פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אז ככה ממש ממש מבולבל...הבנתי שיש את ה20 gb(שלא מיוצר) 40,60 ו80התחלתי לסנן בזה שחשוב לי התיאמות לאחור למשחקי ps2 אז נשארו רק דגמי 60 ו80 gbואז התחיל כל הבלאגןאיזורי blue ray ?? אההיש a b c ?קיצר במידע חלקי הבנתי שהיפני קורא הכל לא?כנ''ל למשחקים אזורים מוסיימים pal ?ותיאמות למשחקים של ps2 האמרקאי קורא הכל? זה מה שהבנתיממש מבולבל יש דגם pal וnstc ויש דגם שכולל את שניהם היפני לא?בקיצור המחיר לא מעניין אותי רק בבקשה תנו לי מידע על דגם ספציפי שהוא הכי טוב עם כל התמיכות והתאימות מה שכן הדגמים החדשים באים כבר עם כל עדכוני החומרה? הבנתי שיש כבר 2.40 אז אם אקנה תהיה לי כבר את כל העדכונים(סתם משהו שקופץ לי לראש....הוצאת דיסק דרך השלט העדכן 1.90...) אם אקנה כיום איזה עדכון אני מקבל איתו שכבר מועדכן?אשמחחחח נורא אם תענו לי על השאלות כן..שוב חשוב לי מכישר שכולל את כל התיאמות שלא אתקל בבעיה.המחיר לא מהווה בעיהואפילו הזמנה מחו'ל...העיקר שאדע מה הדגם שיש בו את כל התמיכות שאין בגירסאות אחרות (כמו למשל תמיכה באינטרנט,4 חיבורי יו אס בי..,פלאש קרד וכו')האם קיימת גירסדא אחת שכוללת ה-כ-ל! תודה :]]]]]
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר שום תגובה ? =[ חבר'ה זה חשוב לי נורא רוצה לקנות עד סוף השבוע ps אז פליז help
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אחחחח, גוגל http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 בקשר לשאר הדברים, 1. לבלו רי אין איזורים, ההבדל היחיד בין NTSC לפאל [בין הקונסולות, כמובן] הוא שיטת השידור שלהן והתמיכה לאחור [במשחקי PS2 או DVD] שכן תלויה באיזור. כמו כן, עד כמה שאני רואה, אין PS3 שהוא MULTI-ZONE 2. אי אפשר לדעת עם איזה עידכון תקבל את המכשיר, אם הוא יצא לפני כמה ימים מהמפעל, אני מאמין שיש עליו את העידכון האחרון. אם לא אז מקסימום תעדכן לבד, מה הבעיה?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר הקטע הוא שאני הבנתי שיש את הpal הזה והnstc הזה ויש גירסאות של סוני ויש גירסא שכוללת הכל היפניתלא?ואזורים של הבלו ריי זה רציתי לדעת יש גירסא שמפעילה את כל הa b c היפנית משהו לא?מישהו יכול להאמת את הדבר?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תראה היום זה מבלבל מאוד באמת כי יצאו דגמים על אותה המשבצת לדוגמה פעם היה את ה60 גיגה שכלל הכל וה20 גיגה היה הדגם הפשוט סוני ביטלה את ה20 גיגה וה60 גיגה הישנים ובמקומם היו 40 ו80 גיגה בהתאמה עכשיו יוצא במקום ה40 גיגה עוד דגם 80 גיגה שכנראה לא יכלול הכל הבעיה הגדולה ביותר שהדגמים הזולים ביותר נמכרים הכי הרבה ויותר נפוצים להשיג PS3 כולל הכל יותר קשה היום וכמובן יותר יקר מהדגם המוזל בנוגע להגנת אזורים יש הגנה אזורית למשחקי PS1\PS2\DVD\בלו רי אין הגנה אזורית למשחקי PS3 בשורה התחתונה שאתה רוצה לקנות תברר על הדגם הספציפי פשוט תברר אם המוכר מה יש ומה אין
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר תודה רבה על התגובותעכשיו אז שאלה אחת קטנהאם אקנה את הגירסא הזו ntsc-j אני אמור לדעת משהו? תפריט ביפנית וכו'? או רגי ואין סיבה לחשוש?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים לא יודע בקשר לתפריט הבעיה שהמשחקי PS1-1 והסרטי DVD\בלו רי שתוכל להריץ יהיו בגרסאות היפניות חוץ מאלו שלא מוגנים אזורית
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים בספטמבר הולכת להיות הוזלה של ה80 גיגה ל400$ ככה שלא תצטרך להתלבט, הרי זה הדגם הכי טוב שלהם
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים זה לא הוזלה של דגם ה80 גיגה שיש היום פשוט ה40 גיגה מבוטל לטובת דגם 80 גיגה שכנראה יהיה בדיוק כמו ה40 גיגה רק אם כונן גדול יותר כמובן ל80 גיגה שיש היום יש דברים של40 אין וזה לא הולך להשתנות במקרה הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.