פורסם 2008 ביולי 2117 שנים עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים בחיים אל תיקח מיקרוסופט, כבר היום יש הרבה מאוד חברות שיותר משתלם לקנות מהם.עכבר אל-חוטי למשחקים, לא ממש מומלץהאפשרויות שלך הם:logitech G5logitech mx518RAZER DeathAdderאלה העכברים המובילים, אני ממליץ לך ללכת לחנות ולנסות אותם על היד, תראה מה יותר נוח לך...
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים MX518 או DeathAdderאין טעם לחשוב על ה-G5 שכן מדובר בעצם בגרסה פחות טובה של ה-MX518 שגם לרב עולה יותר.אישית אני חושב שה-DeathAdder טוב יותר אבל יכול להיות שתעדיף את ה-MX518, כל בחירה שתעשה תהיה מוצלחת אבל הכי טוב שתילך לחנות ותנסה את שני העכברים על היד קודם.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אולי תפסיק לדבר שטויותהעכבר G5 הוא עכבר מצויין וכל מי שמשתמש בו יגיד לך כך.שוב (כמו בכל נושא על עכברים) אתה צריך ללכת ולבדוק איזה עכבר יותר נוח לך!שאף אחד אחר לא יקבע לך על מה ללכת
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אולי תפסיק לדבר שטויותהעכבר G5 הוא עכבר מצויין וכל מי שמשתמש בו יגיד לך כך.שוב (כמו בכל נושא על עכברים) אתה צריך ללכת ולבדוק איזה עכבר יותר נוח לך!שאף אחד אחר לא יקבע לך על מה ללכתאז? זה לא אומר שאין עכברים יותר טובים ממנו.אתה זה שמדבר שטויות, ואני זה שמגבה את הדברים שלו במחקרים שנערכו על ידי מקצוענים, מה שאתה בהחלט לא. אתה מרוצה מה-G5 ואין סיבה שלא תהיה מרוצה כי זה עכבר מעולה, אבל ה-MX518 עדיף עליו וכך גם ה-DeathAdder.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר מה עם ה G9? ואני מבין שהרייזר בכל מקרה הכי טוב.. (אבל הוא נראה לי ממש ממש קטן..) פשוט ביקשתי עכבר במחיר של 400 והבאתם לי ב170... השאלה אם אין משהו יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב הזה..
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים לי יש את הMX1000 של לוג'יטק הוא לא מיועד למשחקים אבל אני משתמש בוא למשחקים...והוא ממש טוב...
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955אני קניתי משם (מפנדה)אין לי נסיון עם העכברים האחרים שמוצעים אבל אני מרוצה מהDA
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים לפי מה שהבנתי אין יותר את ה DA בארץ.הזמנתי אותו מאקסטרים פי סי (דרך וואלה שופס) והם הודיעו שלא יהיה אותו ליבואן, והוא אמור להגיע בערך עוד חודש.היום הלכתי ל KSP וקניתי MX518 שאגב בגרסא החדשה (מה שקניתי) יש לו את אותו החיישן כמו של ה DA, והוא עלה לי 148 שקל בדיוק.אחלה מחיר לעכבר כזה.תכלס הוא נוח ודיי סבבה לדעתי. (נראה לי שאני צריך עוד להתרגל אליו, עד עכשיו השתמשתי באלחוטי של מייקרוסופט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.