פורסם 2008 ביולי 2017 שנים הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים לפני כן עבדת עם חייגן?אם כן תיצור חיבור L2TP חדש עם שם משתמש וסיסמא של הספק וכתובת ה gateway שלו (יש לך את הכתובות כאן).אם מדובר בחיבור ללא חייגן "MPLS" תגדיר חיבור ישיר ותעשה clone mac address.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר לפני כן עבדת עם חייגן?אם כן תיצור חיבור L2TP חדש עם שם משתמש וסיסמא של הספק וכתובת ה gateway שלו (יש לך את הכתובות כאן).אם מדובר בחיבור ללא חייגן "MPLS" תגדיר חיבור ישיר ותעשה clone mac address.קודם כל יש לי חיבור ללא חייגן, אבל מה זה אומר clone mac addressודבר שני אני מחובר כבלים, אז זה אומר שאני צריך גם מודם וגם ראוטר?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים בלינקסיס שאתה מדבר עליו הוא רק נתב אז זה אומר שאתה צריך גם מודם DOCSIS כמובן (לא קיבלת מהוט משהו?)
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אני מקווה שזה מהסדרות החדשות של טריון חבר אותו ליציאת WAN של הנתב ואתה יכול להתחיל להגדיר ולעבוד.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר 1.האם אני צריך להגדיר איזו שהיא אבטחה2. יש לי ps3 שאני רוצה לחבר אותו אך הכבל מוצלב האם תהיה לי בעיה עם זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.