עבור לתוכן

משחק או מציאות?

Featured Replies

פורסם

9/15

אבל אין ספק שהגרפיקה בGT5 מדהימה, המכוניות יפות במיוחד!

אם אינני טועה זה 1080P, המשחק סימולטור הזה ממש מדהים, אני מת לראות אותו כשהוא יצא :D

פורסם
  • מחבר

כל עוד אין בקרת נזקים (המכוניות מתנגשות בעצמים ולא נפגמות) קשה לקרוא לזה סימולטור.

פורסם

אתה צודק בנקודה הזו, אבל לקונסולות אין משהו טוב יותר להציע, לפחות לא לפי מה שאני יודע.

פורסם

בינתיים עדיין אין בקרת נזקים אתה מתכוון.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליויו - הם הבטיחו אפשהו רישמית שבמשחק המלא יהיה בקרת נזקים? למיטב הבנתי זה ק שמועות לא מבוססות. מבחינתי השקעה בגרפיקה עושה רק חלק מהמשחק, להוציא סימולטור שכזה ללא בקרת נזקים זו רשלנות לשמה (אפילו ב GTAIV שלא מתיימר להיות סימולטור יש בקרת נזקים סבירה פלוס).

פורסם

ליויו - הם הבטיחו אפשהו רישמית שבמשחק המלא יהיה בקרת נזקים? למיטב הבנתי זה ק שמועות לא מבוססות. מבחינתי השקעה בגרפיקה עושה רק חלק מהמשחק, להוציא סימולטור שכזה ללא בקרת נזקים זו רשלנות לשמה (אפילו ב GTAIV שלא מתיימר להיות סימולטור יש בקרת נזקים סבירה פלוס).

+1

7\14

פורסם

12/14

פורסם

12/14 ולפי מה שאני זוכר ממקס קונסול - המפתחים הודיעו שיהיה ויתווסף אפילו לפרולוג בעזרת פאטצ'

ליביו

פורסם

אתה צודק בנקודה הזו, אבל לקונסולות אין משהו טוב יותר להציע, לפחות לא לפי מה שאני יודע.

אז אתה טועה...

זה שהמכונית לא מתפרקת במשחק זה אך ורק אשמת המפתחים שלא הצליחו לנצל את ליבת הCELL של הPS3 עדיין כדיי שיהיה נזק למכונית בלי שיהיה נזק למשחק בוא נגיד...

פורסם
  • מחבר

נכון. אפילו ב GTAIV שלא הותאם במיוחד ל PS3 יש בקרת נזקים לרכבים.

פורסם

אז אתה טועה...

זה שהמכונית לא מתפרקת במשחק זה אך ורק אשמת המפתחים שלא הצליחו לנצל את ליבת הCELL של הPS3 עדיין כדיי שיהיה נזק למכונית בלי שיהיה נזק למשחק בוא נגיד...

אז מה לדעתך משחקסימולטור נהיגה הכי טוב שיש לקונסולות אם לא הGT5?

פורסם

אבל אתם לא מבינים שחישובים של הנזק במכוניות בGTA הרבה יותר פשוטים מאשר הרמה שאתם רוצים שהם יהיו ב GT5?

פורסם

מה עם היצרניות רכב? הייתי בטוח שהן הסיבה לכך שכמעט ואין סימלטורים עם דימוי של נזק או שמה זה היה יצרן מאוד

מסוים שלא רצה שיראו את המכוניות שלו הרוסות.

פורסם

10/15

מדהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים