עבור לתוכן

בעית חיבור PS3 דרך נתב

Featured Replies

פורסם

אני לקוח של 012, ויש לי בעיה להתחבר למשחקי רשת בPS3.

רוב המשחקים פשוט מתנתקים לפני שאני מצליח לשחק.

מצאתי שגיאה בPS3 בקשר לאינטרנט, שאומרת שהראוטר שלי לא תומך ב"IP Fragments".

בררתי קצת ומצאתי שזה אולי קשור לMaximum Transmission Unit והגדרתי לפי מה שהם אמרו וזה לא עזר.

צריך לקנות ראוטר חדש? אולי זו בעיה אחרת בכלל שלא קשורה לMaximum Transmission Unit?

מחכה לתשובה, תודה.

פורסם

הבעיה היא לא בנתב אלא ב-012 הם לא תומכים טוב בחיבור לPS NETWORK אתה תאלץ לעבור ספק.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון.

אני מכיר אנשים שיש להם 012 והכל עובד להם כמו שצריך.

פורסם

ממה שאני יודע 012/015 עושים בעיות.

תעשה ניסוי, תשאיל חיבור מחבר/אחות/משפחה שיש להם חיבור שונה (נטוויז'ן, בזק בינלאומי) ותנסה, אולי תופתע!

פורסם
  • מחבר

שמע, ניסיתי את זה כבר, הלכתי לחבר שלי עם הPS3, יש לו בזק בינלאומי, הכל עבד פצצה אפילו בלי לפתוח פורטים, ככה שברור לי שבבזק בינלאומי זה עובד טוב.

אני מחוייב לשנה ל-012 ובגלל זה אני לא יכול להתחבר לבזק בינאלומי, וראיתי כבר כמה אנשים שיש להם 012 ועובד להם בסדר, אז אני רוצה לדעת מה לעשות.

פורסם

Farar, ברוך הבא פורום. תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית לגבי הדיון, בהתאם לחוקי הפורום, אחת ינעל הדיון.

אתה יכול לערוך אותה ע"י עריכת הכותרת בהודעה הראשונה.

דבר שני, אם אתה חושב שיש בעיה בנתב היה, מן הסתם, יותר קל לעזור לך אם היית נותן קצת יותר פרטים.

למשל, איזה נתב יש לך? מחובר דרך הכבלים או בADSL? אם בכבלים, עם חייגן או ללא חייגן?

מה הגדרת בMTU? מה היה הערך לפני זה?

פורסם
  • מחבר

Farar, ברוך הבא פורום. תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית לגבי הדיון, בהתאם לחוקי הפורום, אחת ינעל הדיון.

אתה יכול לערוך אותה ע"י עריכת הכותרת בהודעה הראשונה.

דבר שני, אם אתה חושב שיש בעיה בנתב היה, מן הסתם, יותר קל לעזור לך אם היית נותן קצת יותר פרטים.

למשל, איזה נתב יש לך? מחובר דרך הכבלים או בADSL? אם בכבלים, עם חייגן או ללא חייגן?

מה הגדרת בMTU? מה היה הערך לפני זה?

מצטער, ערכתי.

נתב : Level-one FBR-1418TX

מחובר דרך כבלים, תשתית של הוט.

ללא חייגן.

הגדרתי את הMTU ל-1440, לא עזר.

הערך לפני זה היה 1500.

אולי עכשיו תוכלו לעזור לי? D:

פורסם

הייתי חושב שכותרת כמו "בעית חיבור PS3 דרך נתב" היא יותר מסבירה, אבל ניחא, הכותרת מספיק טובה :)

אתה ללא חייגן או שהנתב מחייג? כלומר, בדף הגדרות החיבור בממשק הנתב רשום dynamic IP, LT2P או PPTP?

פורסם
  • מחבר

הייתי חושב שכותרת כמו "בעית חיבור PS3 דרך נתב" היא יותר מסבירה, אבל ניחא, הכותרת מספיק טובה :)

אתה ללא חייגן או שהנתב מחייג? כלומר, בדף הגדרות החיבור בממשק הנתב רשום dynamic IP, LT2P או PPTP?

אין לי שמץ...

אני חושב שללא חייגן, אבל אני לא יכול ליהיות בטוח.

מה זה משנה בכלל? \=

דרך אגב, ניסיתי לחבר את המחשב ישר למודם, ופשוט לא עבד שום דבר, הוא היה מחובר, אבל כלום לא עבד, לא האקספולרר, לא מסנג'ר וכו'...

פורסם

אם חיברת למחשב את המודם ישירות ולא היה אינטרנט אז רוב הסיכויים שאתה לא בחיבור ללא חייגן.

הסיבה שזה חשוב היא שכל חיבור משתמש בהגדרות MTU אחרות.

בכבלים יש PPTP ויש LT2P. בPPTP הMTU הוא 1390 ובLT2P הוא 1460.

המסך שבו שינית את הMTU בנתב הוא בדר"כ אותו מקום שבו נמצאים שאר הגדרות החיבור ושם יהיה כתוב PPTP או LT2P.

תחבר חזרה את נתב ותראה שאתה מקבל אינטרנט, תכנס לממשק ותחפש את הגדרות החיבור ותגדיר את הMTU לפי זה.

אם עדיין לא עובד אתה יכול לנסות להוריד את הערך ב20 כל פעם עד שאתה מגיע לאזור ה1300. אם לא עזר תחזיר לערך הראשוני ותרשום פה אם היה שינוי כלשהו בדרך. :xyxthumbs:

נ.ב. אין צורך לצטט הודעה מעליך, היא כבר נמצאת שם - מעל להודעה שלך ::)

פורסם
  • מחבר

אמממ, ניסיתי להגדיר את הPS3 גם ל1392, וגם ל1440, אם זו היא כוונתך, ובשתי המקרים עדיין הייתה הודעת השגיאה בקשר לIP FRAGMENTS.

בקשר למה שאמרת עם הציטוט הודעה שמעליי, שאלת שם שאלות, ולא היה לי כח לזכור, אז צטטתי, וככה היו לי השאלות מול העיניים.

עריכה :

לא שיניתי את הMTU בנתב, אלא בPS3.

אתה אומר שאולי בנתב זה מוגדר לא כמו שצריך?

אין לי את הסיסמא אליו, 012 האלה...

פורסם

ניסית להכנס לממשק הנתב?

ניסית את הסיסמאת בררת המחדל admin?

בכל מקרה, אתה יכול לבצע את העניין של הMTU בPS3. תתחיל מ1500 ותרד נגיד ב60 כל פעם.

אם יש לך מחשב אחר שמחובר לנתב, אתה יכול להוריד ולהריץ את התוכנה הזאת (אין התקנה). יש שם לשונית MTU שמריצה בדיקה, את הערך שהבדיקה נותנת תגדיר בPS3 ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

ניסית להכנס לממשק הנתב?

ניסית את הסיסמאת בררת המחדל admin?

בכל מקרה, אתה יכול לבצע את העניין של הMTU בPS3. תתחיל מ1500 ותרד נגיד ב60 כל פעם.

אם יש לך מחשב אחר שמחובר לנתב, אתה יכול להוריד ולהריץ את התוכנה הזאת (אין התקנה). יש שם לשונית MTU שמריצה בדיקה, את הערך שהבדיקה נותנת תגדיר בPS3 ותראה מה קורה.

אממ, ניסיתי את זה כבר.

אמר לי שאני יכול לשים על 1460.

שמתי בPS3, לא עבד.

גם 1440 לא עבד, וכך גם 1390.

אפילו ניסיתי לשים 578, שזה הכי נמוך, ועדיין קיבלתי את הבעיה הזאת.

רעיונות? אולי זה הראוטר?

פורסם

פורסם
  • מחבר

למעלה אמרתי לך שכבר שמתי את בPS3 על הכי נמוך שיש, ועדיין הייתה השגיאה...

יש מצב שזה בראוטר? אני שוב שואל.

אולי זה בכבל? לא נראה לי שהMTU נמוך מ578 \=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים