עבור לתוכן

מודינג לUSB

Featured Replies

פורסם

יש לי HUB קטן של 4 יציאות USB

נורא נחמד ושימושי אבל הם 1.1

יש איזשהי דרך להפוך אותם ל2.0?

נגד יותר קטן שיהיה לו יותר מתח? החלפת סדר הכבלים?

איך זה בדיוק עובד?

תודה מראש על העזרה

פורסם

אולי אני מפגר (זה לא יפתיע אותי), אבל הייתי בטוח שזה תלוי בשקע USB במחשב, לא?

פורסם

אולי אני מפגר (זה לא יפתיע אותי), אבל הייתי בטוח שזה תלוי בשקע USB במחשב, לא?

אתה לא מפגר אתה צודק אני יתקן אותך קצת ברשותך ;D

אכן זה כך התעבורה הסופית תלויה בהתקן המובנה של המחשב ככה שעם גם תחבר HUB של USB 2.0 למחשב עם פורט של 1.1 אתה עדיין תעבוד ב1.1 :P

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להפוך HUB של 1.1 ל 2.0 כי אני לא חושב שהחלפת גבישים ורכיבים במעגל תעבוד. אתה תצטרך איכשהו לעבור מ 12M ל 480M וגם אם אני לא טועה צריך לשנות דברים בתוכנה של המיקרו ואפילו להחליף אותו באחד מהיר הרבה יותר.

אני חושב שהכי פשוט זה לחפש אחד כזה לקנייה.

פורסם
  • מחבר

זה סתם HUB שקיבלתי מתנה אבל שמתי לב שהיציאות שלו הם 1.1

זה לא שאני צריך HUB

סתם אני רוצה לעשות ניסוי לראות אם אפשר

הכניסות של המחשב שלי הם כן 2.0

הרי המבנה הפיזי של שני החיבורים הוא בדיוק אותו דבר

משהו מתחת לשטח משתנה....

זה מה שאני רוצה לדעת

מה בדיוק שונה שם

אולי אני יצליח לשנות את זה וזה יהפוך ל2.0

או אולי ל 1.5 :lol:

פורסם
  • מחבר

קראתי את הנושא שם

לא ממש הבנתי

אז אפשר להפוך 1.1 ל 2.0?

פורסם

אתה לא הופך כלום לכלום.

הכבלים והHUB הם כמו כבל מאריך של חשמל עם מפצל, מה שחשוב זה החשמל בשקע.

יעני הכבלים והHUB יעבדו לפי מהירות החיבור במחשב.

פורסם

זה לא נכון!

לי יש HUB של 1.1 וכשאני מחבר מכשיר USB2 אליו, המחשב מודיע כי אם אחבר את המכשיר לשקע USB2 המכשיר יעבוד מהר יותר.

בדקתי, והוא באמת היה מהיר יותר. בהרבה.

איך אתה יכול להסביר את זה? :-\

פורסם
  • מחבר

אתה לא הופך כלום לכלום.

הכבלים והHUB הם כמו כבל מאריך של חשמל עם מפצל, מה שחשוב זה החשמל בשקע.

יעני הכבלים והHUB יעבדו לפי מהירות החיבור במחשב.

זה בכלל לא נכון

אם היה מהירויות בחשמל היית מרגיש בזה אבל בגלל שחשמל זה חשמל אז זה לא משנה איזה "מהירות" המפצל

וזה לא רק בUSB

בכל סוג של חיבורים

אם החיבור שלך מורכב מכמה חיבורים קטנים תמיד החיבור הגדול יעבוד במהירות של החיבור הכי איטי.

זה כמו נגיד שאתה מחבר נקודה A ל B עם סיב אופטי אבל מB ל C עם DIAL UP

אז מA ל C אתה תגיע במהירות של DIAL UP

תמיד זה ככה שאתה משלב כמה רכיבים במהירויות שונות

גם שאתה עושה רייד עם כונן של 10K וכונן של 7.2K

הכונן של ה10K "יחכה" שה 7.2K יגמור את הפעולה אז בתכלס הוא עובד במהירות של ה7.2K

אז בקיצור מישהו יודע אם זה ניתן לעשות?

אולי מישהו מהיותר ותיקים...

איפה ליאור? הרבה זמן לא ראיתי אותו פה....

פורסם

לדעתי לא ניתן לעשות זאת. זה לא עניין רק של אוברקלוקינג להאב, אלא של מבנה אחר, ארכיטקטורה אחרת, ורכיבים שונים לגמרי. בכל מקרה, מדובר בלוח עדין, רכיבי SMT, שגם אם נניח שנמצא לך משהו להחליף, ספק רב אם תצליח בלי עזרה של עמדת SMT מקצועית. נוסיף לזה את שיקולי המחיר, ונגלה שחבל בכלל לפתוח את המכשיר :)

פורסם

תראה HUB הוא סוג של מרבב ומפלג. כלומר הוא לוקח את כל הכניסות ושם אותן במהירות גבוהה יותר במוצא. אבל מכיוון שהמקסימום שלו במוצא זה USB 2.0(480Mbps) אז כדי להשים 4 כניסות מידע הוא חייב להשתמש בכניסות איטיות יותר כלומר (USB 1.1 (12/5Mbps. לכן ה-HUB המחשב מזהה את זה כחיבור של USB 1.1. אם זה היה HUB חכם יותר אז הוא היה מפעיל את ההתקן ב-USB 2.0 כאשר הוא היה מחובר לבד ל-HUB וכשמחובר עוד דברים ל-HUB אז כולם עובדים ב-USB 1.1, אבל מכיוון שמראש החברה לקחה בחשבון שתחבר יותר מהתקן אחד ל-HUB אז פשוט הכל הוא מפעיל ב-USB 1.1.

