עבור לתוכן

בעיה בעכבר G5 - הגלגלת רגישה מדי וגוללת דפים במגע מינימלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את העכבר G5 והוא מצויין!

לאחרונה נתקלתי בבעיה בגלגלת, שכשאני נגיד מגלגל את הגלגלת למטה אז יש כזה "קליק" כזה בסוף הסיבוב ואז למשל הדף של האינטרנט נגלל.

עכשיו הבעיה היא: כשאני גולל את הגלגלת למעלה עוד לפני שהיא משלימה את הסיבוב ויש את ה"קליק", הדף נגלל למעלה.

ממש אם אני מזיז את הגלגלת טיפה למעלה זה ישר משפיע על הדף ומעלה אותו למעלה, במקום שהוא ישלים את הסיבוב ואחרי ה"קליק" הזה הוא ישפיע על הדף ויגלול אותו למעלה.

אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון...

מה לעשות?

אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות, אז מה אתם מציעים לי לעשות? זה ממש מפריע...

בברכה, טל.

פורסם

קודם כל תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום.

לגבי הבעיה:

כמה זמן יש לך את העכבר??

תנסה לנקות את העכבר אולי תקוע שם משהו. או שמשהו נשבר שם בפנים.

או שלא התקנת את הדריברים שלו...

פורסם

הפנייה לפסיכיאטר דחוף. עם אבחון לאישיות נרקיסיסטית מוחצנת והמלצה לפרופיל 21 ויציאה מהצבא.

:screwy:

פורסם

מה כל כך דחוף ?

בכל מקרה נתקלתי בתופעה במספר עכברים מהסוג הנ"ל.

אתה פשוט צריך לגלול לאט יותר, זה כל.

פורסם

אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון.. אתה בקושי נוגע בגלגלת אבל הדף זז?

גם לי יש את העכבר הזה וגם את אותה הבעיה אבל היא לא מציקה לי ממש, למדתי לחיות עם זה.

אחת הדברים המוזרים אם כן זה שבקליק השמאלי המשטח שעליו אני לוחץ כל כך הרבה ניהייה מבריק בצורה מפחידה, והעכבר בכלל מט, זאות אומרת לא מחזיר ברק, ורק איפה שאני לוחץ יש קטע קטן שהוא ממש אבל ממש מבריק, כל כך שאני יכול לראות את ההשתקפות של הבניין שמולי :screwy:

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים, אני כבר שנתיים גולל וגולל ואף פעם לא נתקלתי באף קליק. זאת ועוד, אף פעם לא רץ לי הדף למעלה בנגיעה קטנה.

אולי שיחקת בדריבר?

פורסם

שמע זה לא כזה מציק, לומדים לחיות עם זה... ואני לא מתקין דרייברים... לא ממש משנה לי... אבל לפעמים אתה רק נוגע נגיעה קלה בגלגלת אז הדף באינטנרט (לדוגמה) עולה\יורד למטה קליק אחד בגלגלת...

פורסם

נשבע לך שניסיתי להבין, נכנסתי ל YNET והתחלתי לגלול כמו מטורף, למעלה, למטה ולצדדים. אין שום קליק [מעבר לרגילים] ואין שום קפציה :nixweiss:

יכול להיות שהמחשב שלך הא הבעיה, כנראה כשאתה גולל מהר זה נתקע או משהו ואז כשאתה גולל שוב הוא משלים את כל מה ש"נתקע". אין לי מושג מה הולך אלצלך :-X

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם בכלל....!!!!

אני מתכוון לקול שעושה הגלגלת כשגוללים איתה למעלה או למטה...

בקיצור, אני רק טיפה נוגע בגלגלת כלפי מעלה וכבר הדף זז... בלי להשלים את הסיבוב...

אם אני מזיז למטה טיפה אז לא קורה כלום, רק כשהגלגל משלים את הסיבוב שלו... שזה בסדר.

מה לעשות?

יש לי את העכבר שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים