עבור לתוכן

הצעה למחשב 3000K

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד עפי התקציב הנתון שיהיה מיועד לכל הדברים שיכולים להיות ללא עריכה ומשחקים.

שיהיה בו דיסק נורמלי וצורב ווינדוס

תודה רבה

פורסם

המחשב הזה: http://www.computershop.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315

לא עדיף משמעותית? פשוט אני גם מחשב מחשב בתקציב דומה לשימושים דומים, והמחשבים של MSI באייבורי

נראים לי הכי אטרקטיבים. מה דעתך?

פורסם

לא מבין מה מצאת בו שעדיף משמעותית. מעבד טיפה יותר טוב, כל השאר די זהה, חרא של מערכת הפעלה ועולה יותר מה-GIGABYTE.

חוץ מזה עם אייבורי (וMSI זה אייבורי) לא הייתי מתעסק.

פורסם

מעבד עדיף + יותר זכרון + יותר אחריות. בסופו של דבר לאחר השינויים האלו ה-MSI לא יקר יותר.

זה גם די חריג שהיבואן של Gigabyte נותן רק שנה אחריות? שמעת עליו חוות דעת?

איך בכלל המחשבים של Gigabyte? כי לא ראיתי כמעט בכלל חוות דעת עליהם בפורום.

פורסם

מעבד עדיף + יותר זכרון + יותר אחריות. בסופו של דבר לאחר השינויים האלו ה-MSI לא יקר יותר.

נכון וגם לא זול יותר.

האחריות של GIGABYTE היא שנה על סדרת ה-W536M ושנתיים על הסדרות האחרות (W566U/W566N/W468N). זה בערך כל ההבדל בין ה-W536M ל-W566U, והסיבה למה W536M זולה יותר. מי שרוצה אחריות יותר ארוכה ויש לו התקציב לכך - אמליץ לו על ה-W566U. הם פחות או יותר שקולים ל-MSI, במחיר וכנראה גם באיכות. אבל לפחות נותן האחריות הוא לא אייבורי.

פורסם

לפותח הדיון, מצאתי את המחשב הזה:

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000hw64tTLfnyy9GJATAh9G2Ua:12bbi68k5?id=sp5-4072831

נראה לי שאני אלך עליו, המחיר די אטרקטיבי בהתחשב בכך שהוא כולל Windows vista premuim, ויתר המפרט די זהה.

בכל אופן לדעתי שווה להוסיף עוד 1 GB זכרון, מה שכנראה ייקר את מחיר המחשב ב-100 ש"ח בערך.

פורסם
  • מחבר

לפותח הדיון, מצאתי את המחשב הזה:

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000hw64tTLfnyy9GJATAh9G2Ua:12bbi68k5?id=sp5-4072831

נראה לי שאני אלך עליו, המחיר די אטרקטיבי בהתחשב בכך שהוא כולל Windows vista premuim, ויתר המפרט די זהה.

בכל אופן לדעתי שווה להוסיף עוד 1 GB זכרון, מה שכנראה ייקר את מחיר המחשב ב-100 ש"ח בערך.

תודה רבה!

אני מקווה שמה שאתה מציע זה טוב כי בניידים אני לא מבין כלום. מישהו עוד יכול לאמת את המחשב הזה. המעבד הזה גרוע/בינוני/חזק? לא מבין במעבדים של מחשבים...

המחיר נראה ממש זול יחסית לזה שזה עם WIN..

אודה לתגובות רק לגבי המחשב הזה.

פורסם

המעבד הוא כפול ליבה סטנדרטי ומגיע ברוב המחשבים הזולים יחסית, הוא אמור לענות על הצרכים שלך בלי בעיה.

1GB זיכרון זה מעט מדי זיכרון לויסטה וצריך קודם לבדוק שהם מסוגלים לשדרג את זה בלי לפגוע באחריות.

שנה אחריות זה גם מעט מדי לטעמי.

בטח QttP יודע יותר על הסידרה הזו..

פורסם

הסדרה Lenovo 3000 לא זוכה לתשבוחות מהאנשים פה, למרות שלי באופן אישי לא יצא להיתקל בסיפורי זוועות כלשהם, ולדעתי הם לא נופלים באיכות מהסדרות הזולות של HP (Pavilion) ו -DELL (Inspiron(.

מה שכן, אחריות של שנה בלבד, כש ב-Inspiron מקבלים 3 (ואפילו ב-Gigabyte/MSI למיניהם - שנתיים) זה לא מי יודע מה. אז כן, השירות של IBM ידוע כטוב בד"כ, אבל האם זה מספיק כדי לפצות על תקופת האחריות הקצרה? לטעמי, לא.

שדרוג זיכרון לעולם לא פוגע באחריות, באף מחשב נייד (יצרן שטוען שכן - לא מתקרב למחשב שלו בחיים), השאלה היא האם ה-1GB בא בסטיק אחד או (מה שיותר צפוי) ב-2 סטיקים, ואז שדרוג ל-2GB דורש החלפה של שני הזכרונות, מה שמכפיל את עלות השדרוג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

מה אתם אומרים על הדגמים האלה:

Dell Inspiron 6400

Lenovo R61i

HP NX530

Acer Aspire 5715Z

מי הכי טוב? והאם בכלל שווה לקנות מחשב ב3K או שזה זול מידי? אני רוצה מחשב אמין שיהיה מהיר להכל חוץ מגרפיקה ומשחקים.

פורסם

מבחינת איכות ואמינות - ה-R61i.

מעבר לגרפיקה ומשחקים - אין סיבה שמחשב ב-3K לא יהיה מהיר וטוב.

פורסם

נראה טוב. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים