עבור לתוכן

מהו משחק השנה לפי דעתכם?

מהו משחק השנה לפי דעתכם? 320 הצבעות

1. 1. מהו משחק השנה לפי דעתכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אומר שvice city שיחק אותה :)

מה דעתכם?

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא עברה חצי שנה מתחילת השנה האזרחית ואתה כבר רוצה שנקבע מה משחק השנה?

לא יודע מה איתך אבל אין לי יכולת לראות אל העתיד לכן זה נראה לי לא רלוונטי, משום שצפויים לצאת משחקים נהדרים בהמשך השנה.

פורסם

לפי דעתי, מבחינת הנאה, ללא שום צל של ספק, DF:BHD.

בעיקר ב MP.

פורסם

GTA:VC

לוקח בכל מיקרה.

פורסם

vice city משחק מצוין

אבל.. מטריקס הוא משחק בסגנון חדש יותר אקשן ואפקטים משחק קצר אך עדין זה חידוש מרענן לא כמו VICE CITY.

פורסם
  • מחבר

עוד לא עברה חצי שנה מתחילת השנה האזרחית ואתה כבר רוצה שנקבע מה משחק השנה?

לא יודע מה איתך אבל אין לי יכולת לראות אל העתיד לכן זה נראה לי לא רלוונטי, משום שצפויים לצאת משחקים נהדרים בהמשך השנה.

אני מתכוון מהתאריך 29.5.2002

פורסם

נו באמת זה דבר דבילי כי כל משחק זה סגנון אחר,בכל מקרה מטריקס מאכזב,גיטיאיי משחק ענק אבל לא מחדש משהו,אז לפי דעתי משחק השנה הוא ספלינטר סל,הכל בו טוב פשוט,גרפיקה מעולה,משחקיות מדהימה,פשוט משחק ענק,ואגב יוצא המשך עוד מעט,אז אפשר לומר שספלינטר סל מחזיק את התואר לפחות עד ליציאת דום3,דאוס אקס2 והאלף לייף2 שייקח על בטוח כשייצא.

פורסם

ממטריקס התאכזבתי מאוד, ציפיתי ליותר מנונסטופ קטעי אקשן שחוזרים על עצמם רק באיזורים שונים, VC היה נחמד, GENERALS לפי דעתי על הפנים, מה נשאר? אנרילים... 2003 היה נחמד ומאוד נהנתי לשחק ב-2

פורסם
  • מחבר

נו באמת זה דבר דבילי כי כל משחק זה סגנון אחר,בכל מקרה מטריקס מאכזב,גיטיאיי משחק ענק אבל לא מחדש משהו,אז לפי דעתי משחק השנה הוא ספלינטר סל,הכל בו טוב פשוט,גרפיקה מעולה,משחקיות מדהימה,פשוט משחק ענק,ואגב יוצא המשך עוד מעט,אז אפשר לומר שספלינטר סל מחזיק את התואר לפחות עד ליציאת דום3,דאוס אקס2 והאלף לייף2 שייקח על בטוח כשייצא.

אתה טועה אני יכול לספור לך לפחות 30 שיפורים בvice city מהקודם החל ממנוע גרפי ועד לתוספות במשחק עצמו ואכן אני מסכים אם כול מי שאמר שמאטריקס מאכזב גם הגרפיקה לא משהו חוץ מהדמיות שגם הם לא משהו וגם אם למשל אתה קופץ ויורה והכוונת מתכוונת אוטומטית על מישהו אז גם אם נניח הנשק שלך מכוון ישר והאויב שהכוונת מכוונת אוטומטית אליו נמצא ממש מאחוריך אז רואים את הכדורים טסים אחורה אל האויב וזה ממש גרוווע שלא לדבר על הפיסיקה והגרפיקה של המכוניות...

פורסם

עוד מוקדם ... אבל אני מהמר על Half-Life 2 שיקח את התואר ...

פורסם

The Hulk משחק השנה :) סתם :)

אי אפשר לקבוע ככה, משום שכל משחק הוא שונה.

אבל לדעתי הכי מהנה זה GTA:VC , Enter The Matrix .

פורסם

אם לסקר המשחק האהוב החודשי קוראים "מהו משחק השנה"

פתאום כולם רושמים? לא השתנה שום דבר מאד הפעם הקודמת

E3 הוסיפה יותר מתח מאשר מידע אמיתי ועד שלא יצאו

המשחקים השווים באמת (וכולנו יודעים מי הם) אין טעם לזה

פורסם

לפי דעתי כש-HL2 יצא הוא יהיה המשחק הכי טוב בכל הזמנים, אחרי שהראשון החזיק את התואר במשך 5 שנים :-X

מי ששואל למה אני כ"כ בטוח בעצמי לא ראה את הדמו של HL2 שהציגו לאנשים ב-E3. דמו של 550 מגה קטעים מ-HL2 באיכות טובה. סרט של חצי שעה~ מה אני יגיד לכם פשוט מ-ד-ה-י-ם! אין מילה בעברית שיכולה לתאר מה שראיתי. אם אתם רוצים גם לראות אז אני מוכן לחפש את הלינק לסרט ולכתוב אותו פה

פורסם

אחי, המשחק של השנה זה ללא ספק Splinter Cell !!

איך לא שמת אותו באפשרויות???

אחרי SC בא מטריקס המדהים...

פורסם

את הדמו של 600MB של HL2 ניתן למצוא בFILEPLANET

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים