פורסם 2008 ביולי 2017 שנים קודם כל אני מבין שזו תמונה ממחשב שמנסה לגשת למחשב השני ברשת...דבר שני, כדאי שתתאר את מה שעשית כדי שיהיה אפשר לדעת איפה שגית.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר הגדרתי את הכוננים שאני רוצה להגיע אליהם כמשותפים, והמחשב השני באמת מזהה אותם אך לא נותן גישה.ראיתי שאפשר לשתך קבצים עם המחשב השני אך בתנאי שאשים אותם בתיקיה של השיתוף.אני מדגיש שלא בניתי איזו רשת מוגדרת ואני גם לא כל כך יודע והמדריכים הכתובים לא כל כך מועילים לי אשמח מאוד לקבל עזרה.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים קודם כל שתדע שבויסטה התהליך הרבה יותר מסובך מהXP (לדעתי לפחות... )למרות שהגדרתי שיתוף כמה וכמה פעמים אני לא זוכר להגיד לך בעל פה.1. אתה לא חייב לשים בתיקיית שיתוף, אתה צריך להגדיר שהתיקיה משותפת.2. נגיד הגדרת את כונן C משותף , אתה תצטרך להגדיר גם את כל הקבצים שבפנים.3. לא מספיק להגדיר תיקיה כמשותפת, יש כמה לשוניות, אתה צריך להגדיר גם בלשונית SHARING וגם SECURITY אפשרות לעשות הכל ל- everyone.אני מצטער שאני לא פרטני מספיק, פשוט כרגע אני לא יכול לגשת למחשב שמותקן עליו ויסטה.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים השיתוף בויסטא אכן לא פשוט כמו בXP.בנוסף לזה חשוב להיכנס ל network and sharing center ולהגדיר שם את אפשרויות השיתוף.תעיין קודם כל פה ויש לך גם הסרטון הזה שמסביר בצורה הכללית מה נחוץ.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים לידיעה כללית אם העותק של הויסטה שברשותך חוקי תוכל לקבל תמיכה מלאה בטלפון אצל שירות הלקוחות של מיקרוסופט ישראל בכל שלבי יצירת רשת ביתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.