עבור לתוכן

מטען הסלולרי מפיץ קרינה??..

Featured Replies

פורסם

ענר צודק, צריכים להתקיים תנאים מסויימים כדי שקרינה בלתי מייננת תגרום לנזק בלתי הפיך. אחד מהם הוא למשל העוצמה של הגל המשודר (גובה האמפליטודה למי שמבין קצת) כך שאל תתייחסו באופן בלעדי לתדר. גם תדר של גל רדיו רגיל, כמו זה שאתם קולטים ברדיו שלכם, יכול לגרום לנזקים אם אתם עומדים ליד המקור שמדר בעוצמות מטורפות.

בקיצור, אני בהחלט ממליץ להימנע מלישון ליד שנאי עובד של טלפון סלולרי, כמו כל מכשיר חשמלי אחר. אם אפשר להרחיק מהמיטה שלכם גורמים שיכולים להזיק לכם, למה לא?

לגבי זה שאמר שמה שמיוחד הוא שגילו ששנאי של סלולרי יוצר קרינה א"מ. ואו, זה היה מצחיק אם זה לא היה עצוב. :)

פורסם

ועכשיו ברצינות, אני מסכים עם זה שמעלי, כל יום אומרים על משהו אחר שהוא מסרטן/מזיק בדרך כלשהי.

אתה צריך להודות על כך שאתה חי בתקופה בה יודעים מה מזיק לבריאות ומה לא. ואם אומרים לך שסיגריות מסטרנות, שאלכוהול הורס את הכבד, שחשיפה מרובה לשמש גורמת לסרטן העור ומטען הפלאפון פולט קרינה מסוכנת שיכולה לסרטן - זה לא עדיף לדעת? תעשה את הבחירות שלך בעצמך, אבל שאתה יודע על גורמים שיכולים לקצר לך את תוחלת החיים וכשנאמר לך כיצד להתמודד איתם אתה רק מרוויח. ולדעתי "אי הנוחות" שבאי הטענת הפלאפון בלילה שולית לעומת הגדלת הסיכון באופן משמעותי לחלות בסרטן. זה לא כזה ביג-דיל, עכשיו שאני על המחשב, או רואה טלוויזיה, אני יכול לשים את הפלאפון להטענה במרחק של מטר+ ממני, ואם הוא יצלצל אני תוך 2 שניות מגיע אליו. ובלילה אפשר לקנות שעון מעורר כזה קטנטן שעובד על בטריה ולשים אותו ליד המיטה, הוא עושה את העבודה אותו הדבר (רק בלי מנגינות שונות). כל מחקר רציני (שמגובה על ידי משרד הבריאות או מגובה בעשרות מחקרים אחרים) שאומר מה יש לעשות כדי להפחית את הסיכוי לחלות בסרטן (או לחלות במחלות אחרות) הוא מבורך. אם ע"י אי ידיעה הסיכוי שלי הוא נגיד (סתם מספר) 15% לחלות בסרטן כלשהו ואחרי שאני יודע ונמנע מדברים מסרטנים הוא יורד ל-1% אז אני בעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים