פורסם 2008 ביולי 2017 שנים שלום,התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות.אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה.הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת.יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אממ, זה יותר קטע לימודי... אני ארשום את התגובה שלי,מקסימום שאחד המנהלים ימחק.לדעתי הוא משתמש ב-VPN בשביל לגשת החוצה לאינטרנט,תבדוק כאשר אתה מאזין לו לרשת איזה תעבורה יש לו, אתהלא חייב להתחבר כלל לרשת, אלא מספיק תבצע האזנה, ואזתזין את dump לתוכנית כמו wireshark והיא תציג לךאת הפרוטוקולים.אם הוא אכן משתמש ב-VPN בשביל להתחבר לאינטרנט,הסיכוי שתצליח לפרוץ לו הוא קלוש עד מאוד.(בלינוקס, לא מכיר תוכניות לחלונות)
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר המטרה היא לא לראות לאן הוא גולש אלא להצליח לגלוש מהראוטר שלו.זה לא פריצה אם זה בהסכמתו.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אם הוא אכן משתמש ב-VPN ניתן לפרוץ ע"י MITMhttp://openvpn.net/howto.html#mitmכמובן שניתן לעלות על המתקפה הזאת, והיא דיי קשהלביצוע ללא ידע מתאים.בגדול תוכל לבצע סריקה של ה Default GW ותראהאם פתוח עליו שרת VPN. או לנחש על פי התעבורה(הרבה תעבורה מוצפנת).
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים למען הסר ספק, גם אם יש לך רשות והכניסה שלך לרשת שלו היא חוקית אין מקום לדיונים כאלו בפורום.הפורום הזה לא נועד ללמד אף אחד כיצד לפרוץ, לעקוף הגנות או לבצע דברים בלתי חוקיים.ברגע שהדיון מפסיק להיות אקדמי בנושא, אין לו מקום פה בפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.