כדי להפוך את ה-HUB ל-USB 2.0 תצטרך לחכות ל-USB 3.0.

פורסם

זה בכלל לא נכון

אם היה מהירויות בחשמל היית מרגיש בזה אבל בגלל שחשמל זה חשמל אז זה לא משנה איזה "מהירות" המפצל

וזה לא רק בUSB

בכל סוג של חיבורים

אם החיבור שלך מורכב מכמה חיבורים קטנים תמיד החיבור הגדול יעבוד במהירות של החיבור הכי איטי.

זה כמו נגיד שאתה מחבר נקודה A ל B עם סיב אופטי אבל מB ל C עם DIAL UP

אז מA ל C אתה תגיע במהירות של DIAL UP

תמיד זה ככה שאתה משלב כמה רכיבים במהירויות שונות

גם שאתה עושה רייד עם כונן של 10K וכונן של 7.2K

הכונן של ה10K "יחכה" שה 7.2K יגמור את הפעולה אז בתכלס הוא עובד במהירות של ה7.2K

אז בקיצור מישהו יודע אם זה ניתן לעשות?

אולי מישהו מהיותר ותיקים...

איפה ליאור? הרבה זמן לא ראיתי אותו פה....

אתה צודק, רק דוגמה אחת שלך לא נכונה (סתם שתדע) הסיב האופטי והDIAL UP, בגלל שכל אחד נמצא בחלק אחר, זה לא ששניהם יעבדו במהירות של הDIAL UP, פשוט כל אחד יעבוד במהירותו, נגיד שהסיב אופטי זה 200 קמ"ש (סתם מהירות) והDIAL UP 100 קמ"ש, והקטע AB שווה לBC, אז המידע יעבור בממוצע מהירות של 150 קמ"ש, ולא 100

פורסם

אתה צודק, רק דוגמה אחת שלך לא נכונה (סתם שתדע) הסיב האופטי והDIAL UP, בגלל שכל אחד נמצא בחלק אחר, זה לא ששניהם יעבדו במהירות של הDIAL UP, פשוט כל אחד יעבוד במהירותו, נגיד שהסיב אופטי זה 200 קמ"ש (סתם מהירות) והDIAL UP 100 קמ"ש, והקטע AB שווה לBC, אז המידע יעבור בממוצע מהירות של 150 קמ"ש, ולא 100

יש שתי אפשרויות

1. הכל יעבוד לפי האיטי כלומר מAB ומ BC יעבור מהירות של הנמוך.

2. מAB יעבור במהירות סיב אופטי וכל פעם המידע יחכה בתחנה B עד סיום העברתו במיהרות הנמוך בקטע BC. אבל אתה מרגיש Dial UP ולא ממוצע מתמטי כי מנקודה A לC לוקח בדיוק אותו הזמן להגיע כי הוא מחכה בתחנה B.

פורסם
  • מחבר

טעות

אני לא מדבר על AB

אני מדבר על הקטע הגדול

מ A ל C

וזה לא עובד ככה זה לא ממוצע

הלינק הגדול (שכולל את הלינקים הקטנים) תמיד עובד במהירות של הלינק הכי איטי מבינהם

יש שתי אפשרויות

1. הכל יעבוד לפי האיטי כלומר מAB ומ BC יעבור מהירות של הנמוך.

2. מAB יעבור במהירות סיב אופטי וכל פעם המידע יחכה בתחנה B עד סיום העברתו במיהרות הנמוך בקטע BC. אבל אתה מרגיש Dial UP ולא ממוצע מתמטי כי מנקודה A לC לוקח בדיוק אותו הזמן להגיע כי הוא מחכה בתחנה B.

זה האפשרות השניה

מA חתיכה מהמידע עוברת בטיל ל B

מB זה זוחל לC

בנתיים הסיב האופטי מחכה שה DIAL UP יגמור

אחרי שהDIAL UP שלח את החתיכת מידע הסיב האופטי שולח עוד חתיכה ומחכה.....

ככה זה עובד

תראה HUB הוא סוג של מרבב ומפלג. כלומר הוא לוקח את כל הכניסות ושם אותן במהירות גבוהה יותר במוצא. אבל מכיוון שהמקסימום שלו במוצא זה USB 2.0(480Mbps) אז כדי להשים 4 כניסות מידע הוא חייב להשתמש בכניסות איטיות יותר כלומר (USB 1.1 (12/5Mbps. לכן ה-HUB המחשב מזהה את זה כחיבור של USB 1.1. אם זה היה HUB חכם יותר אז הוא היה מפעיל את ההתקן ב-USB 2.0 כאשר הוא היה מחובר לבד ל-HUB וכשמחובר עוד דברים ל-HUB אז כולם עובדים ב-USB 1.1, אבל מכיוון שמראש החברה לקחה בחשבון שתחבר יותר מהתקן אחד ל-HUB אז פשוט הכל הוא מפעיל ב-USB 1.1.

כדי להפוך את ה-HUB ל-USB 2.0 תצטרך לחכות ל-USB 3.0.

לא ממש הבנתי מה אמרת פה

אתה יכול להסביר את זה במילים אחרות?

הHUB הוא 1.1 כי אני רואה מאחורה שכתוב 1.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים