עבור לתוכן

ביקורת רצינית ומקיפה על 4870X2 החדש

Featured Replies

פורסם

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1

פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה.

פלוס דרייברים חדשים וכו'.

תוצאות פשוט מדהימות ;D

מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF.

אבל סה"כ כרטיס מעולה :xyxthumbs:

פורסם

כן רק המשחק הכי חשוב לא בדקו... CRYSIS

פורסם
  • מחבר

הם רשמו שהגבילו אותם בבדיקה

ולגבי CRYSIS - אמרו שיש עדיין בעיה קשה איתו ועם CF, סביר להניח שבPATCH הבא שלו בשילוב עם דרייברים טובים יותר, אזה יתוקן.

פורסם

כן רק המשחק הכי חשוב לא בדקו... CRYSIS

הכי חשוב?! אל תצחיק, טוב?

פורסם

הכי חשוב?! אל תצחיק, טוב?

זה לא מצחיק, המשחק Crysis הוא מצויין לבדיקות דווקא בגלל שהוא כנראה חסר אופטימיזציה בקוד

ולכן זה רעיון מעולה להשתמש בו כאבן בוחן או מדד לכוח העיבוד "הגולמי" של המעבד הגרפי.

בנוגע לביקורת: הביצועים מצויינים, רק שחסרה מאוד בביקורת השוואה מול הכרטיס כפול ליבה של NV הוא ה GX2

פורסם

לזה שמעלי...

אתה רוצה לעשות ביקורת של איך חמור שלא יודע ללכת מושך עגלה כבדה??? (החמור שלא יודע ללכת זה קריסיס....)

פורסם

חכם ירמיהו, אם יש לך משחק דפוק כמו קרייסיס, לא משנה איזה כרטיס תוציא עדיין יהיו בעיות של FPS איתו,

פורסם

האמת זה קצת הרגיע אותי, הייתי בטוח שאני צריך לחכות לX2 במקום לCF שאני קונה עכשיו (4870) אבל אני רואה שזה לא כל כך משנה, ואני לא באמת צריך 2GB של זכרון כי למסך 24 אינץ 1GB זה מספיק...מעניין כמה אפשר להגיע גבוהה עם הOC. הבנתי שלא יותר מדי.. ממה שקראתי =/

פורסם

אני אותותו רוכש זוג כרטיסים 4870 CF..

מה אתם אומרים לחכות או שזה לא כל כך משנה?

מה אתם היתם עושים?

פורסם

אני עכשיו רכשתי עם המחשב החדש והיקר שלי זוג של gigabyte. חוץ מהצבע הקצת ורוד של הכרטיס אני ממש לא מצטער :lol:. אולי עדיף לך לקנות X2 אם אתה רוצה לחסוך בספק כוח (אחרי הכל הוא אמור להיות יותר חסכוני) אבל אני קניתי 750W אז זה ממש לא משנה לי. מה גם אם אתה משתמש במסכים גדולים (אני מדבר על ה30 אינץ) ומשתמש ברזולוציות גבוהות מאוד אולי עדיף לך לחכות. עם ה2GB זה יהיה מצויין.. אני קניתי DELL 2408 שהוא 24 אינץ ו1GB יותר ממספיק בשבילו.

פורסם

אוקיי,

גם אני כמוך ישתמש במסך 24" של DELL 2408, אך עם ספק 650 של Corsair 650TX.. זה ישנה משהו משמעותית?

ואתה מתכוון ש1GB מספיק בשביל המסך הזה אתה מתכוון ל512MBX2 כן? (512MB לכל כרטיס)

זה יעבוד לפי 1GB או 512?

פורסם

האמת אני רציתי את ה650 של crosair אבל אמרו לי שאם אני מתכנן OC למעבד וCF של 4870 זו תיהיה בעיה...אז הלכתי על הcrosair 750.

וכן אני מדבר 1GB שהם בעצם שניים של 512MB.

זה לא קשור למסך זה קשור לרזולוציה הטבעית שהוא מציג.

פורסם

הרזולוציה הטבעית היא 1920X1200 - אתה בטח יודע כי יש שלך את אותו מסך.. =]

תגיד אתה מרגיש את ה-Input Lag שכולם מדברים עליו?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים