עבור לתוכן

התלבטות לגבי מאוררים ל CM690

Featured Replies

פורסם

הבנתי שה CM690 מגיע עם 3 מאוררים של 120 ממ. כמה מאוררים נוספים כדאי לקנות בשבילו בשביל מחשב טוב (נגיד Q9450 ו HD4870 בנוסף לשאר החלקים) ושלא ירעיש עדיין ?

האם צריך בכלל עוד מאוררים חוץ מה 3 האלו ? אם כן, האם אלו מומלצים ?

Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כפול 1

Collermaster Blue Led Silent Fan 120mm כפול 2

פורסם

המארז אמור להיות מאוורר היטב ושקט באופן סביר (כמובן עם ספק ו-HSF טוב למעבד). תתקין את המחשב ותעקוב אחר הטמפ' ורמות הרעש תחת עומס. אם אתה לא תהיה מרוצה תבודד את מקור הרעש/חום ותחזור לכאן על מנת לקבל הצעות קונקרטיות.

פורסם

הוספתי 3 להיות בראש שקט, Zalman F3, מה שחשוב זה מאוורר בדלת צד ליניקה לתוך המאוורר של ה4870, אצלי בגלל האולטרא 120 אי אפשר לשים 2 בצד אבל זה נראה שאפשר לשים אפילו 14CM בצד.....

נ.ב.

שים לב שה4870 מרעיש במאמץ.... הייתי מחפש דגם משובצר עם אחריות אם השקט חשוב לך....

פורסם
  • מחבר

פשוט בחנות אמרו לי שמחשב עם מעבד / כ. מסך כזה (קירור למעבד יהיה TONIQ TOWER) אז 3 מאוררים שמגיעים עם CM690 זה לא מספיק..

פורסם

שלי הגיע עם 3 והוספתי עוד שלוש

יש יניקה קדמית

יניקה מדלת צד

יניקה מלמטה

פליטה מאחורה

ו2 פליטה מלמעלה

סה"כ 6

ובינינו, לא שומעים אותם ביחס ל4870.....

פורסם
  • מחבר

ה 4870 כזה זוואה ? מבאס מאוד... יש דגמים עם קירור יותר שקט מאחרים ? האם יש לו מוד פעולה כשהוא לא במשחקים שהוא יכול להיות שקט יותר ?

פורסם

שמע, מבחינת ביצועים הוא מספק את הסחורה מעל ומעבר. יציב והכל אחלה..

אבל אם הייתי יודע שהוא יהיה כ"כ רועש (נניח הולך לשמוע אותו מורכב על מערכת לפני שאני קונה אותו) אני חושב שהייתי מחשב לכרטיס שמגיע כבר מהמפעל בגרסאות הTOXIC למיניהם (מערכות קירור מים וכו') אבל בסופו של יום מתרגלים לרעש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים