פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר שטויות !!!להפך הם יותר גרועיםבין המובלים בכרטיסי TI למינהםיש את אלברטון ואת לידטק שעוקפים לרוב את ASUS ASUS לא מובילה בראש... אם אני אמצא את הבאנצ' הזה אני יעלה אותוקודם תמצא אחר כך נדבר
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אולי מספיק להשוות בין כרטיסים שונים בעלי אותו שבב? הרי הכל תלוי במהירות הזיכרונות והליבה. זה לא משנה איזו חברה מרכיבה את ה-PCB. זה כמו להשוות בין שני לוחות אם מבוססים על אותו צ'יפסט.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יש מקום להשוות שני לוחות אם על אותו צ'יפסטכי את הלוח החברה מתכננת לבדבכרטיסי מסך לרוב כולם פועלים על פי התכנון של הצ'יפיש מקום להשוות כשהחברה מתכננת אתץ הכרטיס (כמו SUMA)
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר להלן התוצאות : שימו לב שמבחינת תוצאות העיבוד של ה CPU תוצאות זהות כי זה אותו מחשב אבל שזה מגיע לכרטיס מסך הכל משתנה
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אני התכוונתי לבאנצ' אחרהוא הפיע פעם בחדשות של האתרהוא באנצ' רק של TIים למינהם
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אז דפקו אותך ומה שקנית או הוצאת זה לא MX440.או שהתוכנה לא ריאלית.תשווה 3DMARK2001SE על אותה המערכת באותן מהירויות שעון.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים הגזמת עם הפי 2.כרטיסי האסוס טובים מכרטיס ג'נרי ב20 אחוז פחות יותר.אבל לא צריך להגזיםהם שמים עליו מיץ שהופך אותו לסופר צ'יפ?זה אותו כרטיס..
פורסם 2003 במאי 3122 שנים לפותח התראד:לך להפעל (run) וכנס לdxdiag כאשר אתה עם הכרטיס שהוא לא אסוס (my mx).לחץ שם על save all information ושלח את הקובץ טקסט שזה יוצר אלינו (תעלה לפורום או תעלה לאתר כלשהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.