פורסם 2003 ביוני 222 שנים אף אחד באמת לא ראה פה רשימה???אני משתגע או משהו?היא הייתה רוב העמודעם מלא משחקים!!!איזה 20-30 לפחות!
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר אף אחד באמת לא ראה פה רשימה??? אני משתגע או משהו? היא הייתה רוב העמוד עם מלא משחקים!!! איזה 20-30 לפחות! אחי,אתה בטוח שאתה לא על סמים? אויל אתה מתכוון למיני רשימה של 1337swat? עם הcommandos 3 vice etm וזה?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים משחק השנה זה או Vice City שדי מיצא את עצמו ב GTA3 אבל התוספות מבורכות,או Spliter Cell המעולה.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים לא הייתי שיכור!מקסימום היי מקולהאבל הייתה פה רשימה על חצי עמוד!!!!!!!1אף אחד לא ראה את זה???????Am I losing it????
פורסם 2003 ביוני 322 שנים TeaTime אתה אולי שפוי בכל זאת, פשוט SpiritKnight מאד מהיר במחיקת הודעות ספאם (מישהו מבלה פה הרבה זמן הא? ) ETM ממש לא רע. GTA VC לדעתי הם שיפרו בדיוק מה שהיה צריך למקורי אבל הוא כבר לא מחדש הרבה. האמת עוד לא יצאו משחקים ממש שווים... נחכה לדום 3 והאלף 2 שיקחו בגדול.. :smoke:
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר ואייי התקנתי עכשיו את the hulk וזה משחק תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מדבר ברצינות!! אני נותן לו 9 מתוך 10!!
פורסם 2003 ביוני 422 שנים יכלת להגיד את זה קודםכבר חשבתי שאני משתגעבמילא הבגרויות האלה מערערות אותי...
פורסם 2003 ביוני 422 שנים TEATIME: מצטער שגרמתי לך לחשוב שאתה משתגע...קראתי את ההודעה שכתבתי, ובקריאה שנייה הבנתי עד כמה שהיא מטומטמת, אז מחקתי אותה בעצמי.....לפחות אל תקחו לי את הקרדיט על המחיקה.........
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני לא מאמין שהם הוציאו את זהזה ביזיון למשחקי המחשב בכללולישראל בפרטמה יגידו אנשים מחול שיראו את זה?יחשבו שאנחנו עם של פראים לא מתורבתיםעריכה: גיימר נתן לזה 2.4 (גבוה מידי לדעתי)פי 2 מהמשחק הכי גרוע של GAMESPOT:http://www.gamespot.com/pc/action/godsgenerals/review.html
פורסם 2003 ביוני 522 שנים Grand Theft Auto Vice City הההההמממשחק של השנהההההההה!!!!!!!!!!! וזה ברור בנוסף כל ה גירסאות של ה GTA היו הצלחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.