פורסם 2003 במאי 2922 שנים החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDRלחברה פשוטה אבל 128MDDRיש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטהויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים
פורסם 2003 במאי 2922 שנים תראה לי בבקשה את הבדיקות האלו.הפרש כזה הוא פשוט לא ריאלי, כי בין כרטיסים המבוססים על אותו מעבד ובעלי מאפיינים זהים, ההפרש יכול להתבטא רק בפריימים בודדים.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני מסכים עם MINIMIZER, אין סיכוי שזה ככה, או שהתקנת דרייברים לא כמו שצריך, או ששמת את האיכות ברמה גבוהה הרבה יותר מאשר ששמת עם הASUS או שדפקו אותך וזה לא אותו כרטיס.אני יכול להגיד לך שASUS לפחות בלוחות אם היא יצרנית מצוינת והיא בין הטובות ביותר אם לא הכי טובה, כך לדוגמא את הP4P800, לוח שעוקף בהמממווןןן כל לוח אחר של פנטיום 4, הוא נכון להיות "הלוח" במחיר של 800 שקל ככה שמה שאתה משלם עליו הוא לא רק השם הוא השם ומה שהשם הזה מביא איתו.בכרטיסי מסך זה דבר אחר, לפי דעתי לא שווה לקנות מותג שלוקח בשביל הכרטיס שלו הרבה הרבה יותר מאחרים שמוכרים את אותו כרטיס במחיר הרבה יותר משתלם ונותנים בדיוק אותם ביצועים.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטהויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזיםאין סיכוי...פשוט לא יכול להיות...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מה הכרטיס החדש הזה ?אין כמעט שום הבדל בין כרטיסים עם אותו מעבד גראפי, מדובר באחוזים בודדים בלבד.להחליף כרטיס בשביל עוד 64 מגה זיכרון נשמע די טפשי, זה לא נותן שום דבר.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אולי עכשיו יש לך AA/AF מופעלים???חוצמזה יכול להיות שתזמוני הזיכרונות החדשים פחות טובים אבל עדיין פי 8 לא הגיוני.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים הגזמת עם הפי 2.כרטיסי האסוס טובים מכרטיס ג'נרי ב20 אחוז פחות יותר.אבל לא צריך להגזים
פורסם 2003 במאי 2922 שנים ASUS= לפחות מבחינתי היה לי TI4200 שלהם ובמילה אחת פשוט זוועה ! הכרטיס נשרף לי על ימין ועל שמאל ללא אוברקלוקינג וללא שום דבר אני הייתי מציע לך להתרחק מהם
פורסם 2003 במאי 2922 שנים שטויות....אני מסכים שאין יותר מידי הבדל הם יקרים בטירוף אבל להגיד שהם גרועים זה כבר שטויות....אני קונה ותיק של אסוס חוץ מבעיות עם המאוורר המעפן של הTi200 לא היה לי בעיות בכלל.....אסוס בדרך כלל הם טובים מאוד עם ביצועים טיפה קצת יותר טובים מהאחרים.... אבל לא משהו רציני
פורסם 2003 במאי 2922 שנים שטויות !!!להפך הם יותר גרועיםבין המובלים בכרטיסי TI למינהםיש את אלברטון ואת לידטק שעוקפים לרוב את ASUS ASUS לא מובילה בראש... אם אני אמצא את הבאנצ' הזה אני יעלה אותו
פורסם 2003 במאי 2922 שנים זה שאחד למיליון יוצא כרטיס אחד דפוק מפס יצור זה לא אומר שום דבר, ובטח שמחברה איכותית בעלת מוצרים על רמה אחד אחד כמו אסוס לא הייתי מאמין שיש להם סדרת מוצרים דפוקה חס ושלום.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יותר נכון 3 למיליוןכי החליפו לי אותו 3 פעמיםואל תגיד שזה מהמחשב כי הכרטיס היהעל שני מחשבים שונים לגמרי
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני ממש מתקשה להאמין, אולי החברה שסיפקה לך אותו דפקה אותם או משהו במשלוחים, אולי כשהעבירו את הסחורה היא נפלה או משהו כזה והחנות קיבלה סחורה קצת דפוקה, משהו ממש מממש מממממממממממממממממממממממממש נשמע לי מוזר.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים קשה לי להאמין שזה קרה 3 פעמיםזאת לא סתם חנות שכונתית זאת חנות גדולהפשוט יכול להיות שהיבואנית קיבלה משלוח דפוקקורה ! עובדה קרה ללידטק...אבל לידטק אספה את הכרטיסים ופיצתה ת'לקוחות
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר תראה לי בבקשה את הבדיקות האלו.הפרש כזה הוא פשוט לא ריאלי, כי בין כרטיסים המבוססים על אותו מעבד ובעלי מאפיינים זהים, ההפרש יכול להתבטא רק בפריימים בודדים.אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אני מדביק את התוצאות שיש לי במחשב לפורום יש לי כבר אתר שאני יכול להדביק תמונות אבל איך אני מדביק תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.