פורסם 2008 ביולי 2017 שנים לאח שלי הקטן קנו WII בחול והוא בטעת חיבר אותה לחשמל וספק נשרףיש לכם מושג איפה אני יכול מצוא ספק כוח לWII ולא באיזה 300 שקלזה ממש מעצבן המוכרים הבינו שזה קורה להרבה אז הם דופקים עליו מחיר
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים 300 ש"ח לספק + העבודת החלפה נשמע לי מחיר סביר ביותר וקשה לי להאמין שתמצא פחות מזה.ליביו
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים איך אתה יודע שרק הספק כח בקונסולה נשרף ? לא תמיד יש הגנות , אולי גם חלקים אחרים נפגעו.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר טוב ככה אומנם מצאתי אחד ביד2 אבל סתם בשביל שיהיה לידע כלליאח שלי הקטן קיבל WII מארצות הברית והוא לא ידע שיש הבדלים בחשמל בארץבכל אופן כמובן שהספק נשרף :-[ ואחרי זה הפכתי את העולם כדי לחפש מברג מתאיםכי כמובן שהבורג הוא אם ראש משונה ש"לא קיים"בכל אופן אחרי שהפכתי את העולם כדי לפרק תדבר הזה ראיתי שהפיוז היה מולחם על הלוח ואי אפשר להחליף אותוהתחלתי לחפש את הספק בחנויות ולא מצאתי משהוא שהיה מוכן למכור את זה בפחות מ300לכל מי שלא מבין הספק עולה בחול בין ב9 ל20 דולר אז סכום של 300 שקל זה יותר ממגוחך בשביל שנאי שלא צריך להעלות יותר מחמישים שקלאם לא היה לי אח קטן על הראש תאמינו לי שהיית מזמין מחולבכל אופן סתם שתדעו להיזהר פשוט תקנו שנאי
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אם לא היה לי אח קטן על הראש תאמינו לי שהיית מזמין מחולמזא"ת?עדיף לך להזמין בכל מקרה לא?ועדיין לא הבנתי איך אתה יודע באמת שרק הספק נשרף...ובארץ סביר להניח שלא תמצא את זה בזול רק בגלל העובדה שאין הרבה כאלה.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר מצאתי כבר ביד2 עלה לי 150 עכשיו הכל עובד סבבהאבל בכל אופן המוכר אמר לי שזה ממש מבוקש הספק הזה ומסתבר שכולם שורפים אותםאז ככה שלא קשה למצוא אותו בארץ
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אחרי שהפכתי את העולם כדי לפרק תדבר הזה ראיתי שהפיוז היה מולחם על הלוח ואי אפשר להחליף אותוכמו שאמרתי הפיוז מולחם על הלוחוכשפתחתי ראיתי שהוא התפוץ לגמרי והיה מלא שחורזה קצת סרט להחליף כזה פיוז
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים כמו שאמרתי הפיוז מולחם על הלוחוכשפתחתי ראיתי שהוא התפוץ לגמרי והיה מלא שחורזה קצת סרט להחליף כזה פיוזיש מצב לתמונה ?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים קרה לי משהו דומה , הלכתי לחנות קונסולות ביקשתי לחבר ספק כוח והמכשיר עבד אז הזמנתי ספק חדש מאייביי.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אהלן חבר'ה,אני רוצה להמליץ למי שמחפש ספק כח לWII לפנות לNgadget.co.il ולקנות במחיר שפוי ולא במחירים ההזויים שרצים ברשתהטלפון שלהם הוא 052-3-884127בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.