ מגביר ...

תתקנו אותי אם אני טועה ... אתם ממליצים לקנות כראוטר רגיל את ה linksys וכמגביר את ה edimax ( אם אין לי כח לעדכוני קושחה ) או linksys ( אם יש לי כח)

פורסם

יש לי 2 LINKSYS לקומה אחת והכיסוי גרוע לא הייתי הולך עליו ל2 ובטח שלא ל4 קומות

לך על ה 6504N עובד בתקן חדש יותר יש לו הרבה יותר סיכוי לעשות עבודה טובה

פורסם

בעיקרון כן. אבלאתה לא יכול אחד של Linksys ואחד של Edimax כי גם ככה אתה תצטרך לעשות עידכון קושחה ל-Linksys.

כי כדי לעשות WDS, צריך ש-2 הראוטרים יתמכו בזה.

אז עדיף לך Edimax אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה.

ובתור התחלה, תקח 2 ראוטרים, אבל אני ממש לא מאמין ש-2 אוטרים יחסו שטח של 4 קומות |:

פורסם
  • מחבר

ממש קשה לי להחליט חחחח ... מבחינת כיסוי מי יותר חזק ??

ממש חשוב שיהיה לי כיסוי טוב ב 2 קומות ... לגבי השתיים הנוספים אני אשמח שתהיה לי אבל זה לא נורא אם לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים