פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר ראיתי עכשיו את הטריילר של HL2 וזה משחק השנה לפי דעתי! יותר יפה מכל משחק שראיתי עד עכשיו חוץ מכהמ נוסטלגיות
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר משחק השנה תמיד יהיה דיגר, אי אפשר לקחת את התואר הזה ממנו :-) חחחחח קרעת אותי אני זוכר את המשחק הזה כל כך מזמן משחק חמוד לאללה אבל בוא נגיד שHL2 "טיפה" יותר כיפי ממנו?
פורסם 2003 במאי 3122 שנים HL2 הולך להיות מדהים! חוצמזה אם כבר משהו משחק השנה אז "דייב". חרשתי עליו כשהיה לי 486 פשוט משחק ענק
פורסם 2003 במאי 3122 שנים תראו איזה קצרה הרשימה השנהנכון יש בה משחקים טוביםאבל כל שנה רשימת המשחקים השווים באמת מתקצרתהיו שנים שהרשימה הייתה ממלאת עמודים שלמיםועכשיו... אולי 5-6שורות
פורסם 2003 ביוני 122 שנים לפי דעתי משחקי השנה עד עכשיו הם = GTA VICE CITY,COMMANDOS 2,ENTER THE MATRIXמשחקים אשר יצאו בשנתיים הקרובים והכי טובים יהיו (בעיניי)= HALF LIFE 2,COMMANDOS 3 ,DOOM 3
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר לפי דעתי משחקי השנה עד עכשיו הם = GTA VICE CITY,COMMANDOS 2,ENTER THE MATRIX משחקים אשר יצאו בשנתיים הקרובים והכי טובים יהיו (בעיניי)= HALF LIFE 2,COMMANDOS 3 ,DOOM 3 enter the matrix sux
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מישהו שכח פה משהו. דיוק הראה סימני חיים, מי יודע, אולי בשנת 2007(כשאני כבר אנהל את כל האתר, מן הסתם... ) הוא ממש ימכר בחנויות?!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אוי נו באמתחצי מהמשחקים האלה לא עוברים את הבינוניותחלק ממש גרועים אפילוגם אם תשאיר את ההרחבות הרבה מהמשחקים פהלא ראויים להקרא משחק השנה-ואפילו לא משחק טוב
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר אוי נו באמתחצי מהמשחקים האלה לא עוברים את הבינוניותחלק ממש גרועים אפילוגם אם תשאיר את ההרחבות הרבה מהמשחקים פהלא ראויים להקרא משחק השנה-ואפילו לא משחק טובאתה מדבר על הרשימה שלי בהצבעה?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר לא על הרשימה שהוא נתן הרשימה שלך מקיפה +- את המשחקים הטובים של השנה תודה ,כנראה שדמיינת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.